איזה יופי

drnaji

New member
איזה יופי ../images/Emo3.gif

פעם ראשונה שאני יודע שזה שיש פורם כזה,אז אני אשתף אותכם במשהו: לפני שעה ראיתי בלוח מודעות אצלנו באוניברסיטה שנכשלתי בקורס מתמיטקה דסקריטית!!! זו פעם ראשונה בחיים שלי שאני נכשל במתמטיקה,אבל זה ממש לא מפריע לי
ציפתי שאהיה בדכאון או משהו אבל ממש להפך,אני די צחקתי מזה שרק 4 סטודנטים עברו מתוך 120. ומה שהכי הצחיק אותי זה שציפתי לקבל 16 וקבלתי 36 !!!! אני באמת חכם,עם מבחן כזה,זה ממש הישג להגיע ל36. חברים שלי אומרים שזה (פעם ראשונה נכשל במתמטיקה) ישפיע עלי לרעה בטווח הארוך, אני לא חושב כך. מה אתם חושבים??? או אם משהו עבר משהו דומה,ויש לו עצה או משהו...

jumping up

New member
../images/Emo9.gif

אם לקחת את זה בסבבה ובצחוק- זה לא ישפיע עליך. אני- מכתה ו' לא ראיתי במתמטיקה ציון נמוך מ-90. יום אחד, בכתה י', המורה מחזירה לי מבחן, (על חומר קל ביותר- משוואות שני נעלמים מהמעלה הראשונה) ונותנת לי כ-ז-ה מבט שבחיים לא אשכח אותו. אני פותחת את דף התשובות, כמו כולם, ורואה ציון ממש לא כמו כולם... 40!!! בשניה הראשונה נכנסתי להלם קל, ותוך חצי דקה כל ההקבצה ידעה שג'אמפ קיבלה 40! המזל שלי- שהייתי בהקבצה גבוהה, והייתי דיי גאונה בהקבצה, (איפה זה עכשיו? איפה???) אבל אף אחד לא יכל להשוות איתי תשובות, למרות שידעתי לספר להם איפה הם טעו... אבסורד... בכל אופן- מרוב שזה היה מוזר זה היה מצחיק... אז צחקנו!!!! (אח"כ המצב חזר לבראשית, והכל הסתדר)

drnaji

New member
כמו בחיים:תמיד יש מועד ב...

אחרי שגם בחדו"א מ.מ (מוחמחים למתקדמים) פקששתי,ניגשתי למועד ב וקבלתי 72 (ציון ממש גבוה יחסית לציונים האחרים שהיו)...רק עכשיו יצאתי ממבחן אלגברה מ.מ גם כן מועד ב (אבל לא נגשתי למועד א) וגם שם אני מצפה לציון גבוה...בקשר לדיסקריטית אני אנסה לעבור לפחות. מקווה לטוב

למעלה