איזה יום יפה בחוץ

מובחרת

New member
נשארתי שבת בבית...

הקטנה שלי הזדעקה כשהפעלתי תקומקום:``אמא! זה חשמל! אסור בשבת``...! כשהפשרתי שניצל במיקרוגל- ברחה לחדר אחר...``כי אסור לראות``...מסבירה לה את משנתי הסדורה- בכל פעם מחדש. כמו לקיר...מעידה על עצמה:``אני דתיה``! והפספוסה רק בת 8.

מסכנונת הזאטוטה.

היא לומדת בבצפר דתי? כשהיתי קטנה נורא נבהלתי כשגילתי שהורי מבצעים עברות קטנות.

מובחרת

New member
לומדת בממ``ד.

דופקים תראש שם, בדיוק כמו בבית יעקב. שיט. רועדת מבי``ס חילוני ! האלימות שם משתקת אותי. ואמא הרי רוצה את הטוב ביותר לילדיה.

מי שטף לה את המוח על האלימות?

בבתי ספר ממלכתיים לא מחנכים את התלמידים להתעמת עם הצבא והמשטרה למען "מצוות ישוב ארץ ישראל", בממ"ד כן.

מובחרת

New member
אני ריאלית מידי,

בכדי לשקוע בתאוריות. מבחינתי, התוצאה בשטח קובעת. כרגע, האלימות גואה בבתי הספר הממלכתיים, נכון? בממ``ד, אופפת אותי שלווה.

לא נכון מובחרתי

האלימות אינה בהכרח גואה בבתי ספר ממלכתיים שני ילדי סיימו בתי ספר ממלכתיים, ולא נתקלו מעולם ב"אלימות גואה", בוודאי לא במכות חזקות או סכינים חלילה. בוודאי לא בקרב הבנות. אני מוכרח להודות עם זאת, שיש בחינוך הממ"ד יותר דרך ארץ כלפי מורים ויותר כבוד ללימוד. לטעמי האישי, תלמידי בתי הספר הממלכתיים לא מודעים מספיק ליהדות, אולם מבחינתי שטיפת המוח הפוליטית והדתית לא שווה את היתרון הזה... אני אישית חילוני ולא הייתי ממש דתי מעולם. בילדותי רצו הורי לשלוח אותי לבית ספר ממ"ד מאותן סיבות שהזכרת, ואני הקטון נלחמתי נגדם בעוז ואני שמח שניצחתי...

Le Fay

New member
גם שם, בינתיים: ../images/Emo41.gifעצומה למען המדבר

החברה להגנת הטבע מזמינה אתכם לחתום על עצומה להצלת מדבר יהודה ובעלי החיים שעדיין שרדו בו. הלינק בדף ההסבר מוביל למצגות ופירוט הטעמים למאבק. תודה.

יום יפה

את לבד בבית. אך לא לבד בלהיות לבד בבית (אומרים שצרת רבים נחמת שוטים. אך בימים טרופים גם זה משהו
).

מתלבט13

New member
גם אני ../images/Emo7.gif

רוב השבתות. בכל מקרה אני פחות ראוי לרחמים. אבל קצת צומי גם לי מותר.

למעלה