איזה יום הזוי...
אני בעבודה, אפילו הקדמתי כי מחר ה-15 לחודש, ונכון שהחודש ניתן לשלם עד ל-17 אבל בכ"ז חגים, ועכשיו בנוסף לתשלומי מע"מ ומס הכנסה יש את התשלומים הדו חודשיים (חשמל, מים ומיסים, בזק). באה זקנה כבת 75 בערך, להפקיד שיק בבנק הדואר, השיק בספרות אינו מדוייק ואני מסבירה לה שאין באפשרותי להפקיד, מכיוון שבבנק הדואר נורא מקפידים על כתיבת השיקים. והיא מתווכחת איתי, שאסתכל על הסכום הכתוב במילים ולא בספרות, ואני שוב מסבירה לה שאי אפשר כי הסכום בספרות לא תואם לסכום במילים. (וכל זה שכל הדואר עמוס וגדוש) ובאמצע שאני מסבירה לה היא... היא... היא... הוציאה לי לשוןןןןןןןןןןןן...
זקנה בת 75 בערך הוציאה לי לשון, סתמה את האוזניים בכדי לא לשמוע את ההסבר שלי! לא ידעתי אם לצחוק או לבכות מההלם...
ולא מספיק היא... אז פשוט נתקע לי המחשב והייתי צריכה להפעיל מחדש... ומישהו צעק עליי ש... "את תקעת את המחשב בכוונה כי את לא רוצה שנלך" אני תקעתי? אניייייייייייי? מה הוא קלינט איסטווד שאתקע אותו? כולי רתחתי אבל כמובן, עובדת ציבור (סעמק) חייכתי ואמרתי בעדינות "אם זה היה תלוי בי הייתי שמחה שלא היה "נתקע" המחשב והייתי משחררת אותך ראשון, תאמין לי..."
היום... בהחלט יום הזוי... לעבוד עם ציבור... לא קל... אבל הרבה פעמים ואפילו יותר... נחמד... כי יש הרבה שכן מבינים, הרבה שמעריכים, הרבה שמפרגנים, הרבה שמחייכים. יש גם מישהו ששר לי "מיי סאנשיין" ואחד שכמעט כל יום שישי מביא לי פרחים מהחממה שלו, וכאלו שבמקרה במכולת רק פותחים דלת לאחל שבת שלום... הרבה הרבה כאלו שבגללם כיף ללכת לעבודה...
בקיצור... היום עוד לא נגמר לי... מעניין מה עוד מצפה לי בהמשך... צריכה גם לבנות סוכה היום...
אני בעבודה, אפילו הקדמתי כי מחר ה-15 לחודש, ונכון שהחודש ניתן לשלם עד ל-17 אבל בכ"ז חגים, ועכשיו בנוסף לתשלומי מע"מ ומס הכנסה יש את התשלומים הדו חודשיים (חשמל, מים ומיסים, בזק). באה זקנה כבת 75 בערך, להפקיד שיק בבנק הדואר, השיק בספרות אינו מדוייק ואני מסבירה לה שאין באפשרותי להפקיד, מכיוון שבבנק הדואר נורא מקפידים על כתיבת השיקים. והיא מתווכחת איתי, שאסתכל על הסכום הכתוב במילים ולא בספרות, ואני שוב מסבירה לה שאי אפשר כי הסכום בספרות לא תואם לסכום במילים. (וכל זה שכל הדואר עמוס וגדוש) ובאמצע שאני מסבירה לה היא... היא... היא... הוציאה לי לשוןןןןןןןןןןןן...