איזה יום מצחיק ../images/Emo6.gif
בבוקר עשיתי בקצרה שיעורים לפסיכו ואח"כ הלכתי להפגש עם ידידה שלי בעזריאלי. הלכנו לראות את הסרט" גיבורים קטנים", היה דיי בינוני
בהפסקה של הסרט הלכנו לקנות פופקורן וחיכינו חצי שעה עד שייגמר התור כי היתה רק מוכרת אחת, והספקנו לקנות פופקורן רק אחרי שכבר התחיל הסרט וכששאלתי את אחד העובדים שם אם הם צריכים עובדים הוא אמר לי שלא. אז מה ההגיון אם יש שם רק מוכרת אחת בקופה והם לא מחפשים עובדים. אח"כ היה לי קטע מצחיק. ישבתי ודיברתי עם הידידה שלי והיא סיפרה לי שהיא ממש לחוצה מזה שיש לה השנה בגרות בלשון (היא שישיסטית) ואז הסברתי לה שזה לא כזה נורא. ואז בדיוק המרכז שלי בצופים שלח הודעה אם אני אבוא מחר לאיזו עצרת מחאה בת"א נגד עניין החטופים. ואז בדיוק במקום לרשום לו "אני בא לעצרת" אז רשמתי לו "אני בא לבגרות" כי כבר התבלבתי כי באותו זמן גם דיברתי עם הידידה שלי על עניין הבגרות בלשון
ושתבינו.. שזו כבר פעם שלישית שיש לי פאדיחות עם המרכז הזה. פעם אחת נלחץ לי בטעות הלחצן של הפלאפון ב24:00 ומשהו בלילה ואז זה כנראה העיר אותו. פעם שניה רציתי לשלוח למישהו שנמצא מעליו ברשימה שלי את ההודעה "אז לאן אנחנו יוצאים היום" וזה בטעות נשלח אליו.. וזה עשה לי פאדיחות נוראיות. ואז אתמול בסמינר הוא ביקש באופן רשמי מכל השכב"ג לא לצלצל אליו אחרי 21:00 כשזה בא כנראה בעקבות הפאדיחות שקרו לי איתו. ואז היה את הקטע הזה היום
הוא בטח חושב שאני מסתלבט עליו כשכל פעם בעצם קורה לי פאדיחה אחר פאדיחה
קיצר.. היה לי ממש כיף היום
מחר אני מקווה שאני לא אהיה עייף אחרי הפסיכו ואז אני אצא בערב לאנשהו..
בבוקר עשיתי בקצרה שיעורים לפסיכו ואח"כ הלכתי להפגש עם ידידה שלי בעזריאלי. הלכנו לראות את הסרט" גיבורים קטנים", היה דיי בינוני