איזה יום...

MiniMe20

New member
איזה יום... ../images/Emo140.gif

איזה יום.... הייתה לי סדנא עם רן הדרי, יוצא האנסמבל של בת-שבע ולהקת הקיבוצים. הוא לימד אותנו את הקומבינציה של "אחד מי יודע" ועשינו את זה מלא פעמים עד שנשארנו בלי אויר והיה ממש נחמד. וכנראה שאני אלך לשיעורים שלו. אח"כ המורה שלי ביקש ממני לבוא לחזרות ביום שני, כי כנראה רוצים שאני אעשה קטע מודרני על פוינט. סוף סוף אחרי הפסקה ארוכה, אני חוזרת לרקוד ולהופיע

MiniMe20

New member
אממ...

אממ... אין לי מושג מה הוא רוצה לעשות. אבל נראה לי בסגנון של "מרכז הבמה", היא הייתה על פוינט אכל התנועות עצמן היו מודרניות

וואלה

זה ממש מיוחד.. לא ראיתי מרכז הבמה אז אני לא יודעת להגיד לך... אבל גם אצלנו מישהי רקדה באמצע ריקוד מודרני על פוינט, אבל זה היה קטע קלאסי... בכל מקרה נשמע ממש מעניין!

MiniMe20

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

מקווה שגם יהיה נחמד. אין לי הרבה ניסיון על פוינט וגם לא ביטחון, אבל מקווה שיהיה טוב. נראה מה יהיה בחזרות.

maholnikit

New member
יש מצב שזה רן אדרי עם א??

שרקד בקומבינע?? איך הוא נראה???

maholnikit

New member
טוב, קיצר...

הוא היה מורה שלי שנתיים....תאמת, לא סבלתי אותו!! הוא שיגע אותי!!!

MiniMe20

New member
וואלה...

וואלה? דווקא חשבתי ללכת לרקוד בסטודיו שלו. לא מומלץ?

maholnikit

New member
אהה יש לו סטודיו???משלו כאילו??

כי אם כן אז זה לא הוא נראה לי...

MiniMe20

New member
...../images/Emo187.gif

לפי מה שהבנתי הוא פתח לא מזמן סטודיו באזור ראשל"צ. ולפי מה שאני זוכרת הוא היה בלהקת קומבינע

maholnikit

New member
יכול להיות...ראיתי אותו היום...

הוא היה בהופעה בסטודיו שהוא מלמד....כמה עקיצות אחד לשני וזהו...

גלתו

New member
מההה רן?!

דייי... הוא המורה שלי, והוא הכי כלי בעולם! הוא מלמד עכשיו בסטודיו סיגל בכפר סבא (בין השאר) והוא מורה מדהים, מי אמרה שהוא שיגע אותה?

MiniMe20

New member
../images/Emo60.gif

סבבה, כי לפי מה שהוא סיפר יש לו עכשיו סטודיו פרטי באזור ראשל"צ ואני ממש רוצה ללכת. הוא עשה סדנא אצלנו בקורס ביום שישי והיה מדהים.

MOVEMENT

New member
ברור שהוא הכי כלי

זאת שמלכלכת עליו כנראה אחת רקובה. אני יודעת בודאות שהוא מורה שכולם משוגעים אחריו.

למעלה