איזה יופי !!

*may*

New member
איזה יופי !!

אז לא, זאת לא הולכת להיות הודעה על איזה יופי היה ביום ראשון בדוסון או איזה יופי היה בחברים או בכל סדרה אחרת בטלויזיה. כי זה לא היה בטלויזיה ! :) זה היה אמיתי. א-מ-י-ת-י . טוב אז אני אספר קצת רקע למי שלא מעודכן : זוכרים את דוד? (דייויד) נוווו זה שאז היה חבר שלי. אז לפני כמה זמן נפרדתי ממנו. (אם אתם עדיין לא יודעים..) זה לא הלך מבחינתי, (הוא היה מאוהב ואני רק אהבתי אותו וכל השטויות האלה..) וזה לא הלך לשום מקום. לפחות לא מבחינתי. מבחינתו- הוא היה בשמיים. אז אחרי שאמרתי לו הכל ונפרדתי ממנו (וזה היה קשה..)- הוא לקח את זה קשה. קשה מאוד. טוב, נו, זה דייויד.. אז הייתה איזה תקופה של משהו כמו שבוע שבה לא דיברנו בכלל - הוא היה עסוק יותר מדיי עמוק ברחמים העצמיים שלו ובלהאשים אותי. נו, טוב, אז הוא נפגע.. ובאמת הצטערתי אבל הסברתי לו שגם אם היינו ממשיכים זה לא היה הולך לשומקום. חוץ מזה בן אדם צריך לדעת להתגבר על דברים..מה הוא חושב שזה היה לי קל להגיד לו את זה !?!?! לא משנה. בקיצור, איזה שבוע בערך לא דיברנו הרבה. חברים שלו רקדו לי קצת על המצפון ואולי גם הוא אבל ...... זה נגמר חבר`ס !! :) היום דיברנו על הכל וליבנו (*ליבננו) את הדברים והוא לא כועס בכלל כמו שחשבתי והוא דווקא התחיל להבין אותי ולא להקשיב רק לעצמו כל הזמן. ואתם בטח שואלים- אז מה כל כך יפה כאן ?!?! אני אגיד לכם - חזרנו לדבר כמו קודם - ולהיות *ידידים* ! (ולא יותר מזה, תאמינו לי).. אז סוף כל סוף ירדה לי אבן מהלב וסוף סוף הוא הפסיק למשוך רחמים מצידי :)-)) וסוף סוף הוא התחיל להיות נורמלי וסוף סוף חזרנו לדבר כמו ידידים רגילים- בדיוק כמו שהיינו לפני שהכל התחיל. אז נכון שיופי לי ?? :) אולי אתם לא, אבל אני שמחה. בברכת יום טוב לכולכם :) מעיין. ששמה לב הרגע שבזמן שהיא כותבת לכם מגילות - האייסיקיו שלה עושה כאן מה שבא לו (מתנתק,מתחבר,מתנתק,מתחבר- לבדו !!) טוב כבר הייתי צריכה להתרגל לשיגועים שהוא עושה.. יש לו חיים משלו, הוא עושה מה שבא לו..

למעלה