איזה יופי

Miss Understood

New member
חחח כן היה ממש משעשע...ואאי הילה

זה היה רק כמה רגעים לפני שרשמית הכרתי אותך

Hilaloosh

New member
חחחחחחחח גם זה היה מצחיק....

כזה... אור: הילה.. השם משפ' שלך זה קדם? הילה: כן... כעבור כמה שניות פתאום הילה קולטת... הילה: רגע.. את אור רוזנבך???? אור: כן... בהפסקה... הילה רצה לרוני בשמחה... הילה: רוני רוניייייי אני עם אור רוזנבך בקב'... (בשיא ההתלהבות) רוני: אני יודעת היא כבר אמרה לי.... חחחחחחחחחחחח

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

חחחחחח

Miss Understood

New member
חחחחחח אח הנוסטלגיה!!:) ואאי כל

הקורס היה קטע מצחיק כשחושבים על זה, במיוחד אצלנו(34 שליטה!!!) מתגעגעת המוןןןןן!! עוד שבועיים...:) אגב אני צריכה לשאול אותך כמה דברים ואני לא תופסת אותך, דברי איתי!!

גם אצלינו זה היה ככה...

חחחח כולם הסתכלו על המדריכים כאילו הם נפלו מעולם אחר.. חחח זה היה מבדר... אגב! מזל ש... אני משלומית ולכן אני להיט, תתעורר! שלומית שולטים לא מישו אחר!!
פשוט שימו לב לעובדות בשטח... זה הכל! :)

האאאאאאאאאאאאאא...

הווווווווווווו האאאאאאאאאאא הפה הפה או בסיגנון הבארטוביני.. האאאאאאאאאאאאא הוווווווווווווו האאאאאאאאא במבה נה נה נה נה נה נה נה ננה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נהההה.. יו קורס מדצים היפים והאמיצים הסמינר של שלומית סמינר להיט נה נה נה נה נה נה נה ננה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נהההה..

eladmallal

New member
עזבו אתכם שטויות

אש בשמים לימון בסלט קורס מדצים הוא בלתי נשלט שמינר אלדד אנחנו שולטים אדומייים

fate spinner

New member
כן. סמינר אלדד שליטה

אש בשמיים אלדד הוא חתיך קורס המד"צים הוא בלתי הפיך סמינר אלדד אנחנו שולטים אדומייייים

Ronush14

New member
חחחחחח../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

הוא באמת מכוער
אבל לא נורא...

Miss Understood

New member
חחח דוגרי! שלנו הרבה יותר טוב!

אנחנו שולטים! עעעעעעעעעעושים חיים ונהנים ומשתינים בשרותים שותים אוכלים פתיתים שוטים ובכלל לא מתייבשים בכיף שלנו מטוסים מנהלנים ומדריכים החניכים הכי פצצה סמינר תם שליטההה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה (אני יודעת שכבר רשמו את זה, אבל רציתי עוד פעם:) )

Hilaloosh

New member
היא אמרה את זה לי..............

את באמת חייבת ללמוד ולהבין ולשנן את אומנות השרשור

למעלה