איזה יופי....‏ ‏

איזה יופי....‏ ‏

שהפורום שלנו חוזר להיות פעיל עם הודעות הערות הארות תגובות ביקורות שאלות וכמובן תשובות....‏ בקיצור ברצוני לשאול שאלה גסה ואשמח לקבל תשובה ‏1.‏ האם מבחינת ההלכה יש בעיה לקצץ שערות בערווה ‏‏(לא לגלח,רק לגזור מעט‏) ? ‏2.‏ על הצד שמותר האם הומואים אוהבים שערות או מגולח ‏‏(כאילו אני אישית בתול ולא יודע מה אוהבים אשמח לקבל תשובות נורמליות.‏ כמו כן ברצוני לשאול האם יש כאן קורא סמוי או קןרא פעיל לעד גיל ‏21‏ שנראה טוב ואחד שספונטני לצאת איתי שבת לצימר בצפון/דרום פשוט עבר עלי שבוע קשה מהעבודה ואני רוצה לנפוש קצת וכמובן שלבד יהיה משעמם ‏‏(אם זה מישהו בארון כמוני ניתן לשמור על פרטיות גמורה זאת אומרת שלא נחקור אחד את השני‏) בקיצור מחכה לתשובה במסרים או בתגובות והלוואי שאמצא את החבר שינפוש איתי....

מאיפה המצאת שמותר?

זה בפירוש אסור, זה מעשה נשים משום לא ילבש גבר... זה ממש דאורייתא. בערווה ובבי השחי בגילוח אסור ונחמן אם תוכל להעביר מקורות עם קישור אשמח, כי אני עדיין בסלולארי. עם מספריים סתם לדלל כדאי לראות בספי ההלכה. 2. אני בוגר מידיי בהצלה ומי יודע אולי יצמח לנו זוג...

Nחמן

New member
יש דעות שמותר

בקישור, שהביא פורטי, מציין הרב בפירוש שמותר מעט במספריים, אם מפריע. הנער שם הביא דעה של רב אחר שאסר אולם הרב שלום אליאור עמד על דעתו שמותר. צודק שם הרב בדבריו, שאין לשאול אותה שאלה שני רבנים מבלי לךיידע את השני על שאלת הראשון.

Nחמן

New member
אין איסור מפורש בהלכה

לדעת רבים האיסור נלמד מ"לא ילבש גבר שמלת אשה". עם זאת לדעת המקילים מותר לגזור מעט במספריים (ולא בתער) את השיער, אם הוא מפריע מאוד לבעליו. ראה למעלה הודה קודמת של פורטי (גיי 40 גברי) ובה הוא מביא קישור לאתר "כיפה", שבו מצוטט אחד הרבנים כאומר במפורש, שאפשר להקל.

נחמן יקירי גם אני הסכמתי עם הדיעה

שמותר לדלל עם מספריים אם זה מפריע ומציק, פה מישהו התיק גילוח ולהפוך את המקום חלק לגמרי לזה התכוונתי שאסור, הן בערווה והן בבית השחי שזה דרכן של נשים. מה שכן אם מותר לי לומר: מסתברשיןתר נעים כשהמקום חלק לגמרי ולטעמי יש בזה איסור. אם יש למישהו קישור למקורות בעניין (ומן הסתם בטוח שיש) תעלו אותם כאן. שבת שלום, שבת שכולה עונג אחיי ורעיי

את שאלה 2 "מה אוהבים יותר"

תוכל לשאול בפורום בנים בלבד, או גאווה, ויהיה לך מדגם רחב יותר. יש האוהבים טבעי, ויש האוהבים "תספורת"
לא נראה לי שיש בעיה הלכתית בזה, אלא אם כן מישהו רואה בזה, מנהג הגויים, או בעיית צניעות או הרהורי עבירה...או השד יודע מה...

תשובות:

1.אסור,אבל יש דבריםשיותר אסור [אגב אני מגלח שם] 2.אוהבים מאוד מאוד מגולח,ורק מגולח. 3.נראה מעולה 4.לא ספונטני לסטוץ (אבל לקשר מאוד ספונטני,(גםלנפוש אםלקשר)]

למעלה