איזה יום מטורףףף

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
איזה יום מטורףףף../images/Emo67.gif

הייתי היום במרפאה בה אני מטופלת וכמו שחשבתי בית משוגעיםםםםםם. עבדנו רק אני ועוד אחות אחת והמחשבים עם התוכנה של הבדיקות דם לא עבדו והיינו צריכות לעשות הכול ידני ואחר כך להעביר את זה למחשב. אחר כך הגיעו איזה מליון איש כל אחד לטיפול אחר ואנשים נכנסו לחדר בהמוניהם והתחילו לצעוק אחד על השני אני לפני זה ולא ידעתי מאיפה להתחיל. רק בסביבות 12:30 העיניינים התחילו להירגע. הגעתי הביתה כל הפנים שלי פורחות בפרפר ענק והפרקים של הידיים מתות מכאבים. אוףף אני לא יודעת מה יהיה. גם היום לא הצלחתי לעשות מלא בדיקות דם כי לא מצאתי את הוריד והאחות השנייה ציפתה ממני לתפקד כאחות לכל דבר וזה היה כל כך מלחיץ. אני מרגישה כל כך לא טוב ואין לי מצב רוח. אני לא יודעת מה יהיה הסוף. מחר אני בקופת חולים בפרדס חנה ובכלל לא יודעת איך להגיע לשם וביום רביעי אני באור עקיבא וגם לא יודעת איך להגיע. בקיצור בלאגןןןןןןןן

matyc

New member
אין אפשרות לבקש מהם למקם אותך בקופת חולים אחד

בגלל הלופוס

ל3

New member
אי אפשר

כי אני על תקן של מחליפה ולכן ממלאים איתי "חורים" בקופות חולים באיזור שחסר להם שם אחיות וכך יצא שאני אצטרך להיסתובב כל הזמן בין קופות החולים וזה מעצבן!!!!!!!!!

gaia20

New member
היי מותק

זה אכן יוצר קצת בעייה להיות כל יום במקום אחר. אבל אני חושבת שזה יתן לך המון המון ניסיון עד שתמצאי את מקומך כי אין ספק שעבודה כזאת, לרוץ כל יום למקום אחר, זה לא מתאים לך. בכלל סגנון עבודה כזה, לא מתאים לרוב האנשים. תנסי להמשיך לחפש מקומות, אני בטוחה שיש מקום שזקוק לאחות קבועה. הקביעות במקום עבודה תהפוך את העבודה להרבה יותר נעימה.

שירי../images/Emo24.gif

באמת יום קשה ולא נעים והריצות המטורפות האלו בין קופת חולים אחת לאחרת אין לך בעצם את המקום שלך והגוף שלךל מגיב בהתאם את נמצאת כל הזמן בסטרס מה גם שאת תמיד מצפה מעצמך לדעת לעשות הכל על הצד הטוב ביותר אפילו שזו רק ההתחלה ואת רק רוכשת ניסיון אני באמת מקווה שתוכלי בעתיד למצוא משהו קצת יותר רגוע שבו תוכלי להתמקם אבל חייבת לומר לך שאת צריכה להיות מאוד גאה בעצמך במאמצים שאת עושה למרות שכל-כך קשה אבל וזה אבל גדול היי קשובה גם לעצמך ושימרי על עצמך

למעלה