איזה יופי

מודטחדש

New member
איזה יופי

אחד המורים של מרכז ת"א, מסביר על ההיסטוריה של המדיטציה הטרנסנדנטלית ועל ההיבטים השונים של הידע הוודי. שווה לשמוע. אשמח לקרוא תגובות.

לא יופי בכלל. ההיפך הגמור מזה.

לכל מי שקורא ומתעניין.
אני בתור חבר האגודה למדיטציה ומי שתרגל את המ"ט במשך 15 שנים,
הגעתי להבנה שהמדיטציה הזו היא נזק.
היא מעודדת זומביות והליכה בעדר.
יש להתרחק ממנה.
השדה המאוחד זה שטיפת מוח.

זו האחריות שלי כלפי כל מי שמתלבט למסור את השקפתי.

מודטחדש

New member
הבעת דעה

(שגוייה חלוטין). זכותך לכל דעה שתהיה לך. מהנסיון שלי שהוא קצר בהרבה מ-15 שנה לא ראיתי בה שום נזק, להיפך. בטח לא זומביות ולא הליכה בעדר. כל מי שאני מכיר, וגם כאלה שאינני מכיר שמדברים על המדיטציה הטרנסנדנטלית אומרים בדיוק את ההיפך. היא נותנת מרץ, היא עושה שאדם יהיה יותר ויותר עצמאי. שלא מקבל כל דבר אלא בודק וחוקר כל דבר לעומקו. שוב, דעתך על השדה המאוחד נוגדת את ההבנה של מיטב הפיסיקאים (אלה שנמצאים בטופ של הפיסיקה) בעולם. "האחריות" שלך היא לחזור כל כמה ימים בניק אחר אחרי שנחסמת בניק הקודם, לנבל את פיך. בכך אתה בטח מרגיש שמלאת את "אחריותך" אבל הוספת עוד שליליות לעולם בו שליליות לא חסרה.

תגובה צפויה בכשלונה

איזה בליל תעמולתי אוטומטי ומעורר גיחוך
אתה פשוט רובוט מדגם "גליקר" תוצרת סין
איזה יצור אנמי ונטול כל טעם, ריח ומהות
דביל שתקוע על מנגינה של תו אחד
כל ההודעות שלך נראות אותו דבר, נשמעות אותו דבר
ומשעממות אותו דבר
(אגב, אל תשכח להרצות לנו על איך המ"ט מעודדת יצירתיות כמו שמראים כל המחקרים הממומנים ע"י האגודה לצחקוק)
בשביל מה אתה חי בכלל?

המשפט הזה --> "לא ראיתי בה שום נזק, להיפך. בטח לא זומביות ולא הליכה בעדר" כשהוא יוצא ממך זה כזה פרודיה של אבסורד
שכל תגובה אחריו מיותרת

בסופו של דבר, מי שטמבל - שילך למ"ט.
מי שלא - כבר ימצא את דרכו החוצה. כמו שאני מצאתי.
אני בטח לא צריך להזיע כמוך

(אני מתאר לעצמי גם איזה הוראות קיבלת מלמעלה. איך שגליקר התנדף מפה, באורח פלא הגעת אתה
. התורן החדש)

מודטחדש

New member
אבנר יקירי

אתה ב-52 שנותיך העלובות ובעוד 5 גלגולים לא תתקרב להישגים שלי. חלקם, נכון, מלפני המדיטציה (מפקד פלגה - סרן - ביחידת עילית, תואר שני בהנדסת אלקטרוניקה ומחשבים, עבודה מעורכת בהיי-טק...). הקידום העצום שלי בעבודה אחרי שלמדתי את המדיטציה הטרנסנדנטלית הוא דבר שלא הייתי חולם עליו כמי שחי "
זומביות והליכה בעדר
". אני כעת שותף ובעל מניות ואנחנו לפני אקזיט שמתקרב לגבוהים ביותר שנראו בתחום... ויחד עם זה, אני הולך לעזוב את כל זה ולנסוע לכמעט 6 חודשים של קורס מורים למדיטציה הטרנסנדנטלית בספטמבר. אז בסדר - אני "
טמבל - שהולך למ"ט
".

הבעיה היא פחות בזה שאתה טמבל שהולך למ"ט

הבעיה היא יותר בזה שאתה חוזר ממנה טמבל

כזה שלמשל לא יודע איך מאייתים את המילה damn
(ניוז פלאש: זה לא עם e )
כך שלא ברור כ"כ איך בדיוק צלחת את הפסיכומטרי לקראת התואר השני היוקרתי הזה שלך(
) עם אנגלית ברמה של 'דנה נמה - רמה קמה', אבל שיהיה..

מה שעומד לנגד עיני זה לא הקו"ח שלך, אלא הכתיבה הכושלת שלך שמעידה - איך לא? - על הנשמה הכושלת שמתוכה היא נבעה.

את הקו"ח שלך(באיזו מידה שהן מדומיינות או לא מדומיינות) אתה יכול לחלוק להנאתך עם חבריך המצחקקים והמטופשים במפגשי האגודה. מצטער לקלקל לך, אבל וואלה זה לא הכי מעניין אותי.
בכלל עצם זה שאתה חושב שדבר כמוך הוא בר-השוואה אלי בכל קנה מידה(עם או בלי קורות חיים, מדומיינות או לא מדומיינות) זה פאקינג hilarious(פתח מילון, תראה מה זה)
ועצם זה שבכלל טרחת להיכנס לפינה הזאת מיוזמתך ולערוך השוואת-בולבולים של קו"ח, למי יש יותר גדול - מראה כמה אתה מאוים ממני (אבל אני לא מאשים אותך. הגיוני מאוד שתרגיש מאוים
מה שפחות הגיוני הוא שתנסה להתמודד מולי)

חביבי, נשמה אי אפשר לשנות, עם או בלי מדיטציה, ולזה אפילו הגליקרים באגודה יסכימו
כושל נשאר כושל

ולמרות הכשלון, עמוק בתוכך אתה חש שאני צודק
כמו כל מי שקורא פה.

ואתה יודע שמה שאני כותב על המדיטציה הוא נכון
לא בשכל כמובן, כי את זה אין לך, אבל איפשהו זה מהדהד לך מפחיד, כי זאת האמת הפשוטה.
אתם עדר של דבילים.

למעלה