איזה יום שמח לי היום!

cobainos

New member
איזה יום שמח לי היום!

עברתי טסט!!!!!!!!!!!!:))) אחרי המון המון שיעורים ו _ טסטים,יותר אני לא נוסע כשיש לי |ל| על האוטו יאאאאאא ממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אתה בא לחרקות???

בהצלחה בנהיגה!

cobainos

New member
../images/Emo51.gif לכוווווווולם

מצטער שאני לא מודה אחד אחד...

חןשסק

New member
נעם שלייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
|
איזה כיף להיות הראשונה שידעה
אוהבת אותך

Negative one

New member
מזל טוב ובהצלחה...בקרוב אצלי

נשארו רק עוד 10 שיעורים מינימום..וזה באמת הרבה שבוע הבא אני הולך לתאוריה ומשם דוהר אל עבר הרישיון המובטח בעוד...חודש,אני מקווה.

cobainos

New member
וואיי יש הרבה...

נתחיל מזה שאם אתה לא עובר טסט 1-3 ,ואתה רואה שיש הרבהה שלא מצליחים אצל המורה שלך,אל תחכה יותר מיד ותעבור ישר,אם לא התחלת,תלך למורה שפיץ שהרבה עברו אצלו טסטים ראשון\שני ואפילו שלישי זה טוב(לא נדבר על כמה אני עברתי,זה מביך)ואנשים שאתה מכיר,לא שסיפרו לך. תהיה עירני בכל השיעורים ולפני כל שיעור תחשוב על הטעויות מהשיעור הקודם. בטסט אל תיקח שום דבר מרגיע יותר מידי,מקסימום רסקיו. תבוא עם משקפי שמש לטסט!זה חשוב! ותשים זין על הטסטר,כמה מלחיץ שהוא לא יהיה... זה כל הדברים שאני לא עשיתי.ובגלל זה עברתי טסט 10000

MoOsHoN17

New member
משקפי שמש???

ולא להילחץ זה כולם אמרו לי..קל לומר קשה מאוד לבצע, כי זה מלחיץ מה לעשות , ראיתי כבר לפי הפנימי מה לחץ מסוגל לעשות לי

cobainos

New member
כן.

קשה לנהוג כשאתה מסונוור...זה דופק. ובקשר ללחץ...ברור שאי אפשר לא להיות לחוץ...אני במיוחד לא יכול לדבר..אבל תכניס לראש שזה כולה טסטר שעושה תעבודה שלו וב5 הוא הולך הבייתה לאכול ולראות תילד,שהוא בן אדם אומלל כי העבודה שלו מסריחה ואין בה שום דרישות,וזהו...חוץ מזה מידה של לחץ תמיד יש,אבל צריך לווסת את זה ולנהוג טוב עם הלחץ...כל עוד זה במידה זה טוב אפילו,כי אז אתה שם לב לכל דבר קטן

cobainos

New member
נו באמת שזה לא משנה.

אני לא מאחל לך להגיע למספר הזה.

למעלה