איזה יופי

nami70

New member
איזה יופי

אני, כבוגרת החטב"מ , שמחה לראות שגם יש פורום פעיל. רציתי לשאול האם עדיין מתקיימים טיולי חוג? איפה? מתי? ומה עם המפעל על שם יוסי יפה. בברכת "יחי המושבים סיסמה" לילה טוב

roikeman

New member
מי מה מו?

לא יודע מה זה טיולי חוג. המפעל לזכר יוסי יפה מתקיים כל שנה, ונראה שהוא מחזיק לא רע.

רועי

אתמול בזבזתי את זמני בישיבת מועצה הדפוקה הזאת במקום לראות אהבה זה כואב ! וגם גיא הרביץ לי!

eladmallal

New member
ברנס את זה אתה חייב לזכור...

אנחנו בני המושבים אנחנו חברה מופלאים...

fate spinner

New member
לעמק יזרעאל יש טיולי חוג של....

"החוג לסיור וניווט ע"ש ארז גרשטיין" הקרוב הוא במדבר יהודה בשישבת הזה נראה לי

D e n d a

New member
כן יש טיול ביום שישי

לכיתות ז- ח אני יצא לזה כי החניכים שלי יצאו זה נשמע נורא נחמד אבל יהיה קר בלילה

שקסי

New member
וואו מישהו שמכיר את השיר...

"אנחנו בני המושבים כולם ביחד עושים חיים אנחנו נוער טוב מאוד- יודעים לשיר ולרקוד אנחנו באנו לעצרת השד יודע בשביל מה... כי לא הייתה לנו ברירה אחרת- יחי השמושבים סיסמה- היי!" כמה טוב לחזור לפורום... שיהיה לכם יום נפלא!

שמעתי את זה בקיץ

שלומית(סמינר שלומית) סיפרה לנו על השיר הזה כהמנון התנועה...

Hilaloosh

New member
הרשי לי לגחך.... ../images/Emo6.gif וגם אם לא....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עושים חיים ונהנית ומשתינים בשירותיייייים שותים אוכלים פתיתים שוטים ובכלל לא מתייבשים... בכייף שלנו מדריכים מנהלנים ומטוסים הסמינר הכי פצצה סמינר תם שליטה!!!!!!! לה לה לה לה לה....................

הילה?...

יד ימין לאוויר,ו....תם,תם תם תם תם,תם תם תם תם......:) איזה צבע הסמל של אורנג'??? כתום!!!! הסמינר של תם:)!!!

Hilaloosh

New member
ו..........

מי שתם לו ושמח כף ימחה...(3X) מי שתם לו ושמח שירקע... (3X) מי שתם לו ושמח שיצחק... (3X) ועכשיו הכלל מהתחלה... (3X) אאאאאםםםם המצב גרוע... ורע לך פתאום.. אז מי זה פה מגיע?! הסמינר של תם בים-באם-בום, הסמינר של תם!!!!

למעלה