איזה יופי

Zygon

New member
איזה יופי

יס פלוס ,מתחיל היום בשעה 03:08 את הסדרה הקומית בחלוף השנים ,עם ג'ופרי פאלמר וג'ודי דנץ' ,אותה סדרה משודרת גם בערוץ 3 בלווין בלבד בשעה 06:30 בבוקר ,בפרקים אקראיים בלי סדר. אבל כל זה סתם תירוץ בשביל להראות שאתר הקומדיות הבריטיות עבר שינוי עיצובי ותכני מצוין,והוא טוב מבעבר.
 

Zygon

New member
ועוד משהו מעניין

אתמול והיום שודרה ומשודרת,"החשוד העיקרי 6 " ב ITV .
 

Zygon

New member
ועוד משהו יותר מעניין

העונה השניה של "מלחמתו של פויל" מתחילה ביום שישי הקרוב ב ITV . ולמה אני בהודעות קצרות ומעבצנות,כי התפוז האלקטרו-מגנטי בולע לי הודעות ארוכות ואין לי ממש חשק לכתוב 20 פעם.
 

Mycroft

New member
נשמע שהעיניים מתחממים שם

בטלוויזיה העצמאית... נחזיק אצבעות, נקווה שלפחות משהו יגיע לכאן. עכשיו אחרי שהודיעו שערוץ 10 כנראה ימשיך לשדר בעקבות איזו עיסקה, אולי יש סיכוי גדול יותר שדברים יזוזו שם (אגב, העיסקה היא עם בעלי ערוץ "תכלת", עוד נק' של אופטימיות).
 

Zygon

New member
אז ככה

החשוד העיקרי די בטוח שיגיע ליס פלוס,השאלה היא מתי,זה יהיה אדיר אם יחברו את זה להקרנה של שאר הסדרות שמוקרנות עכשיו (של החשוד כמובן). לגבי פויל,יס המעצבנים שידרו רק את הפרק הראשון בתור סרט,והם משדרים אותו שוב החודש,אני מקווה שהם ישדרו את זה בתור סדרה או בתור סדרת סרטים, אחרת אני אאלץ לעשות מעשה ולרכוש את זה בDVD ,זה פשוט טוב מידי,כל העונה הראשונה יצאה כבר בDVD (ארבעה פרקים של שעה וארבעים בערך) הם עולים כ90 שקל לפרק (קצת יותר מDVD של פרק אחד של פקד מורס או פוארו),אבל לא בוער לי באופן מיוחד,תמיד יש סיכוי שיקרינו את זה. ומפעילי ערוץ תכלת,לא הייתי מחזיק מהם יותר מידי,הם עושים רושם של די קמצנים,אבל אולי קמצנות תביא אותם להשקיע בתוכן בריטי יותר. מה שכן בלי כל קשר,היה פרק מצוין של השופט ג'ון דיד,לפחות אפשר לסמוך על הפריים שמידי פעם יביא איזה משהו טוב.
 

Zygon

New member
ובלי הרבה קשר

ראיתי היום את הפרסומת לדרמות של הבי בי סי פריים,בחודש נובמבר. אחרי שהם ישימו את NCS (לפי התאור העונה השניה) ,הם ישימו את ל"העיר את המתים " ואם הם ישמרו על פורמט של שני פרקים ברצץ זה יהיה טוב,כי יהיה סיפור שלם בלהעיר כל יום שני. ויש להם גם עוד דברים מענינים במסגרת הסרט של יום שישי,אבל יום שישי הוא יום לא נוח מבחינתי,חבל שהם לא שמים גם שידורים חוזרים מדי פעם של שידורי יום שישי.
 
למעלה