איזה יום היה לי!!!
הוא התחיל בנסיעה רגילה לבית הספר... כולם מקטרים על כך שאין רדיו (והנהג כמובן לא שם כי הוא רב איתנו ועם הוא שם אז זה חדשות ספורט מטומטמות, למי איכפת מי יהיה המאמן הבא של שמשון טירה???) בקיטורים על הבוקר העתיד לבא, אך בהצלה נהדרת נודע לי שיש לנו הרצאה של הרמטכ``ל... איזה כיף!!! סתם, תאמת די נהנתי חוץ מבקטעים שהוא דיבר...
)). למרות שמי פעם היו צחוקים. בכל אופן אחרי זה נכנסתי לשיעור מטמתיקה שנמשך בדיוק 20 דקות ואז הייתה הפסקה. זו הייתה ההפסקה ה``גדולה`` אז הלכתי לראות את התערוכה של החברה ממגמת אומנות. ממש מדהים מה שיש שם. כל מיני עבודות. אבל הנה... אני מגיע לשיא!!!!! בשעה 11:03 בדיוק (הסתכלתי על השעון שהיה אז מכוון) עוצרת ליד הגדר של בית ספר מכונית משטרה, הבחור שם קורא לי לבוא אליו שניה. שאלתי אותו אם הוא רוצה לעודד הברזה מבית ספר מעל לגדר...
בכל אופן הוא נתן לי תיק שחור, הסביר שזו בדיקה לעירנות של בית ספר וליכולת שלו להתמודד עם גילוי של מטענים חשודים. בכל אופן הנחתי אותו, והלכתי לשומר ואמרתי לו שראיתי ``חפץ חשוד`` ברור שלא אמרתי שזה תרגיל. הלכנו לשם, ואז הוא התסכל על זה, עלי ושאל אם זה תרגיל, אמרתי לו שאין לי מושג על מה הוא מדבר וכדי שיבדוק את זה. הוא לא התקרב. הזעיק את האחראי על האבטחה בבית ספר (צירוף מקרים המורה להתעמלות) שישר ראה אותי ומינה אותי לאחראי על כך שאף אחד לא יתקרב. תוך חצי דקה בערך היה פינוי של הכיתות שלידן הנחתי את התיק. המשטרה הגיעה והסבירה שהכל זה תרגיל. הייתי ממש גאה באיך שהכל עבד. כולם היו מרוצים. ישר כולם הריצו צחוקים על זה שהאחראי ביטחון עשה לכולם תרגיל. ועוד ביום של ביקור הרמטכ``ל. אבל שימו לב.. לא כל תיק זה תרגיל. אל תגעו בכלום. אני בתור אחראי ביטחון אוטובוסים בישוב תמיד כשאני עולה על האוטובוס אני בודק אותו אם הוא נקי וכו`... שימו לב גם אתם, אתם גרים בעיר יותר מסוכן! אחרי זה היה לי מבחן בכימיה. נראה לי שהלך לי טוב. יום ארוך במתמטיקה (חוזרים בחמש). והנה אני פה
. תודה, ארז. נ.ב. מעניין מי קרא עד לפה...
הוא התחיל בנסיעה רגילה לבית הספר... כולם מקטרים על כך שאין רדיו (והנהג כמובן לא שם כי הוא רב איתנו ועם הוא שם אז זה חדשות ספורט מטומטמות, למי איכפת מי יהיה המאמן הבא של שמשון טירה???) בקיטורים על הבוקר העתיד לבא, אך בהצלה נהדרת נודע לי שיש לנו הרצאה של הרמטכ``ל... איזה כיף!!! סתם, תאמת די נהנתי חוץ מבקטעים שהוא דיבר...