איזה יום על צד שמאל !!

מיכל153

New member
איזה יום על צד שמאל !!

היום הזה התחיל וכנראה גם יגמר לא טוב ! ראשית, דוד שלי, אח של אבא שלי נפטר הלילה. ממזמן היתה לו בעיה עם הלב והוא עבר כמה התקפי לב, בזמן האחרון היתה הרעה במצבו והוא אושפז בטיפול נמרץ. הלילה זה קרה. שנית, ליאור שבר את המשקפיים שרק לפני שבוע קנינו חדשות ב- 500 שקל(משקפי ראיה). שלישית, ליאור איחר שוב לביה"ס וכמעט נשלח הביתה (הוא מאחר כרוני). בשאר הימים אני לוקחת אותו בזמן האחרון במונית בדרך לעבודה, אבל הבוקר ליאת התחילה בשעת אפס והייתי צריכה לצאת מוקדם. בגלל המצב הבטחוני, צריך ללוות אותו הורה בחזרה הביתה. הסברתי לרכז השכבה שזאת באמת אשמת ליאור שאחר, כי אני ניסיתי להעיר אותו לפני שיצאתי הרבה פעמים וזה לא הלך. אני מצד אחד שמחה שהוא כבר מאיים, כי לי נמאס, אם כי לא יודעת אם זה באמת יעזור לפעמים הבאות. ביי לבינתיים מיכל

yalyul

New member
קבלי../images/Emo24.gifלעידוד...

הצטערתי לשמוע על הדוד
מקווה שהמשך היום יהיה קל יותר יש ימים כאלה שבהם כל מה שאנחנו רוצים הוא...שיהיה כבר מחר

גליה12

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך על מות הדוד

בקשר למשקפיים- אין לזה איזה ביטוח? ובקשר לאיחור- כנראה שיש ילדים שיש להם בעיות קימה- לא יודעת מה את יכולה לעשות- אבל עונש של בית הספר בוודאי מרתיע ומועיל-

AYELET1

New member
מיכל תנחומי על מות הדוד ../images/Emo16.gif

סיפורי משקפיים מוכרים לי עד לזרא. וכנראה נאין לזה שום ביטוח, עד כמה שידוע לי. עד שבני הגדול בגר , הוצאתי סכומים גבוהים מאד על משקפיים (שנשברו חדשות לבקרים). בקשר לאחור של ליאור- הוא התרשם לפחות מהאיום? שיהיה ללך רק טוב
!!

למעלה