איזה יום שמח לי היום ..

איזה יום שמח לי היום ..

איזה כיף לקום בבוקר אחרי אתמול .. חייבת לציין שקשה למחוק לי את החיוך מהפנים . כן אתמול היה הניסיון הראשון על האופנוע שלי ואני מודה הייתי בלחץ ובהיסטריה לקראת הפעם הראשונה. אבל כמו שאתם רואים הכל עבר בשלום , והיה פשוט כיף. תודה ל stilgur ששימש כשומר ראש .. ולאיזי הדאגן . תודו שהוא פשוט מדהים (ועדיין אופניק אני חושבת שכל ה GS האחרים מכוערים) בילבי

ofnik

New member
עם גישה כזאת לא תתקבלי למשפחת GS

ראי הוזהרת- הכלי (המאותגר אסטתית) שלך - יקרא סוזוקי-לא כלום האם זה מה שאת רוצה? במקום לשאת את תואר האצולה של בעלך- ולהיקרא בילבי GS? טוב- זה מה שנקרא שחרור האישה... רק שמיסמור לא תבקש שנקרא לה מיז מור ומיותר להוסיף שכולם יודעים שהGS שלי הכי יפה! אם יש לך בעייה עם זה- אז תשאלי את מייקי פחחחחחח

R-o-i

New member
בילבי מה עם תמונות ?

תתחדשי סעי בזהירות ותעלי לכאן כמה תמונות שאוכל לראות עד כמה הוא יפה רועי- שמחכה ליום שיהיה לו ג´י אס משלו

psichi

New member
על מי את עובדת?

זה צילום של פוקי שלי! מגן מנוע, סבל, אף שריטה, מנוע כסוף (לא מושחר איכסה פיכסה) יש קצת הבדלים בגרפיקה על הפלסטיקים והמיכל (איזה שנה "נילסון"?) כנראה שזה האח התאום (אמנם פחות מוצלח) של פוקי. עכשיו אני נזכר שאת גם חובשת בדיוק אותה קסדה כמוני, לא? signet כסופה. (קצת בחשדנות) איזה מעיל את לובשת? הדבר הזה מאחורה על הסבל זה פאסט? אם כן תעטפי אותו באיזה בד או גרב ישנה - צינורית הגומי תהרס. מה גם שאני נמנעתי מלשים את שלי מאחור, אלא בצד הסבל. זה פחות יפה, אבל לא מסתיר את האור האחורי כשאת עומדת ברמזור בלילה... מז"ט צביאל

ofnik

New member
מושחר איכסה פיכסה?-אז לידיעתך GS

אמור להיות כלי ספרטני ללא תוספות וקישקושים-גברי נטו-מה אתה רוצה ניקלים ומנוע נוצץ כמו בקסטום?- פוי- פה מדובר בהופעה גברית קשוחה עם מנוע שחור ושלדה כהה- THE DARK SIDE OF THE GS אתם כולכם עם קוקסינלים מאופרים בכבדות-תסלחו לי- רק אופניק שלי הוא הGS האותנטי שבחבורה- ואם למישהו יש השגות-שיפנה למייקי וישאל אותו... חוץמזה מזה הפאסט על הסבל-אתם בפאריז דקר או משהו כזה? די-זה מגוחך- וגם הפסט יתקלקל בשמש. ומה תעשו בפנצר ללא כלים? תתחילו לקרוע את האזיקונים בשיניים?? מעורר רחמים -שימו אותו בתיק ודי

alfred

New member
כוכב המפגש?! סוזוקי?! GS500?!

לא פלא שאלפרד לא מגיע למפגשים
... סתאאאם, האמת שהוא באמת נראה טוב, בערבון מוגבל כמובן. תתחדשי, וסעי בזהירות. למרות שבזמן האחרון האיש היקר איתו את חולקת את חייך מציע ליותר מדי אנשים להשחיז את רגלית האמצע, אפשר רק לקוות שאת, וגם הוא יודעים מה הם עושים. סעו בזהירות בכל מקרה. (לאלפרד יש מלוא החופן ביקורת כלפי איזי על ה"ספורטיביות" אותה הוא מפמפם לרוכבי הפורום הלא נכונים, אבל זה כבר שייך לדיון נפרד, אם וכאשר יתחשק לאיזי לפתח אותו).

בילבי לא מתכוונת להשחיז רגליות אמצע

בילבי לא מתכוונת להשחיז רגליות אמצע בשלב זה של חייה . היא מסתפקת בזה שהשדון והג´וקר לימדו אותה להעמיד את האופנוע על ג´ק אמצע תודה לכם .. אני מצליחה לעשות זה כל פעם במכה ראשונה
בילבי שהתאמנה על ישיבה נכונה , היגוי הפוך וסיבובים היום

אלפרדו......

האם כבודו "בא בטענות" רק לדובר.... או גם באופן כללי למשחיזי המקלדת כאן ?
השדון

alfred

New member
שדוני יקר....... אם מישהו רוצה לפתח

את הנושא הזה כאן, לאלפרד יש הרבה מה לומר, כפי שהשדון הספיק להבין מהודעותיו הקודמות של אלפרד, ודיה לחכימא ברמיזא. לכשיתפתח הדיון הזה, אם וכאשר, אלפרד לא יחמיץ אותו.

למעלה