איזה יום שמח לי היום!!

nadav2605

New member
איזה יום שמח לי היום!!

לפני שנה ומשהו היו לי חלומות צלולים כל לילה אבל לא ידעתי מה זה חלום צלול אז סתם היה לי מוזר שאני עושה מה שאני רוצה בחלום (שהיה אותו סיטואציה כל פעם ד"א). בכל מקרה, לאחר שסיפרתי זאת למישהו, הוא סיפר לי שזה נקרא חלום צלול והייתי שמח שהיה לי את זה אבל אז זה נפסק ולא היו לי כמעט חלומות מאז. כמו כן, מאז אני קורא פה בפורום בקביעות כל ערב לפני השינה. מאז שאני קורא פה, היו לי פה ושם לפעמים חלומות צלולים אבל הם נגמרו נורא מהר כי התרגשתי והתעוררתי (איזה קטע, כשלא ידעתי מה זה חלומות צלולים לא התרגשתי בכלל והם היו מזה ארוכיייים שממש כבר נמאס לי והוצאתי את עצמי מהם בכוח, זה כמובן כי לא ידעתי אילו דברים מדהימים אפשר לעשות בחלומות צלולים). אתמול בערב, אחרי שקראתי פה בפורום, אמרתי לעצמי אני לא אגיד הלילה כשאני אתעורר אני אזכור את החלומות שלי כמו תמיד, אלא אני אגיד הלילה יהיה לי חלום צלול - וכך היה! התרגשתי נורא, קמתי מהמיטה שלי, רצתי לחלון ואיך שהתחלתי לפתוח אותו התעוררתי
בכל מקרה, אמרתי לא נורא מעכשיו אני יודע איך לעשות חלומות צלולים. הלכתי למנוחת צהריים יותר מאוחר (בשתיים בערך) ואמרתי לעצמי אותו דבר. אכן כן, עוד פעם היה לי חלום צלול. קמתי מהמיטה ולאחר שאמרתי הגבר צלילות, הגבר בהירות, הגבר קונטרסט והגבר צבע (שעשו את התמונה מדהימההההההההההההה וכ"כ אמיתית), הלכתי קצת במזדרון, אכן עשיתי כמה בדיקות מציאות, ונזכרתי שאני יכול לקרוא לתת מודע שלי ולדבר איתו ונורא רציתי לעשות את זה. אז אמרתי בוא איינשטיין (רציתי שזה יהיה הוא
, בוא תת-מודע, אבל שום דבר לא הופיע. קצת התאכזבתי אבל אמרתי - לא נבזבז חלום צלול כ"כ נחמד והמשכתי לחלון. רציתי ללכת את כל המזדרון כזה בריחוף של 20 ס"מ אבל לא הצלחתי... הרגשתי שאני כמעט מתרומם אבל לא הצלחתי. אז הלכתי את המזדרון כמו בן אנוש רגיל
. הגעתי לחלון ופתחתי אותו, קפצתי ממנו החוצה ונפלתי לאיזה גגון כזה, ואז ממנו הצלחתי לעוף טיפה על לריצפה. לא הצלחה מי יודע מה אבל נחמד. וזהו, אז נגמר החלום! מצטער שזה היה כ"כ ארוך אבל אתם יודעים איך זה, בעניינים כאלה קשה להיעצר באמצע ולחסוך פרטים. רציתי לשאול למה לא הלך לי לקרוא לתת המודע שלי? הלילה אני רוצה שהוא יופיע!! בתודה מראש, נדב.

yarden41

New member
ותראה בקשר לתת מודע:

לפי מה ששמעתי אתה לא רציך רק להגיד בוא אנשטיין כאילו הוא יבוא חח אתה צריך קודם לצבור מידע קודם לכן במציאות איך הוא נראה וכו'.. אני ממליץ כי אז זה יהיה יותר מרגש ואתה צריך להתרכז בו ולא בכלום, אולי הוא לא יופיע לצידך, אך הוא יכול להופיע מאחורה ואם א תשאל אנשים איפה ויכול להיות שהוא יופיע, כך נאמר. מקווה שעזרתי!

למעלה