איזה יופי

ניקולי

New member
איזה יופי

הפורום חיי הפורום חיי
ממש כמו טיפול נמרץ ותראו עוד מי נכנס לכאן בימים האחרונים 1. רומי שלא היתה כאן ימבה זמן 2. ליאור 30 שגם הוא נעלם להמון זמן 3. התאספו חדשים
יקר ו
הזהב. איזה כיףףףףףף ושירנוש חזרה לכתוב יותר..וריקי גם כן ובת בת מפתיעה בכל הודעה חדשה שלה.. איזה כיףףף כמה נחמד וטוב לי ..
סנואי נכנסה רק לקצת ושוב נעלמה אז סנואי אם את רואה את ההודעה הזאת אשמח אם תכנסי יותר
וברור שחברים חדשים יתקבלו בברכה
מרינוש איפה את? ואיפה מיקי?..

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif ובוקר מלא שמש

מוקדם בבוקר התעוררתי אתמול....(7:00) לשוקו היה משחק
מה אני אגיד לכם....קרקס בהתגלמותו....להלן מבחר ציטוטים.....של ההורים בקהל.....מצד הקבוצה המפסידה "תתלחמו איתם"......למה אתה לא לתנת לו .." ואני...מהאמרות האלו...נקרעת מצחוק....איזו עברית, עכשיו בבוקר שאחרי...אני קצת מזועזעת..ההורים האלו מגדלים עוד דור של ילדודס שידבר ככה....ולי באופן אישי זה די חבל..... אבל קטונתי מלתקן את כל העולם. בוקר טוב חברים שלי

ניקולי

New member
בת בת

וודאי את יודעת שאין אנו יכולים לתקן את העולם וברמת חבל מאוד שהורים ככה מחנכים אך הילדים שלהם.. מה שבטוח זה שהילדים שלנו לא יגדלו ככה (אני מקווה) בכל מקרה שיהיה לך בוקר טוב

בוקר טוב

כמה שזה קשה לשמוע את הדברים האלו ועוד יותר מזה בחדשות ... לשמוע על הבנות האלו "הנשמות הטובות" שהתעללו בנערה בת 16 לאיזה דור אנחנו מגדלים ילדים???? ומקווה שלא יהרסו לנו את פורים האולטימטום עבר ל-17.3

mariana

New member
מרין רק עכשיו הגיע לעבודה

מה שלומך? תגידו לי מזל טוב סגרנו עוד
תקליטן לאט לאט הדברים מתקדמים ואני עוד יותר מתרגשת שיהי לכולנו שבוע טוב

בת ה י ם

New member
סגרת עם סי די ?../images/Emo6.gif

מזל טוב ילדונת פווו נהיה לי עייף רק מלחשוב על ההכנות שלך.....

@@

New member
ניקולי ובת..בת בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר מקסים לכן
ות יפות
שלי

מרין מזל טוב

וואי עכשיו הבנתי למה סידי קרא לעצמו ככה מה הפלא שהוא שולף לנו כל פעם שיר כבקשתנו וואאאא איפה אפשר לקנות דיסק כזה כל כך מלא ומגוון

למעלה