איזה יום

ותשחק

New member
איזה יום

עייף איזה יום מבאס ניסיתי להתחמק מהבאסה שנחתה עלי בכל רגע נתון אך כנראה במצבי עייפות זה מה שמכריע את הכף.. או שאולי למישהו יש פתרון אחר במצבים עייפים שצובעים את הכל באפור חוץ מללכת לישון?

ותשחק

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo217.gifפח|../images/Emo71.gif../images/Emo223.gif מה הקשר ביניהם?

עכשיו הוא נהיה לי עוד יותר אפור..

ותשחק

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo129.gif../images/Emo64.gif../images/Emo217.gif../images/Emo71.gif

וגם קצת חום, בשל השוקולד שאני אוכלת.. ואני מפסיקה ברגע זה, להיות "טרולית" בהצפת הודעות כאלו.. זה היה רק בשביל להוציא את זה החוצה...

ותשחק

New member
חבר'ה, איזה תיאום מושלם!

חוץ מסאני שפישלה ב-21:31...
אבל איני מצליחה להתעודד.. אני זקוקה לדיבורים ברומו של עולם..
או לחילופין 'יציאה' מהכל...

אiר1

New member
ותשחק יקירתי

3 מקורות אנרגיה דומיננטיים יש בחייו של אדם: 1. שינה טובה 2. תזונה טובה 3. אהבה טובה. החסירי אחד מהם מן האדם, ואנרגיות החיים שלו ישתבשו מיידית. אז לפחות לעת עתה, לכי לישון יקירתי. לילה מתוק.

סליחה

אבל כשלא יושנים בלילה, עייפים מאוד ביום, והכל נהיה אפור ובאסה.
אני מדבר עכשיו רק לעצמי ועל עצמי, פשוט אתמול בלילה בייתי פה עד מאוחר כבר לא זוכר בדיוק עם מי...
, ועכשיו מנצל"ש להשתפך.... היום הולכים לישון בזמן!!!

ותשחק

New member
תודה לכם אור וקטנטן

שניכם צודקים במקרה הזה אני אצטרך לעשות כאן עוד כמה דברים היום, לפני שאלך לישון, אבל אשתדל ללכת לישון בזמן...
והאמת היא שלא אכלתי היום כלום, אבל ממש כלום. חוץ מ'טוויסט'. עדיף שאשתוק כרגע, כמו שבורבה הזכיר..

ליגה76

New member
משהוא יפה

שלמדתי היום ממטופלת שלי. הרב קוק כותב, לא יודעת איפה בדיוק, שצריך לתאם את הרצון שלנו ואת המטרות שלנו לרצון ה'. ואז הכל בא ביותר קלות, גם בדברים הקטנים, לדוגמא - אני רוצה להיות שמחה היום כדי שאוכל לטפל ולגדל את ילדי בצורה שלווה יותר כדי שייגדלו בריאים יותר. אני רוצה למצוא איש כדי לבנות עוד לבנה בעם ישראל ובארץ ישראל.. רוצה להצליח בעבודה כדי שאוכל לפרנס את ילדי האהובים שיוכלו לגדול וללמוד בנחת.. וענאערף מה אבל זה יפה, היא סיפרה לי סיפורים מהחיים, דברים קטנים, וזה מדהים. הקב"ה פועל איתך... מקווה שתרגישי טוב. שתהיי מלאת שמחת חיים

ותשחק

New member
שכחתי את ה: אבל..

אבל היום לא הצלחתי לראות איך ה' פעל בתוכי.. רק ראיתי את "הטעויות" של עצמי.. ברור לי שזו טעות לחשוב כך, אך כפי שכתבתי, היה לי אפור קצת היום..

למעלה