איזה יום נוראי

2קשת

New member
איזה יום נוראי

אני חייבת לפרוק. ביקשתי מסבא שלי שיבוא לשמור על גיא בזמן שאני עובדת, והוא שמח לבוא ולעזור. כל היום היה בסדר גמור, וכולם נהנו. ואז בערך בארבע שמעתי פתאום צעקה מחרידה מהסלון, רצתי לשם וראיתי את סבא שלי על הרצפה מתפתל מכאבים ואת גיא עליו - הוא הרים את גיא על הידיים והלך איתו ונפל, והברך יצאה לו מהמקום. לגיא תודה לאל לא קרה כלום, ממש בנס. הזמנתי מיד אמבולנס שלקח לו חצי שעה להגיע. עכשיו הוא בבית חולים, ואמא שלי איתו, ואני עוד לא יודעת מה בדיוק קרה. מעכלת את זה שכמעט היה פה אסון נוראי, ושלסבא שלי מי יודע איך זה יתפתח, הוא בן 80. מרגישה רע שביקשתי ממנו לבוא ורע שלא התעקשתי שלא ירים את גיא - אמרתי לו בעבר שגיא כבד ושזה מסוכן אבל הוא נורא נעלב והתעקש, וכיוון שהוא בריא ובכושר
אז לא התעקשתי כמו שהייתי צריכה. אני דואגת לו נורא.

קובולט

New member
../images/Emo57.gifאם סבא שלך אומר שהוא בריא

אז הוא יודע מה הוא אומר הוא יתגבר על המכשול הזה... ציק צאק את תראי... בכל מקרה שולחת חיזוקים לבריאות שלמה, ובפעם הבאה אולי להגיד לגיא לא לטפס על סבא מישהו מהם חייב להקשיב, או אולי לטפס על סבא רק שסבא יושב על הספה. רפואה שלמה

ariane

New member
כמה נורא

איזה מזל שלא קרה כלום לגיאצ'וק!!! זה אחד הדברים שמפחידים אותי נורא שמישהו מבוגר יקח את עדן לידיים ושירגיש לא טוב. ויפול איתה. אבל זה גם יכול לקרות עם מישהו יותר צעיר, זה לא אומר. אבל זה ממש מפחיד. אני הייתי נכנסת להסטריה... אבל אני הסטרית באופן טבעי. אני מקווה שסבא שלך ירגיש טוב כמה שיותר מהר ושיצא מבית החולים, זה העיקר. הרבה נשיקות

בנצ100

New member
אויש...

כן, מזל-גדול שזה נגמר "רק" בברך פצועה, ולא משהו מעבר לזה. אבל כואב שזה מה שקרה. תתנחמי בזה שהוא בטח מאוד שמח לבוא, ובטוח שהוא לא מצטער. דברים כאלו קורים, וזה לא בגללך. את יודעת. תמסרי לו שירגיש טוב...

סינטה1

New member
אוי, ../images/Emo10.gif נורא לא נעים

אבל בטוח לא אשמתך. אין מה לעשות, אנחנו לא יכולים לצפות את הכל. אני בטוחה שסבא יבריא והכל יחזור לקדמותו

נוריה

New member
אאוצ'...

קשת חמודה לפני שנתיים היה לנו אינסידנט דומה... הלכנו לבקר את סבתא של עמי וטל שיחק בבית שלה עם כדור. טל שיחק כאילו הוא בגינה, הניף אותו אל-על והיישר אל הראש של סבתא - פגע לה בעין והיא הסתובבה אח"כ כמה שבועות עם פנס בעין! איזה פאדיחה, לא יכולתי להסתכל לה בעיניים אח"כ...

happy

New member
אוי איזה יום

מקווה שסבא שלך מרגיש יותר טוב. מזל שגיא לא נפל. אין הרבה מה לעשות אם סבא אומר שהוא מרגיש טוב אז חייבים להאמין לו. לצערי כל אחד יכול ליפול עם תינוק על הידים. אני עפתי ברחוב כשליהי היתה על הידים שלי. למזלי לא קרה לה ולי כלום. אבל זה פחד אלוהים. תרגישו טוב

Tנקר בל

New member
אוי יקרה שלי

אני מקווה מאוד שסבא שלך יתאושש מהר. אני תמיד כל כך מרחמת על אנשים זקנים שצריכים לסבול תחלואים וחבלות. זה נראה לי לא הוגן, כמו שילד קטן לא צריך לסבול. יש כבר עדכון מה מצבו? את בוודאי יודעת שאת לא אשמה, אני לא יודעת אם יעזור לך שאני אחזור על זה שוב, אבל אם כן - לא יכלת לדעת שכך יקרה. יכלת לסמוך רק על תחושותיו של סבך. לא נראה לי שיכלת למנוע ממנו להרים את גיא בניגוד לרצונו, מתוך דאגה לשלומו. אולי אם היית אשה אחרת, אשר אינה מכבדת את האחר, אשר אינה רגישה, כמוך, לרגשותיו של השני, ויכולה להתעלם מעלבונו של אדם יקר לה. למזלנו את לא כזו. חוץ מזה - את לא יודעת אם סבא שלך לא היה נופל גם אילולא היה מרים את גיא. הרי לא ברור בכלל שהנפילה שלו קרתה בגלל שהוא הרים את גיא.

תמי ס

New member
אוי קשת

זה נשמע נורא. מזל שלא קרה לגיא כלום ונורא שסבא שלך סובל עכשיו. ייתכן שהנפילה לא קשורה כלל לכובד משקלו של גיא, ייתכן שהוא היה נופל גם אם גיא לא היה בידיו. גם אנשים צעירים נופלים (אני נפלתי עם דין (בכורי) בידיים כשהוא היה בן 4 שבועות והייתי רק בת 27). עצם העובדה שלגיא לא קרה כלום מהנפילה מעידה על אינסטינקט בריא של סבא שלך שלמרות הנפילה הוא הצליח להסתובב כך שהגוזל לא יפגע. קחי נשימה עמוקה, את לא עשית שום דבר רע, דברים כאלה קורים. מאחלת המון בריאות לסבא ובמהרה.

parpare bar

New member
בריאות ורק בריאות

מתוקה!! לא נעים ובטח מדאיג. אבל אנא ממך, אל תייסרי את עצמך. תני קצת קרדיט לסבא שלך, הוא בודאי לא תכנן ליפול וכשאמר לך שהוא בכוחו גם התכוון לכך. איחולי החלמה מהירה לסבא, ואת אל תכבידי על ליבך.

../images/Emo5.gif אוי, כמה מלחיץ ולא נעים

וגם אם נגיד לך אלף פעם שאת לא אשמה (ואת לא!) אני בטוחה שזה עדיין רובץ עליך. איך הוא היום? אני מקווה בכל לב שיותר טוב. נשמע שיש לך סבא בריא וחיוני ובעיקר בעל שאר רוח ואני מקווה שכל התכונות האלו יעזרו לו להתגבר. תעדכני אותנו!

2קשת

New member
תודה תודה אהובות

קראתי ולא הספקתי להודות לכן אתמול. הוא בבי"ח, שבר את הפיקה, ממתין לניתוח. מרגיש בסדר כי הרגל מקובעת אבל מבואס נורא, חוץ מהכאב זה היה בשבילו גם נורא מפחיד והוא כעס על עצמו שהרים את גיא. בעיקר נורא מפחיד איך הכל יכול חס וחלילה להשתנות בשנייה. אני מקווה שהכל יסתדר ושינתחו אותו מהר, ושיחלים ויחזור לעצמו. מודה לאל שוב ושוב על זה שגיא ניצל.

מאחלת לו בריאות מלאה ושלמה

שבירת הפיקה איננה עניין פעוט גם כשצעירים (ומנסיון של מישהו קרוב אלי, גם מאוד מאוד מאוד כואב...) אז על אחת כמה וכמה כשמבוגרים. מקוה שהוא יחלים במהירות.

למעלה