איזה יופי של אלבום Nystagmus_-_The_Immaculate_Perception
B bluster cruncher New member 25/7/05 #3 סגנון של TALPA מזכיר את אינפקטד משרום מהאלבום קלאסיקל........
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #4 אבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוכר שהמלצתי עליו לא מזמן??? קיצר מאיפה השגת אותו?? אני רוצה גם!!!!@!@!@#!@#!@#!@!!! הפכתי תעולם ולא מצאתי..
אבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוכר שהמלצתי עליו לא מזמן??? קיצר מאיפה השגת אותו?? אני רוצה גם!!!!@!@!@#!@#!@#!@!!! הפכתי תעולם ולא מצאתי..
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #6 תודה רבה על הקבלת פנים במשרד .... יצאת גדול...!!!!! ושוב תודה!!
B bluster cruncher New member 25/7/05 #8 איזה אלבום יאללה-פעם חמישית משמיעה לשמיעה הוא נהייה יותר יפה.....
B bluster cruncher New member 25/7/05 #10 תעשה ריוויו אחי על הדברים האחרונים יש מלאאאאאאאאאאאא(מייסל השתלטו על הריליס מה זה זה?)
G goaguy New member 25/7/05 #11 נצל"ש REV_-_Inverted מבית DOOF אחלה אלבום לחפירות. שליש מהשלישייה Fungus Of Light
B bluster cruncher New member 25/7/05 #13 אין אין אלבום שכולו ברכות ל-לסד חחחחחחחחחחחחחחחח איזה הזוי האיש......... אני אוהב אותו
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #19 לגבי דוף... יש להם יציאות סבבה מידי פעם אבל לגבי האלבום של rev אני לא התחברתי אליו משום מה... ולגבי הלייבל של טלפה ושל ניסטגמוס זה לייבל תותח קצת איכות לא תזיק לנו מכל הזבל שיש בשוק..
לגבי דוף... יש להם יציאות סבבה מידי פעם אבל לגבי האלבום של rev אני לא התחברתי אליו משום מה... ולגבי הלייבל של טלפה ושל ניסטגמוס זה לייבל תותח קצת איכות לא תזיק לנו מכל הזבל שיש בשוק..