איזה יום היה היום!

i4britney

New member
איזה יום היה היום!

ואוו איזה יום מיוחד היה היום יום הולדת לבריטני ספירס בת 21 , אני אישית מה זה הרגשתי את היום הזה הוא היה מאוד מיוחד עבורי כל החדר שלי שרר ועדיין שורר באווירת בריטני , הוא מלא בבלונים ופוסטרים ושלטים לכבוד בריטני מלכת הפופ העולמית . רק רציתי להגיד לכם שאני באופן אישי מאוד מאוד נהניתי ממה שעשיתי עבור בריטני ביום הולדת שלה וכששמעתי את השירים שלה היום זה היה משהו שונה לגמרי , רק היום ממש הרגשתי עד כמה אני אוהב את הזמרת הזאת ועד כמה היא חשובה בעיני מכל הבחינות ולא סתם אובססיה שחולפת ועוברת. ולבסוף אני רוצה להגיד שהיום ה-2 לדצמבר 2002 היה יום נהדר אז המשך הצלחה בקריירה המוזיקלית של בריטני והמון מזל טוב,בריאות,אושר,עושר כמובן,והצלחה כבר אמרתי את זה אבל זה מאוד חשוב . ובקיצור המון באהבה ממני מעריץ מספר 1 שלך נדב טפירו שיאהב אותך לנצח נצחים בריטני ספירס!

יופי נדב

יופי נדב אני שמחה שתלית בלונים בחדר שלך מה זה התרגשת כולה יומהולדת לזמרת רוק מפגרת שאוהבת את המילים בייבי אני רוצה להגיד לך דבר אחד בריטני הכי שווה בעולםQ

הגעתי!!!

וואאאיייי.... סוף סוף אני בבית!!! *מתנשף, מתנשף* טוב אז....
מזל טוב בריטני!!!!!!!
אני מת עליך מתוקה ואני מאחל לך את כל המזל שבעולם, שתמשיכי להצליח כמה שיותר, שתדעי רק טוב, הרבה בריאות אושר ואושר!!!!!!!! את לא צריכה עושר, את זה כבר יש לך מספיק!! תמשיכי להיות ה-
ת הכי הכי גדולה בעולם!!!!!! אני מרים לחיים,
ונותן לך
עכשיו בקשי משאלה, וכבי את ה-
אני שולח 10000000 נשיקות!!!
אוויי... כמעט שכחתי.. זו הייתה אמורה להיות הטיוטה של הברכה, אבל מכיוון שלא הייתי בבית, אני אעלה אותה..

i4britney

New member
פששש ....

סחטיין על הברכה ממש יפה ובריטני שם מהממת ואתן ששונאות את בריטני ואומרות שהיא זמרת רוק אתה כאלה מטומטמות ראשית היא זמרת פופ ושנית למה אתן סוטרות את עצמכם פעם אחת אתן אומרת שהיא מטומטמת ופעם שנייה אתן אומרות שהיא הכי שווה בעולם מה אתם גנובות?

אני לא גנובה

היא זמרת רוק לא? רגע למה אתה חושב שהיא לא זמרת רוק שאני יבין!!!!!!! חוץ מזה איך אתה מדבר על בריטני השווהQ היא הכי יפה בארץ!!! אז מה אתה סתם אומר שטויות? אוי איך שאני יודע לזבל את השכל נו באמת נדב ציפיתי ממך ליותר אני לא מבינה מה קורה לך!

בת אל.... הרבה זמן לא חסמת אנשים...

יש לך עכשיו שתיים לחסום, עשי את זה מהר.. הן מעצבנות אותי!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo13.gif

אמרתי להם להפסיק להציף את הפורום,אם אני אראה עוד הצפות,כבר הודעתי להם שאני אנקוט בצעדים חמורים יותר מלהזהיר(שזה אומר לחסום,אם הם לא הבינו...)

PumpkinPie

New member
=)))

כל פעם שאני שומעת שירים של בריטני בבית אז אני נהנת מהמוזיקה, אבל במסיבות נגיד או בבצפר ברדיו תלמידים בהפסקה כששמים שיר של בריטני אני מתמלאת גאווה :") נגיד, לסרט גולדממבר הלכתי עם הרבה חברים מהשכבה וכשבריטני הופיע היה לי כזה חיוך דבילי על הפרצוף!! זה מגיע לה!

אני לא מבינה..

מה זה עוזר לכם שאתם כותבים לה ברכות בפורום
זה לא כאילו היא מבינה את זה..
-היא בכלל לא רואה את זה ! - מה זה עוזר לה ולכם שאתם תולים לה בלונים בבית שלכם?!?! כמה שאני אוהבת את בריטני (ואני מתה עליה
) אני לא חושבת שאכפת לה מזה כל עוד היא לא יודעת על זה אפילו .. וזה סתם הצחיק אותי.. אבל.. בכל אופן..כדי לא להיות שונה
מזל טוב בריטני
(המצב קשה..)

דההה... אנחנו יודעים שהיא לא רואה..

אבל בכל זאת.. איחלנו לה מזל טוב.. מה רע בזה?? כלום!!! סתם בכיף!!

למעלה