איזה יום שמח לי היום.

איזה יום שמח לי היום.

לדורית ג'אדי ולכל המברכות,אני עדיין שיכורה מההפתעות ומהאנרגיות הטובות שסובבות אותי,כמה כייף להיות מוקפת באנשים כל כך מקסימים. כמה אושר יש בריקוד, ולחיות מתוך חלום שמתגשם. מקווה לעשות זאת עוד שנים רבות, (אני כבר בונה כוריאוגרפיה למקל והליכון,זה יהיה הדבר הבא!!! "בבית גיל הזהב" כמובן..) המון אהבה ותודה וכמובן יום הולדת שמייח דורית. אכן היה מרגש,להופיע ביום חמישי שעבר, בפני כ- 500 תלמידים ותלמידות מרותקים למסרים של המחול המזרחי. אני מופיעה בערך כ-6,7 שנים כמדומני,בבתי ספר שונים ברחבי הארץ, אך הפעם לראשונה בשילוב ריקוד אירי עם הרקדן האלוף יאיר ורדיגר. עם יאיר אופיע בשבוע הבא "בפסטיבל כרמיאל" ו"בפסטיבל מספרי סיפורים",בתאטרון גבעתיים. בפסטיבל כרמיאל מופיעות:יפעת בן יחזקאל-פרג פיפי נס,נילי מנדלסון נטלי דביר ומרים פרץ. בפסטיבל מספרי סיפורים מופיעה ורד gul בחפלה עירקית. תודה על הפירגון שלכם אביגיל.

"מקל והליכון" ../images/Emo6.gif הרגת אותי...

סיפרתי לאימא שלי עליך (אנחנו באות ביחד להופעה שלך בסוכות בכרמיאל) סומכת עליך שלא תאכזבי!

dorityeyni

New member
אתן חייבות לשמוע!!!

לפני 3 שנים בני למד בבית ספר "רנה קאסין" בירושלים, אביגייל היתה אמורה להופיע בפני התלמידים (הופעה שהיא מסורת של שנים ב"רנה קאסין") ובכן תוך כדי הופעה, אביגייל מעלה תלמידים לבמה, ומי עולה הפעם (אביגייל עדיין לא מכירה אותו) ידין - בני היקר תלמיד י"א. אתן בטח מכירות את הקטע שאביגייל מראה תנועה ו"נציגי הקהל" חוזרים אחריה. ובכן , ידין, ששולט בריקודי בטן, חוזר אחרי אביגייל, שמנייה אחרי שמנייה, אנג'ליישן אחרי אנג'ליישן, ותנועה לכאן ולכאן... אביגייל המומה, פונה לידין, "בוא הנה בוא הנה, אתה רקדן אתה, מאיפה לך התנועות האלה?" ידין עונה לה בחיוך קטן וכובש "יש לך ד"ש מדורית ייני".... וההמשך ידוע.. צחוקים ודחקות.... אביגייל עושה עבודה נהדרת עם נוער דרך הריקוד. נאחל לה שתמשיך להצחיק ולחייך ולמצוא את הדרך אל ליבם של אנשים שזקוקים לזה. דורית

למעלה