אוי הסיפורים שלך על הזקנה מגלגלים אותי בכל פעם מחדש. אני יודעת שאותך זה לא מצחיק, אבל מבחוץ: rofl
ה החתולית New member 14/10/05 #18 אוי הסיפורים שלך על הזקנה מגלגלים אותי בכל פעם מחדש. אני יודעת שאותך זה לא מצחיק, אבל מבחוץ: rofl
ה החתולית New member 14/10/05 #23 אני זוכרת את הסיפור הזה היא ברשימה שלי של השמיכות כבר מזמן - אבל לא במקומות ראשונים.
R Rinattt New member 14/10/05 #11 כן עברנו ממזמן... והתוכנה הזו... מעצבנת... אומנם חדישה יותר ומשוכללת יותר אבל נתקעת המון... מאיפה לך לדעת? אתה גם עובד בדואר? או שאתה פשוט מכיר אותי ואתה בניק בדוי?
כן עברנו ממזמן... והתוכנה הזו... מעצבנת... אומנם חדישה יותר ומשוכללת יותר אבל נתקעת המון... מאיפה לך לדעת? אתה גם עובד בדואר? או שאתה פשוט מכיר אותי ואתה בניק בדוי?
פ פנטום הצט New member 14/10/05 #15 קולולולו היא לא עשתה ? ../images/Emo3.gif איזה מזל שהלקוח הכי נודניק לא הגיע היום...
ס סוף עונה New member 14/10/05 #30 חבל שלא תימניה כי לתימניות יש גם את התנועות המיוחדות להן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
R Rinattt New member 14/10/05 #31 כמו למשל... שלו עיונאק... עם האצבע המשולשת? יאאאאאאא פֳרחֳתַי (ב-ר' שווא נח כי לא הצלחתי וב-פ בלי דגש חחחחחחחחח)
כמו למשל... שלו עיונאק... עם האצבע המשולשת? יאאאאאאא פֳרחֳתַי (ב-ר' שווא נח כי לא הצלחתי וב-פ בלי דגש חחחחחחחחח)