איזה יופי: דוידוביץ' חוזר

litalove

New member
איזה יופי: דוידוביץ' חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שלא תבינו לא נכון אני אוהבת גם את תום אלמדון וגם את ניר דוידוביץ'!!! מסכן דוידוביץ',אין לו מזל עם הפציעות האלה ולכן צריך מאוד לעודד ולשמוח שהוא לא מוותר בהצלחה למכבי חיפה!!! אמן שרוסו ייקלט מהר במשחק ויזכיר לנו למה הוא ירוק

Omri Sultana

New member
גם אני

אוהב את ניר ואת אלמדון. אבל ברור לי שאני רוצה את התמנון שלנו בחזרה בהרכב. תודה על העידכון :)

מיטל101

New member
יש יש יש יש יש...

אני כל כך שמחה שדוידוביץ' חוזר להרכב.. אני אוהבת את תום אבל ניר תמיד יהיה בלב שלי... ולפי מה שהבנתי גם רוסו יישחק...אני שמחה... הלוואי שיראו לתל אביב מאיפה משתין הדג

P a z i T 2

New member
../images/Emo45.gifגדול!!!

איך חיכיתי לרגע הזה.. לא שיש לי משהו נגד תום..(כן כן, כולם כתבו את זה כבר)..ניר הוא ה-שחקן, הכי אהוב עליי...אני שמחה שהוא חזר. שיהיה לו בהצלחה ובלי פציעות יותר!

King TiEsto

New member
מאוד משמח לראות

גם את רוסו ודוידוביץ' חוזרים וגם אותך כותבת פעם ראשונה פה בפורום . ...ברוכה הבאה

litalove

New member
כן כבר שכחנו את הביצועים של רוסו...

נקווה שהוא רעב לכדורגל ויחזור עם הרבה מוטיבישיין למגרש!!! תודה על קבלת הפנים!
ברוכים הנמצאים!!!! קדימה ירוקים,תנו גז לאליפות מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!@@@

King TiEsto

New member
איפה כולם , יש לנו חברה חדשה !?!

מקווה שתהני ותישארי , יש פה חברה על הכיפאק ...התמכרות נעימה .

L R S

New member
אני חושבת...

אני חושבת שניר יותר טוב מאלמדון ואני שמחה שניר חזר. אבל עם ניר יפצע שוב (כי אין לו מזל טוב כל כך בזמן האחרון בנושא של הפציעות) אז מענין עם אלמדון יחזור להיות השוער שלנו (אני מעדיפה את אלמדון אחרי ניר)

אין לכם מושג כמה אני שמחה

שניר חוזר.. עם כל האהבה שלי לתום(ויודעים שיש אהבה) ניר הוא השוער הראשון שלנו.. מלא בטחון נותן שקט להגנה עם המון ניסיון אבל גם גוף חלש מאוד מבחינה פיזית.. לכן גם תום נשאר לעונה הבאה ולדעתי במכבי חיפה לא יוותרו על תום אלמדון כל כך מהר הם יודעים שעם כל הפציעות לניר לא נשאר עוד הרבה זמן לשחק וגם הוא יודע את זה. הוא לא סתם עובר קורס מאמני שוערים.. אני מאמינה שתוך שנתיים בערך נראה אותו ואת אנטמן צוות מאמני השוערים של מכבי חיפה.. והם יאמנו את אלמדון ואדרי

ברוכה הבאה

סוף סוף ניר מחלים. טוב שהוא לקח את הזמן כי לא היינו צריכים אותו בשער כי אלמדון הוכיח את עצמו כל משחק מחדש. שנה הבאה יהיו לנו שני שוערים ברמה בסגל ואני מקווה אפילו לראות את תום מידי פעם בהרכב

למעלה