איזה יופי אני חוזר מאירוסים של חבר טוב מאוד,התבשרתי שנולדה לחבר אחר בת,ואני...אני אנה אני בא ?!?
I itzikiii1 New member 27/3/09 #1 איזה יופי אני חוזר מאירוסים של חבר טוב מאוד,התבשרתי שנולדה לחבר אחר בת,ואני...אני אנה אני בא ?!?
מ מצפה לגאולה1 New member 29/3/09 #2 איציק יקירי, קודם כל מזל טו לשני חבריך... ושנית תרשה לי לאחר לך למרות שמאוד נדוש, בקרוב מאוד אצלך אריוסין, חתונה וגם לידה... אם תרצה (ואני מבין שאתה מאוד רוצה) אין זו אגדה (הגדה של פסח...)
איציק יקירי, קודם כל מזל טו לשני חבריך... ושנית תרשה לי לאחר לך למרות שמאוד נדוש, בקרוב מאוד אצלך אריוסין, חתונה וגם לידה... אם תרצה (ואני מבין שאתה מאוד רוצה) אין זו אגדה (הגדה של פסח...)
L leopold5 New member 29/3/09 #3 תראה את הצד החיובי: אולי הם יתגרשו סתם, תשמע: כל אחד מוצא את האושר שלו באפיקים שבהם הוא יכול למצוא אושר. יש גברים (סטרייטים) שמוצאים אותו עם נשים, ויש גברים (הומואים) שמוצאים אותו עם גברים או עם עצמם במלחמות אינסופיות במקלחת. אין מה לקנא בחלקו של האחר - יש לטפח את חלקת האדמה שלנו.
תראה את הצד החיובי: אולי הם יתגרשו סתם, תשמע: כל אחד מוצא את האושר שלו באפיקים שבהם הוא יכול למצוא אושר. יש גברים (סטרייטים) שמוצאים אותו עם נשים, ויש גברים (הומואים) שמוצאים אותו עם גברים או עם עצמם במלחמות אינסופיות במקלחת. אין מה לקנא בחלקו של האחר - יש לטפח את חלקת האדמה שלנו.
מ מצפה לגאולה1 New member 29/3/09 #4 ליאו יקירי ויש כאלה שמוצאיחם את עצמם עם שני המינים... ולא חסרים כאלה כאן. איציק הודיע קבל עם ועדה שהוא גם רוצה להתחתן ולכן אני יכול להרשות לעצמי לאחל בקרוב אצלך.
ליאו יקירי ויש כאלה שמוצאיחם את עצמם עם שני המינים... ולא חסרים כאלה כאן. איציק הודיע קבל עם ועדה שהוא גם רוצה להתחתן ולכן אני יכול להרשות לעצמי לאחל בקרוב אצלך.