איזה יום חרא

איזה יום חרא

היה לנו מסיבת סיום עכשיו נפלו לידונו קטיושות לקרחנו את ה 12 שנות סיום כולם ברחו טקס מאפן!!! שיהיה שקט לכולם

elivnat

New member
וואי איזה באסה... ../images/Emo42.gif

ממש מסיבה פיצוצית הייתה לכם..

צליל88

New member
בדיחה שחורה?../images/Emo179.gif

אני סובלת כמה כאלו על שדרות. "בואי בואי, פיצוץ של עיר." עצוב.

elivnat

New member
תראי, ../images/Emo42.gif

עם כל הצער שבדבר אנחנו במצב בטטה, ואם נהיה בדיכי זה לא יעזור לנו.. ואני לא אומרת שנתחיל לצחוק על הכל אבל לפחות ננסה קצת להתעודד.

הדבר היחיד שיעודד אותי עכשיו

זה שיעיפו את שר הבטחון השוקיסט הזה, ישימו במקומות מישהו נורמלי ויכנסו להם באמאמא!

m i r u s h i

New member
אותי מעניין../images/Emo108.gif

אם שר הבטחון שלנו יודע בכלל לאיית צה"ל.. Oo בטח הוא חיפש שמשיה או סככה להסתתר מתחתיה מפני הקטיושות. ובטוח שהוא מסוגל להגיד לערבים שהוא משבית את ישראל עד שהם יפסיקו להתקיף O______o למה למען ה' שמו אותו בתפקיד הזה?! למי יש משאלת מוות כזו גדולה?!?!?!

../images/Emo6.gif כמה אירוניה ../images/Emo180.gif

ב-2 תגובות קטנות... כ"כ מסכימה אבל אין מה לעשות.. אם נפגין זה לא יעזור.. ויש לנו בעיה שייש לנו ראש ממשלה וטיפש שהסכים לצרף את עמיר לקואליציה ועוד לתת לו תפקיד כזה חשוב במדינה הלמודת סבל שלנו..
לפעמים אני תוהה למה אנחנו לא כמו ארה"ב.. שלכל שר יש את התפקיד שמתאים לו מבחינה מקצועית והוא מתמחה בו..0________O

למה לסכן חיים של חיילים למה?!

אפשר לשלוח אותו עם המגאפון ללבנון...הוא כבר יפנה אותה לגמרי מכל אדם חי או מת...

m i r u s h i

New member
או שפשוט הוא ינסה לדברבאנגלית../images/Emo108.gif

בין כל השטויות שהוא יגיד,הוא בטח יצליח להגיד משפט אחד מפחיד בערבית.

DreamS_HunteR

New member
אני מקווה שיפצו אתכם או משהו../images/Emo121.gif

שיעשו לכם משהו בעתיד שתוכלו בכל זאת לסיים 12 שנות לימוד בכבוד..

Taam YutvatA

New member
ואי היה כזה מבאס../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

כל הערב הלך.. בסוף תכננו לעשות רק שני שירים כאלה שעדין יהיה משו משמח, בסוף עשו מלא, כי כל השכבה פשוט לא רצתה ללכת. כל הכבוד לנו
את האפטר ביטלו כמובן, אבל אמרו שאולי ידחו אותו, אבל זה לא אותו דבר-כבר חלק מתגייסים. והיו שירים כל כך יפים
.... באמת חבל, שככה אנחנו מסיימים. עוד מעט כל השכבה, למרות שאמרו בחדשות שתושבי נשר(אנחנו) צריכים לרדת למקלטים, הולכים לאיזה פארק, לחגוג, החיים ממשיכים למרות הכול!

elivnat

New member
יופי../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

צריך להראות להם ש"את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק"
הם לא ישביתו לנו את החיים הבני כלבים האלה, הארורים, נבלות, זבלים
(תמה פינת פריקת הזעם להפעם)

gingingin

New member
נשרר.......

זה בגלל שעשיתם בטכניון ............. למה מקום כזה מאאאפעעעעעעןןןןןןןןןןן

Taam YutvatA

New member
ממממ כי ביגור היו שיפוצים../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

או משו, ולהיכל הקונגרסים בטח לא היה מספיק כסף. אז זה מה שנשאר, וחוץ מזה גם במקום אחר בחיפה, אף אחד לא היה נשאר.

Muh87

New member
ולחשוב שהם הלכו לשתות לבד

ואני תקוע פה בגלל המשמרת הדפוקה שלי מחר. גאאאאאאד בא לי לדפוק למישהו מכות. ואני לא ערס.

למעלה