איזה יום נאחס

maya lo

New member
איזה יום נאחס

מיום שהתחיל מקסים , כולל קימה מוקדמת לריצת בוקר כיפית, סיימתי את הבוקר עם.... נשיכת כלב. זה כנראה חלק מסיכוני הריצה (חוץ מנקעים, שברים, בעיות גב) וכו. כל כך מרגיז. רצתי לי להנאתי בשיא הכיפיות , בקצב מעולה, ומשום מקום הופיע הכלב המח..&$ן הזה. למעשה התנפלו עלי שני כלבים, אבל רק אחד מהם הספיק לנשוך (מזל שלא השני כי הוא הרבה יותר גדול). כן, לכלבים יש בעלים (הוא אפילו היה לידם). הם סתם לא היו קשורים (תשובתו היתה "לא חשבתי שנראה אנשים בחוץ" , שבע וחצי בבוקר). הספקתי כבר לעבור טטנוס. כזה נאחס מבאס. כנראה שלא יהיה לי מנוס מלהתחיל לרוץ עם גז מדמיע , כי יש אצלנו מלא כלבים משוחררים. הוא אפילו לא התקשר לשאול לשלומי! ועוד הספקתי להתעצבן מחברה , טיפוס ביקורתי ודעתן - ששטפה אותי שאני "לוקחת את זה קשה מדי", ואיך אני מעזה בכלל לחשוב שהכלבים צריכים להיות בהסגר, או שאני צריכה לקבל טטנוס. סתם נהיה לי באסת מכל היום הזה.

אז טוב שהחברה לא דיברה איתי

אני הרבה יותר קיצונית ממך מטיילת עם הילדים שלי ולא מבינה למה כל פעם יש כלבים משוחררים - והם מפחדים וכל פעם יש אנשים שלא מנקים אחרי הכלבים שלהם. ואגב כשהייתי ילדה ננשכתי עי כלב והייתה צריכה לעבור 7 זריקות לבטן כי היה חשד לכלבת כך שאם רק טטנוס יצאת בזול (סוג של חצי הכוס המלאה)

imasarit

New member
מקווה שיסתיים טוב יותר

תרגישי טוב!

efratcn

New member
אויש... החלמה מהירה!

לא נשמעת לי הזויה בכלל התגובה שלך. היא רצינית? ננשכת ע"י כלב ואת לא בסדר? תסלחי לי על האנלוגיה, קצת מזכירה לי התגובה שלה כמו שמגיבות לפעמים לנפגעות תקיפה מינית - "למה רצת בחושך? למה לא צעקת? למה לא הרבצת? הרי אי אפשר לשלוט בכל האנסים אז תשמרי על עצמך!" מה לגבי חיסון כלבת? הכלב שנשך אותך היה מחוסן? באופן עקרוני הוא חייב להיכנס להסגר. וההסגר הוא לא סתם קבוע בחוק. חלק מהעניין הוא לוודא שלכלב אין כלבת.

maya lo

New member
לגבי ההסגר

שני הכלבים אמורים להכנס להסגר (דאגתי שהרופא המחוזי יוציא צו הסגר, שזה בכלל סיפור הזוי - מסתבר שבעל הכלב צריך להביאו לוטרינר העירוני ואם הוא לא מביא , אז למחרת באים אליו עם שוטר, אשרי המאמין).הקטע המבאס שגם נדפק לי הספורט להיום, גם כואבת לי הרגל וגם אני לא יודעת מה יהיה מחר (יש לי אימון מחר). הצרוף של הכאבים, עם הפגיעה מהחברה (היא לא אדם רע, ממש לא - אבל היא טיפוס שאומר כל מה שעומד לו הלשון, ולפעמים היא ממש פוגעת), עם הטטנוס שהשפיע עלי ממש רע ועיף אותי - משום מה הוריד אותי לגמרי לרצפה...

ואת בסדר? נשיכה "רצינית"?

סיטואציה מפחידה ואני מתה על כלבים ומגדלת בבית, לא ברור לי איך הבעלים מרשה כזה דבר. התגובה של חברתך נשמעת לי ממש מנותקת.

פרמלה

New member
אוי, איזה באסה ואיזו חברה

מעצבנת. את מזכירה לי שכשהייתי בהריון עם בכורית נשך אותי כלב (הלכתי ברחוב והוא יצא מאחורי מחצר ביתו וסתם נשך אותי בחלק האחורי של הירך) והבעלים המקסימה שלו סירבה לשתף פעולה, ובאמת למחרת התלווה אלי שוטר לקחת את הכלב להסגר. מקווה שתחזרי לאימונייך מהר

קיים מוצר יחודי לתופעה הזו

שמייצר רעש שמרתיע כלבים. בכל אופן כמובן "חויה" מפוקפקת ביותר.

maya lo

New member
תודה רבה! בזכותך מצאתי את המוצר הזה

נראה לי שאני אזמין אותו היום. מדובר במן מכשיר קטן שכשלוחצים עליו משמיע רעשים שכלבים לא סובלים. ננסה ונראה. תודה!

ExNewYorker

New member
אוי איזה מבאס!! קבלי חיבוק!

לפני שבוע, רצתי לאורך הטיילת בת"א, פתאום איזה חתיכת ש*** נכנס בי מאחורה באופניים. הצלחתי לבלום נפילה. מה שהכי הרתיח אותי (ממש התחלתי לצעוק תוך כדי שאני בקושי נושמת בגלל הריצה גם) שהוא עוד צעק עליי! את קולטת?!?! אז נכון שרצתי בשביל רוכבי האופניים, אבל בדיוק במקום (ליד חוף הדתיים) שבו השביל להולכי רגל היה *מוצף* במים!! כל בר דעת היה מבין שאין מצב לרוץ בשלולית בה המים בגובה 10 ס"מ. הוא פתח עליי פה שלא ידעתי מאיפה בא לי. נגיד שהוא צודק (והוא לא!) האם זו הצדקה להכנס בי מאחור?!?! האם הולך רגל שלא חוצה במעבר חצייה דינו להידרס?! כל כך כעסתי שאי אפשר לתאר. היו לי דמעות בעיניים. כמעט קראתי למשטרה.

maya lo

New member
איזה אדיוט ברמות!

מזכיר לי שפעם הלכנו ביום כיפור בכביש (כמו כולם, כשמדובר בשכונה כפרית מבודדת), עם עגלת תינוק, כשלפתע נערה שלא ידעה לרכוב על אופניים (והתנדנדה עליהם לכל הצדדים) נכנסה לי בעגלה. כשצעקתי עליה שתסתכל לאן היא נוסעת , אבא שלה צעק עלי שאנחנו בכלל לא צריכים להיות על הכביש... יש אנשים הזויים.

למעלה