איזה יום גדול היה לי !...

אור685

New member
איזה יום גדול היה לי !...

גם הלכתי יותר מהרגיל (45 דק') וגם אכלתי 3 נק' פחות ממה שאני צריכה. הכל לכבוד השקילה מחר. רק שאני לא אתאכזב...

../images/Emo103.gifאל תשימי על המספרים היית מלכה היום ../images/Emo47.gif, ועכשיו כולן יודעות את זה גם, אז אל תתרגשי יותר מדי מהמספרים ובכל זאת שיהיה בהצלחה מחר!../images/Emo50.gif

וואו, זיכוי של 3 זה המון ../images/Emo70.gif

ואם הלכת יותר מהרגיל, אז קחי בחשבון שאת מתחילה לבנות שרירים ואת יודעת מה זה אומר לגבי משקל...... אז גם אם המספר לא יהיה כמו שרצוי זה לא אומר שאין שינוי אבל אני בטוחה שתחזרי מאושרת
כי היום היה לך עוד ניצחון
ואל תשכחי לעדכן!!!!!

אור685

New member
אז כן התאכזבתי

כי נשארתי אותו דבר. אני יודעת-אחרי הירידה הענקית של שבוע שעבר, ועדיף להישאר במקום ולא לעלות. אבל ברור שכן רציתי לראות איזה ירידה,אפילו חצי קילו. טוב,נו,בשבוע הבא.

קודם כל ../images/Emo201.gif אין מה לעשות, צעד צעד יקירתי. לפעמים יורדים 3 קילו ולפעמים עומדים במקום. העיקר שתזכרי איזו אלופה היית אתמול, תמשיכי בזה וגם עוד שבוע או גג עוד שבועיים תראי תוצאות. ../images/Emo24.gif

לילית462

New member
../images/Emo24.gif העיקר שאת יודעת מה חשוב !

את מלכה
ואת לא מתיאשת, תמשיכי באותה הדרך והתוצאות כמו שאת יודעת גם יבואו.

אור685

New member
../images/Emo51.gifוחייבת להגיד לכן-

שהעידוד שאני מקבלת כאן - זה מה שמחזיק אותי בזמן האחרון.

../images/Emo24.gif מברכת על העמידה במקום

גם זה לא פשוט מאמינה שתראי תוצאות כבר בשבוע הבא אגב - נראה לי שבזכותך התחלתי ללכת ואפילו אני נהנית מזה

אור685

New member
אז כן התאכזבתי

נשארתי אותו דבר. אני יודעת-אחרי הירידה הענקית של שבוע שעבר, ועדיף להישאר במקום ולא לעלות. אבל אחרי כל המאמצים כן רציתי לראות איזה ירידה, אפילו חצי קילו. טו ב, נו , בשבוע הבא

זה כל כך לא ברור מאליו

כל ירידה שלנו במשקל אחרי עבודה כל כך קשה
ואז יש לפני מחזור.....וממש מחזור......וסתם שיגועי הורמונים....... אז באמת כל הכבוד שהצלחת להישאר ולא לעלות במשקל
איזה מזל שיש גם שבוע הבא

למעלה