איזה יום יפה!!!

איזה יום יפה!!!

הגשם יורד אין שמש אין ציפורים מצייצות בשעה 4 בבוקר פשוט כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Black Star

New member
ציניות?!

אם כן, למה?! באמת יום יפה היום... יום חורפי ונהדר... כמה שאני אוהבת את החורף. חוץ מהעובדה שהרבה יותר קשה לקום בבוקר, לא שככה זה היה קל... אבל סה``כ- איזה כיף זה חורף!!!! אני יושבת לי בכיתה מכורבלת בתוך סוודר, מסתכלת מהחלון על הגשם... ובכיתה חם ונעים.. אחחחח איזה סבבבבבבבבה. ביי יעל. Immerse your soul in love --

yad

New member
מזכיר לי...

איזה פעם אחת ישבנו בכיתה בשיעור תנ``ך, והתחיל לרדת גשם. וכמובן שהתחלנו לצפות בגשם בהיפנוט שכזה. אז המורה שלנו אמרה ``אל תדאגו, אלוהים הבטיח שלא יהיה מבול נוסף``. איך שהיא אמרה את זה, התחיל לרדת הגשם של החיים. זרמו נחלים בבי``ס. רמזים מהשמיים. אני מת על החורף. במיוחד עכשיו כשמצאתי בארון מעיל סטודנטים ארוך כזה שנותן לי את הלוק של המרגל הרוסי. ממש כיף ללכת איתו.

Black Star

New member
מדברים על למצוא בארון...

שנה שעברה מצאתי בארון של אמא שלי את המעיל הכי שווה בעולם, מעיל עור (זמש) ארוך ארוך עד הרצפה, חום, עם גזרה מדהימה... והתברר שהיא ממש ממש לא אהבה ולא לבשה אותו בחיים. והוא כל כך שווה. :)

פלומפי

New member
קר קר קר

ואין אף אחד שיחמם ת`לב... לא הייתי קוראת לזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! אבל כל אחד וההנאות הקטנות שלו!

AshkA_

New member
בום ספלאש

חי חי זכור לי מתישהו שהיו שטפונות אצלנו בעיר, ויצאנו לראות את הפלא הנדיר, בדרך אל גשר המשקיף אל ואדי שרואה מים זורמים לעיתים רחוקות. פתאום, מאמצע שומקום הגיחה מכונית. הסתכלנו על הנהג, הנהג הסתכל עלינו, חייך חיוך (שהיה אמנם די מקסים), וספלאש. כולנו מים ובאוזן קול מנוע מתרחק. קטסטרופליות

שני16

New member
לא סתם יום נפלא.....

היום הנפלא הזה היה במקרה גם היומולדת שלי.. מה יכול להיות יותר טוב ביומולדת מגשם הגון?בכל אופן,יום באמת נפלא.אפילו החבר שלי חזר מהצבא אחרי שלושה שבועות,בול ליומולדת...... אבל בלי קשר ליומולדת המוצלח שהיה לי,כי סביר להניח שזה לא מעניין אותכם,היום הגשום הזה,הימים האחרונים,פשוט נפלאים... אתם כבר יודעים מה ההתייחסות שלי....החורף שולט.... שני

AshkA_

New member
רעים שכמוכם, תעריכו את מה שיש לכם

יופי יופי, תזרו מלח על הפצעים. באילת אין שום גשם ואין בטיח, סתם מזג אויר סגרירי ולא אדיב

שני16

New member
אנחנו לא מתלוננים

את לא שמה לב שכמעט כולנו פה מהללים את החורף? כולנו אומרים תודה על הימים המבורכים הללו... אני אישית,לא רוצה שהגשם הזה ייגמר....כל כך כיף,ואני מאד מעריכה את זה שהוא סוף סוף בא,ומצידי,שלא יעזוב לעולם.... החורף שולט! שני

למעלה