איזה יום היה לי!!!

erlich

New member
איזה יום היה לי!!!

הוא התחיל בנסיעה רגילה לבית הספר... כולם מקטרים על כך שאין רדיו (והנהג כמובן לא שם כי הוא רב איתנו ועם הוא שם אז זה חדשות ספורט מטומטמות, למי איכפת מי יהיה המאמן הבא של שמשון טירה???) בקיטורים על הבוקר העתיד לבא, אך בהצלה נהדרת נודע לי שיש לנו הרצאה של הרמטכ``ל... איזה כיף!!! סתם, תאמת די נהנתי חוץ מבקטעים שהוא דיבר... :))). למרות שמי פעם היו צחוקים. בכל אופן אחרי זה נכנסתי לשיעור מטמתיקה שנמשך בדיוק 20 דקות ואז הייתה הפסקה. זו הייתה ההפסקה ה``גדולה`` אז הלכתי לראות את התערוכה של החברה ממגמת אומנות. ממש מדהים מה שיש שם. כל מיני עבודות. אבל הנה... אני מגיע לשיא!!!!! בשעה 11:03 בדיוק (הסתכלתי על השעון שהיה אז מכוון) עוצרת ליד הגדר של בית ספר מכונית משטרה, הבחור שם קורא לי לבוא אליו שניה. שאלתי אותו אם הוא רוצה לעודד הברזה מבית ספר מעל לגדר... :) בכל אופן הוא נתן לי תיק שחור, הסביר שזו בדיקה לעירנות של בית ספר וליכולת שלו להתמודד עם גילוי של מטענים חשודים. בכל אופן הנחתי אותו, והלכתי לשומר ואמרתי לו שראיתי ``חפץ חשוד`` ברור שלא אמרתי שזה תרגיל. הלכנו לשם, ואז הוא התסכל על זה, עלי ושאל אם זה תרגיל, אמרתי לו שאין לי מושג על מה הוא מדבר וכדי שיבדוק את זה. הוא לא התקרב. הזעיק את האחראי על האבטחה בבית ספר (צירוף מקרים המורה להתעמלות) שישר ראה אותי ומינה אותי לאחראי על כך שאף אחד לא יתקרב. תוך חצי דקה בערך היה פינוי של הכיתות שלידן הנחתי את התיק. המשטרה הגיעה והסבירה שהכל זה תרגיל. הייתי ממש גאה באיך שהכל עבד. כולם היו מרוצים. ישר כולם הריצו צחוקים על זה שהאחראי ביטחון עשה לכולם תרגיל. ועוד ביום של ביקור הרמטכ``ל. אבל שימו לב.. לא כל תיק זה תרגיל. אל תגעו בכלום. אני בתור אחראי ביטחון אוטובוסים בישוב תמיד כשאני עולה על האוטובוס אני בודק אותו אם הוא נקי וכו`... שימו לב גם אתם, אתם גרים בעיר יותר מסוכן! אחרי זה היה לי מבחן בכימיה. נראה לי שהלך לי טוב. יום ארוך במתמטיקה (חוזרים בחמש). והנה אני פה :). תודה, ארז. נ.ב. מעניין מי קרא עד לפה...

Wednesday

New member
אני קראתי!

נשמע שבאמת היה לך יום מעניין ויוצא דופן. למה לי לא קורים דברים מעניינים אף פעם? בטוח אם היה אוטו משטרה בא לבית ספר שלנו, הם היו בוחרים מישהו אחר... גם לנו היה היום תרגיל, אבל הודיעו עליו. חברים שלי אמרו לי שבכל הארץ היה אתמול. אתמול באמת באמצע שיעור ממש ממש משעמם היה צלצול מיוחד, אז יצאנו מהכיתה ואנחנו באים לרדת לקומת קרקע (ששם אמרוים להיות כשיש תרגיל), ואז אומרים לנו: ``היום זה תרגיל לכיתות י``ב בלבד, שלכם מחר!``. שתבינו את הטמטום. נראה לי שאפילו הסדרנים והמורים לא היו רציניים בקשר לזה. טוב, לפחות המשכנו לטייל כמה דקות עד שהמורה תפסה אותנו בחוץ (``בנות! מה אתן עדיין עושות בחוץ??? התרגיל זה לי``ב! לא לכם! מה אתן חושבות שאתן עושות??? תחזרו מייד לכיתה!`` וכו`). אז היום, בהפסקה היה צלצול ואני בדיוק ליוויתי חברה שלי לשרותים (אל תשאלו אותי למה, היא גררה אותי, זה לא אשמתי!) אז אני אומרת לה להזדרז שנצא החוצה (ניסיתי להיות רצינית לגבי חשיבות התרגיל). אז אנחנו יוצאות החוצה ו... התרגיל נדחה בעשרים דקות, עד לתחילת השיעור השלישי. עוברות עשריפ דקות.. מתחיל השיעור.. יש צלצול מיוחד.. עד שכולם מתאספים: מוציים פלאפונים וארנקים, דיסקמנים... ירדנו למטה, בצורה מאוד לא מאורגנת , חצי כיתה איבדה את המורה, ואז ישבנו במקלט איזה עשר דקות או אפילו פחות הערכת הזמן לפי זה שהחלטתי שבזמן כוננות החרום אני אתכתב עם ידיד שליבהודעות בפלאפון, והספקתי בדיוק שתיים). ואז חזרנו לכיתות והמורה הסנילי אפילו לא הצליח לבדוק שמות. תרגיל או בדיחה?

קטי

New member
בדיחה לא מצחיקה בכלל!!

ואפילו מאוד עצובה תגידו אנשים ירדתם מכל הפסים לגמרי?????????!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!

*superstar*

New member
לא ממש...

אתה רוצה להגיד לי שהם באמת מצפים שבזמן רעידת אדמה או שריפה או משהו כזה אנחנו נעמוד מסודרים בטור בזוגות ונחכה עד שיוציאו אותנו מחוץ לבצפר בזמן שכל זה קורה מסביבנו?! אז``ש!!! ולא רק זה גם כן תרגיל! אמרו שזה יהיה שעתיים לפחות וזה לקח בסך הכל 10 דקות!!!!!!!!!!!! אני לפחות לא... חברה שלי ואני קבענו שאם קורה משהו אנחנו ישר רצות אליה הביתה...

*may*

New member
זה היה אתמול.

התרגיל. אצלנו לפחות. וזה ממש היה בדיחה. היינו שם חמש דקות, יצאנו כי זה היה מיותר ואף אחד לא הכריח אותנו להישאר שם. חוץ מזה שהכניסו למקלט גדול יחסית איזה חמש כיתות. אז ברור שהיה שם רעש. צפוף דווקא לא ממש היה שם. הם ניסו להשקיט אותנו כדי שנוכל לראות משפחת סימפסון בוידאו, אבל לא הלך להם. למרות שאין לי שום דבר נגד משפחת סימפסון. כמה שנים לא ראיתי את הסדרה הזאת. (אני מתגעגעת) פשוט זה לא היה במקום. ואחרי חצי שעה פתאום החליטו שיש שיעור של עוד חצי שעה. וזהו.

rastotman

New member
לכם יש מיקלטים?

לפני שבוע ומשהו באה אל הכיתה שלנו מורה אחראית בטחון, ואמרה לנו שביום שני יהייה תרגיל ארצי ושבוע לפני כן חזרה רק של הבית ספר שלנו. היא גם אמרה שכל הכיתות שבהיתעמלות [אנחנו] צריכות להיכנס לאולם. ואז היו כל מיני שאלות של ``מה אם נהייה באיצטדיון?`` שנענתה ב``אם תהיו באיצטדיון אז.. <תנועה בראש שאומרת ``חבל``>``. ו``מה אם נהייה בהפסקה?`` ``אז תיכנסו למקום בנוי, ניראה לי שמתחת למדרגות זה בטוח- אבל נקווה שלא נזדקק``. ולכל זה היא הוסיפה [בהיתנדבות כמובן], שבבי``ס גדול כמו שלנו אין מספיק מיקלטים לכל התלמידים [מה חשבתם, שיש?], ולמרות שהאולם לא אטום או משהו כזה, והוא לא מיקלט, הוא לפחות צמוד קרקע שכזה, ויותר טוב מלעמוד בחוץ <גיחוך של המורה> אה, ואצל אמא של היה תרגיל כימי ביולוגי, רעידת אדמה ויריות [כנראה שעפולה זה מקום יותר מסוכן ממה שחשבנו], שבתרגיל הזה כולם היו צריכים להישתטח על הריצפה- אבל אלה תרגילים ולא מיבחנים, הודיעו על כולם והם היו יותר בשביל שכולם ידעו איפה המיקלט ואולי המנהלים יסיקו שאממ, אולי כדאי להשקיע בעוד כמה מיקלטים.

rastotman

New member
אני לא, אמא כן

[ולעומת זאת אני לא גרה לבד בדירת חדר] אמא מלמדת באורט עפולה, מכירה? תלמידה שלה? כן, תגידי שכן!

*may*

New member
מצטערת אבל לא...

אבל אני מכירה מישהי מאורט עפולה..

rastotman

New member
אביגיל?

או אולי הפרחה שענתה לי כשהתקשרתי לאמא לאילת? טוב, סביר להניח שיש שם עוד מישהיות, ואני ממילא לא מכירה אותן,אז לא משנה- אלא אם כן זאת אביגיל הזאת מהמוביל.

*may*

New member
לא. ממש ממש לא !

אני מכירה משם רק את אן. אה, ובעצם אני מכירה משם גם את שירלי !! וואי שנים לא דיברתי עם שירלי.. מעיין. שהולכת להתקשר לשירלי. או שלא..

erlich

New member
לא.

אני מאזור השרון. איפה זה באר טוביה? תודה, ארז.

*superstar*

New member
שאלה לי אלייך...

אתה לומד במקרה בעמי אסף? נ.ב- אני קראתי...

*superstar*

New member
אההה...

סביר להניח שלא... אבל גם אני לומדת שם! איזה שכבה אתה? יא? יב?

erlich

New member
אני יב.

אבל עדי, יהיה הרבה יותר טוב אם נמשיך את השיחה הזו באי סי קיו טוב? המספר שלי: 106362860 תודה, ארז. נ.ב. ל``ז שולטים ומסיימים עוד שבוע!!!!

למעלה