ב21.6 זה היומולדת שלי איזה יום נהדר.. אני אבקש שיקנו לי את הספר!!!!!!
ב ברקודית New member 17/1/03 #1 ב21.6 זה היומולדת שלי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif איזה יום נהדר.. אני אבקש שיקנו לי את הספר!!!!!!
ב21.6 זה היומולדת שלי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif איזה יום נהדר.. אני אבקש שיקנו לי את הספר!!!!!!
G galc3 New member 18/1/03 #3 מטה הבחירות של "פוטר עכשיו" חזר! משום מה האתר מטה הבחירות של מפלגת "פוטר עכשיו" בוואלה לא היה זמין. בכל אופן - עכשיו הוא חזר לפעילות! בבקשה, בתחרות של וואלה זוהי מפלגת הארי פוטר היחידה, כך שאם אתם אוהדי הארי פוטר אמיתיים - אז... לכו להצביע! תודה...
מטה הבחירות של "פוטר עכשיו" חזר! משום מה האתר מטה הבחירות של מפלגת "פוטר עכשיו" בוואלה לא היה זמין. בכל אופן - עכשיו הוא חזר לפעילות! בבקשה, בתחרות של וואלה זוהי מפלגת הארי פוטר היחידה, כך שאם אתם אוהדי הארי פוטר אמיתיים - אז... לכו להצביע! תודה...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 18/1/03 #2 ../images/Emo41.gif הספר החמישי יוצא ב-21.6../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
S Silver Fox New member 18/1/03 #4 כדי להצביע../images/Emo82.gif../images/Emo144.gif צריך להיות רשומים בוואלה
ד דרדסית בשחור New member 18/1/03 #6 אני לא מאמינה בפתרונות קסם../images/Emo11.gif ואני לא אוהדת הארי פוטר אמיתית.
N natalyrst New member 18/1/03 #5 איזה יופי../images/Emo70.gif אנשיםםם זוכרים אותי סוף סוף יש תאריך לספר החמישי איזה יופי