איזה יום, איזה יום!

dudu_zar

New member
איזה יום, איזה יום!

אז ככה, לפני שלושה ימים נגמרה לי תקופת המלווה, והיום נסעו ההורים שלי לחו"ל. חלומו של כל נהג חדש, לא שאני משתולל ועושה דברים שלא כדאי לעשות אבל פשוט אוטו זמין 24 שעות זה די נחמד. אבל... היום בדרכי לבית ספר הרגשתי משהו מוזר, חניתי וראיתי שיש לי פנצ´ר עצבני בגלגל הקדמי ימני! מיהרתי מאוד לבית ספר כי היה לנו איזה סיור ורק כשחזרתי החלה המלאכה שכל נהג חדש צריך לעבור, להחליף גלגל. אבל מה, מסתבר שבאוטו אין משום מה מפתח ברגים! נאלצנו להתחנן לאנשים שיתנו לנו מפתח עד שבא המלאך שלי (תודה לך, בעל החיחפושית הפתוחה) והציל אותנו עם שלל אמצעים. אז נסעתי להחזיר את החברים שלי, שעזרו לי, הבייתה ובדרך מילאנו אוויר בגלגל החדש, בדרך פתאום נכבה האוטו (שהוא דרך אגב לאנטיס אוטומטית) ולא הצלחתי להתניע, רק תוך כדי דחיפה נדלק מחדש. ראוי לציין שמחר על הבוקר יש לי מתכונת שהייתי צריך ללמוד אליה היום ובקושי הספקתי. כשחזרתי הבייתה בדקתי שמן, ויש לי טיפ טיפה יותר מידי ועכשיו אני ממש מפחד לנסוע, למרות שהמנוע מתניע עכשיו בלי בעיה. אז יש לי כמה שאלות: 1) מה עשיתי שמגיעים לי כאלו יסורים? 2) כמה יעלה לי לתקן את הרזרבי? מה עם הלך כל הצמיג? 3) אפשר לשער למה נכבה האוטו, האם זה קשור לשמן? 4) האם אפשר לנסוע ולדעת בביטחון שאני לא גורם נזק? תודה מראש

עתיד18

New member
מההההההה?

התנעת בדחיפה ? ברכב אוטומטי ? כנראה לחברים שלך יש שרירים עצבניים כי כדי להניע בדחיפה ברכב אוטומטי צריך לדחוף אותו במהירות ממוצעת של 45 קמ"ש היה לך פנצ´ר ומיהרת אז לא הבנתי, המשכת לנסוע על הפנצ´ר ? לתקן גלגל עולה 20 שקל, אם הלך הצמיג יש לקנות צמיג חדש במידה והצמיגים ישנים יש להחליף את שני הצמיגים שעל הסרן מחיר נע בין 500-1000 שקל לזוג צמיגים כלל עבודה לא מעניין אותי איך נכבה, יותר איך התנעת אוטומטי בדחיפה חוץ מהמוות כלום לא בטוח, נראה לי שעשית דיי נזק בשביל 24 שעות, עזוב את האוטו עד שההורים יחזרו מחו"ל

sronis

New member
עתיד -מסכן הילד, למה להתעלל בו? ../images/Emo13.gif

קודם כל, מאיפה לך שצריך לדחוף רכב אוטומטי ב-45 קמ"ש בערך בשביל שיתניע? הוא אמר שהוא החליף גלגל ואז המשיך לנסוע. ובאמת כל כך הרבה צרות בכל כך מעט זמן... גם נכבה, גם פנצ´ר, ועוד לנטיס אוטומטית
רוני

dudu_zar

New member
אם כל כך הרבה מזל רע ביום אחד

נקווה שיהיה לי טוב מחר במתכונת, נראה לי שאני גם אמלא לוטו. חייב להיות לי איזשהו פיצוי בשביל היום.

אילן די

New member
איך באמת הנעת אוטומט בדחיפה ?

אתה בטוח שסתם לא זכרת להעביר לפארקינג או ניוטרל לפני ההנעה ובגלל זה הוא לא הניע ? קצת מוזר שאין לך כלים באוטו. פתח את הבגאז´. תרים את השטיח גם התחתון וגם הכיסויים הצידיים ותבדוק שוב.

עתיד18

New member
תגיד לי מר רוני היקר

איפה רואים אותך אתה מה איתך אתה ? אגב, יש לך איזה טיפים לתת לי על הפאסאט ?

עתיד18

New member
בקשר למה שרשמת מקודם

לא הולך לנהוג כמו סבתא, אבל אני לא מתכוון לעבור איתה את הגבולות עד שאני לא אכיר אותה טוב אגב, נהגתי לפני שבוע על טי די איי, שהרכיבו לה קוני ספורט עם כיוון קשיחות ומוט פיתול אההה וגם הורידו לה כ50 אחוז מרמת תגבור המשאבה של הגה הכח האוטו שונה לחלוטין ההתנהגות שלו ממש קשיחה כזה וכיפית, גם בסיבובים (לא אני נהגתי) הוא לא נותן זווית גלגול עצבנית אלא מחליק באלגנטיות דבר שדיי אהבתי

sronis

New member
ברצינות? נשמע מעניין...

למרות שקצת מוזר לי שמישהו ישקיע ככה בפאסאט, שהרי אינה מיועדת לשימוש כזה ובטוח תהיה פחות טובה ממכונית קצת פחות כבדה ומכובדת... קוני ספורט, מוט פיתול, שיפור ההגה (זה שהוא יותר כבד עכשיו לא אומר שהוא יותר מתקשר, דרך אגב)... זה באמת יכול לעזור לאחיזה ולזווית הגלגול אבל יותר ספורטיבית היא לא תהיה... מה לעשות, מכונית של 1400 קילו, בסיס גלגלים גדול, פרונט ותחת ענקיים ומנוע דיזל איטי תגובה לא תהיה מכונית ספורטיבית לעולם...
איזה טיפים כבר יש בקשר לפאסאט? מה למשל?? רוני

sronis

New member
תראה, תשמע...

ה-WRX הנעה כפולה ועוד כל מיני... הפאסאט סתם משפחתית גדולה וכבדה עם מנוע דיזל כבד בפרונט... הפאסאט TDI שוקלת בערך 1400-1450 קילו אם אני לא טועה, לא זוכר כבר... זה די הרבה, אתה יודע... רוני

sronis

New member
איזה מכוניות בגודל הזה כבדות יותר??

המונדיאו, 406, C5, אוונסיס, B4 וכולי שוקלות אותו הדבר או אפילו פחות... רוני

למעלה