איזה יופי לא ראיתי שחילקתם את זה לאיזורים :) מגניב!!!!! מי פה מפריז??? ומאיפה השאר??
F funkbass New member 14/2/03 #1 איזה יופי לא ראיתי שחילקתם את זה לאיזורים מגניב!!!!! מי פה מפריז??? ומאיפה השאר??
F funkbass New member 14/2/03 #4 חתול שלי? זה אני ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif אני ברובע ה 18.... לא רחוק מ port de la chapelle
חתול שלי? זה אני ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif אני ברובע ה 18.... לא רחוק מ port de la chapelle
F funkbass New member 14/2/03 #6 מנסה לעשות מוזיקה!! אני עובד בפריז בערך כבר 3 שנים ועכשיו דאגתי שיפטרו אותי כדי לחיות קצת על הזכויות שלי כאזרח צרפתי (דמי אבטלה וכאלה) ואני מנסה להכנס לעולם המוזיקה כבסיסט.... מקווה שכשאני אפרסם פה הופעות שלי יהיו נציגים מהפורום דרך אגב ... סליחה.... אני אילן ... 26
מנסה לעשות מוזיקה!! אני עובד בפריז בערך כבר 3 שנים ועכשיו דאגתי שיפטרו אותי כדי לחיות קצת על הזכויות שלי כאזרח צרפתי (דמי אבטלה וכאלה) ואני מנסה להכנס לעולם המוזיקה כבסיסט.... מקווה שכשאני אפרסם פה הופעות שלי יהיו נציגים מהפורום דרך אגב ... סליחה.... אני אילן ... 26
F funkbass New member 16/2/03 #11 ביעסתם לי את הטוסיק אתמול וואאללאאק בן אדם נכנס לצ'אט.... מתלהב רואה ים אנשים ובדיוק 5 דקות אחרי שאני מגיע אני רואה את כולם נעלמים לאט לאט!!!
ביעסתם לי את הטוסיק אתמול וואאללאאק בן אדם נכנס לצ'אט.... מתלהב רואה ים אנשים ובדיוק 5 דקות אחרי שאני מגיע אני רואה את כולם נעלמים לאט לאט!!!