איזה יום הזוי...

Rinattt

New member
איזה יום הזוי...

אני בעבודה, אפילו הקדמתי כי מחר ה-15 לחודש, ונכון שהחודש ניתן לשלם עד ל-17 אבל בכ"ז חגים, ועכשיו בנוסף לתשלומי מע"מ ומס הכנסה יש את התשלומים הדו חודשיים (חשמל, מים ומיסים, בזק). באה זקנה כבת 75 בערך, להפקיד שיק בבנק הדואר, השיק בספרות אינו מדוייק ואני מסבירה לה שאין באפשרותי להפקיד, מכיוון שבבנק הדואר נורא מקפידים על כתיבת השיקים. והיא מתווכחת איתי, שאסתכל על הסכום הכתוב במילים ולא בספרות, ואני שוב מסבירה לה שאי אפשר כי הסכום בספרות לא תואם לסכום במילים. (וכל זה שכל הדואר עמוס וגדוש) ובאמצע שאני מסבירה לה היא... היא... היא... הוציאה לי לשוןןןןןןןןןןןן...
זקנה בת 75 בערך הוציאה לי לשון, סתמה את האוזניים בכדי לא לשמוע את ההסבר שלי! לא ידעתי אם לצחוק או לבכות מההלם...
ולא מספיק היא... אז פשוט נתקע לי המחשב והייתי צריכה להפעיל מחדש... ומישהו צעק עליי ש... "את תקעת את המחשב בכוונה כי את לא רוצה שנלך" אני תקעתי? אניייייייייייי? מה הוא קלינט איסטווד שאתקע אותו? כולי רתחתי אבל כמובן, עובדת ציבור (סעמק) חייכתי ואמרתי בעדינות "אם זה היה תלוי בי הייתי שמחה שלא היה "נתקע" המחשב והייתי משחררת אותך ראשון, תאמין לי..."
היום... בהחלט יום הזוי... לעבוד עם ציבור... לא קל... אבל הרבה פעמים ואפילו יותר... נחמד... כי יש הרבה שכן מבינים, הרבה שמעריכים, הרבה שמפרגנים, הרבה שמחייכים. יש גם מישהו ששר לי "מיי סאנשיין" ואחד שכמעט כל יום שישי מביא לי פרחים מהחממה שלו, וכאלו שבמקרה במכולת רק פותחים דלת לאחל שבת שלום... הרבה הרבה כאלו שבגללם כיף ללכת לעבודה...
בקיצור... היום עוד לא נגמר לי... מעניין מה עוד מצפה לי בהמשך... צריכה גם לבנות סוכה היום...

תשמעי

עבדתי עכשיו אצל הציבור הכי קשה... אמא שלי בניתי לה סוכה רצתי הבאתי סכך העמדתי את הסוכה עטפתי בסכך וכיסויים...ואני מבקש אמא מספריים....תשתה את התה תקבל מספריים אמא תביאי עוד שמיכה...והיא בשלה תאכל עוגיה תקבל וכך על כל פיפס שביקשתי... אבל החיוך והחיבוק והנשיקה שנייה לפני שהלכתי שווים את הכול

Rinattt

New member
אני לא מתלוננת טלילון...

כיף לי בעבודה שלי, קרה לא פעם שאיזה מסטול איים עליי שאקבל איזה תשלום שהיה לו ולא יכולתי כי אין לאותו מוטב חשבון בבנק הדואר (ז"א שלא ניתן לשלם בדואר אך ורק בבנקים שכתובים על התקבול, וזה כתוב לו שחור ע"ג לבן). וקרו הרבה מקרים שחטפתי צעקות על דברים שממש לא אני גרמתי להם. אבל... יש הרבה והרוב כמו שרשמתי שעושים את העבודה שלי למהנה... בסה"כ אוהבת ומרוצה מהעבודה...

Rinattt

New member
כן בטח...

סליחה שעניתי כל כך מאוחר להצעתך הנדיבה טלילון... אבל בהחלט זקוקה לשומר ראש... יש גם שומר לב?
נראה אם תבין... עוד קצת עליזה... < לקוח מבדיחה ישנה >

חחחחחחחחחח

סליחה סליחה אבל לא יכולתי הוציאה לך
(האייקון החביב עליי ביותר) חחחחחחחחחחחחחח ואני עכשיו סיימתי נקיונות לשבת, הילדים הלכו לשחק עם הילדים של השכנים... שיגמר כבר אוקטובר והחגים, אנשים נהיים פחות סובלניים

אקי36

New member
פנינה, גם אני

סיימתי ניקיונות לשבת (אם אין אני לי...), הילדים היום אצלה. שיגמר כבר אוקטובר והחגים כי הלבד הזה יותר מעצבן בתקופה הזאת.

deena

New member
אני לא עובדת ציבור

אבל יש זקנה בת יותר מ75 שעובדת אצלינו שמתמחה בעיקר בלקלל. וכל פעם שנקתע לה המחשב היא אומרת שאני גרמתי לזה. לא משנה שלא התקרבתי לא אליה ולא למחשב. היא אומרת היא עשתה את זה. לפעמים היא לא קוראת לי 'היא' , היא קוראת לי דברים אחרים. אבל בעיקר אני אשמה. ומנהל הרשת בא, ומסביר לה למה נתקע, ומסדר את זה. (השבוע נדפק לה העכבר, ושוב הייתי אשמה, ולא עזר לאף אחד להסביר לה שזה מיקרוסופט עשה ולא דינה) אני מכשפה, כישפתי ה את המחשב ואני אשמה. אילו אני הייתי רוצה לחרבש לה את המחשב, הייתי עושה למחשב שלה דברים הרבה יותר מעניינים מרק לתקוע אותו כך שצריך לעשות boot והעניין נפתר. הרבה הרבה יותר מעניינים :) ואני (לרוב) מחייכת כשזה קורה. מורידה את הראש, מתחבא מאחורי המסך, ושותקת. חייכת אותי רינתתתתתתתתת,

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אז לא רק לי יש זקנה מעצבנת... אספר לך משהו, השכנה שלי זקנה וחניתי את הרכב מול הבית שלה על הכביש, היא החליטה לקרוא למשטרה, קיללה וצעקה כי הכביש של אבא שלה... במקרים כאלו... אני גם נוטה לחייך... הם זקנים... חלקם ממורמרים... מאז לא מחנה שם, בכדי לא לעורר מהומות...
שבת שלום...

Rinattt

New member
אוייי לא כדאי לך...

אני בד"כ לא מעוררת מהומות, ולא רבה עם אף אחד... קרה לי שרבתי עם מישהי וזה הגיע עד למכות וזה כי היא הרימה יד על הבת שלי... ואני... אוףףףףףףף כמה שרתחתי... והמפגרת צעקה לי "יא גרושה אחת" נקרעתי לה מצחוק בפרצוף כי היא שכחה שהיא הייתה גרושה, רק שהתחתנה שוב...

deena

New member
תביא את הבחורה הזו

עם השם המוזר מבית אריה. היא מומחית לזה. המברג אצלי על המחשב. רוצה אותו?

וואלה

זאת אם ההוא שהיה אוהב תספורת קצוצה חחחחחחחחחחח וואלה נזכרתי בתספורת מארינס אחלה רעיון

Rinattt

New member
דינה!!!

ככה, ככה הורסת לי את השירשור?
להכניס אותך ל-
? או סתם בא לך איזו מחיקה? (מחקתי בטיפקס לא עזר חחחח)
סתם כי משעמם לי...
גוד שאבסססססס

למעלה