איזה יאוש

lulit

New member
איזה יאוש../images/Emo7.gif

אנחנו מחפשים דירה בנרות. עשיתי עכשיו שעתיים של טלפונים, ולא מצאתי שום כלום. השארתי את הפרטים אצל מליארד מתווכים בערך, התקשרתי לעשרות של דירות ושום דבר לא עונה למה שאנחנו חחפשים.. כמה מסובך כבר למצוא דירה עם מעלית? מה כבר ביקשתי??? השיא היה שהתקשרתי למישהו שלא הסכים לתת לי פרטים על הדירה בגלל שלא שלא מוצא חן לו שאנחנו אנשי הייטק. מה יהיה???

lulit

New member
תודה.. אני דוגמת משהו כמו 10 אתרים

כל יום, מס' פעמים ביום. תודה בכל מקרה.

eרון

New member
טוב אז אולי אני יעזור ב..../images/Emo24.gif ו.

הרבה בהצלחה

כל עכבה לטובה

יקח עוד שבוע עוד שבועיים בסוף תמצאו את הטוב ביותר באיזה אזור אתם מחפשים אולי נעזור????? באדי

lulit

New member
גם אני מכירה את המשפט הזה

אבל תוך חודש אני חייבת לעזוב את הדירה שלי, אז אני נמצאת כבר בפאניקה מתקדמת (והוא אדייייייייייייייייייייש). אנחנו מחפשים בכמה אזורים, בעיקר אזור רמ"א, אבל גולשים עד הרצליה בצפון, ואזור ר"ג / גבעתיים בדרום (דרום? אני חלשה בכיוונים). מחפשים בניין חדש יחסית, עם מעלית, רצוי גם עם חנייה. 3-4 חדרים. מחיר 800-850$. אם מישהו שומע על משהו, אני אשמח מאוד. תודה רבה, וסופ"ש מצויין. (וואללה באדי.. געגעתי אליך)

לולית באיזור אזור וכמה חדרים../images/Emo178.gif

שכירות /קניה המלצתי לך עזבי אתרי אינטרנט לכי לעיתונות מקומית..לכן שאלתי באיזה אזור את..יש מקומנים כאלו קטנים שמכילים ריכוז גבוה מאד של הצעות בטח תמצאי שם משהו אטרקטיבי בלי לחץ..ובפחות זמן ועצבים..בהצלחה

lulit

New member
אתה לא משכיר את הבית שלך במקרה?

עברתי על המקומון של הרצליה. חרשתי את לוח העיר של ת"א וגם את לוח ידיעות. אנחנו נקבל גם לקראת אחה"צ עוד מקומון של אזור השרון. ראינו כמה דברים נחמדים, אבל קצת יותר יקרים מהתקציב שיעדנו.עכשיו נכון שעוד 100$ זה בסה"כ עוד 440 ש"ח, אבל זה כסף. מה אתה ממליץ?

לשמחתי הבית שלי אינו להשכרה ../images/Emo82.gif

לא רשמת בכל זאת מה תקציבך המקורי אבל לא משנה ..גם אם אניח שהוא 450$ כבסיס ..יקירתי במידה ואין לך אפשרות להוציא מעבר ואת צודקת שכל מאה זה זה מאהב דולר שצריך להרויח אותם ביושר (טוב יש כאלה שלא מרווחים ביושר אבל לא זה המקרה דנן) .. מה שקורה זה כמו שמיכה קצרה מדי להתכסות בה בחורף במיטה גדולה איך שלא תמשכי מאיזה צד את מוותרת על משהו וכך גם צריך להיות כאן.. או שתוותרי על דירה גדולה משרצית ..או קרובה ובאיזור טוב יותר ותיאלצי להתרחק ..או פשוט להצמצם עוד יותר משחשבתם..אין פיתרון קסם..ורק את וזוגך יודעים הייטב במה כן יכולים להתפשר ובמה לא..ומשפסלתם את מירב האפשרויות כפי שתיארתי לעיל..תחפשי לך משבו שבאמת מתאים ליכולת בהתאם לתכתיבים שאתם הגדרתם...מקווה שזה עזר לך עוד למצוא

g u r a

New member
יצא- כי כל אחת יכולה

להשיג מאהב ב-מאה דולר.
וגם כל אחד

lulit

New member
מילים כדורבנות ../images/Emo13.gif

אגב, התקציב הוא כפול ממה שרשמת

ס-ב-ל-נ-ו-ת ../images/Emo13.gif

אני יודעת כמה קשה כשרוצים משהו (ולא משנה אם זו דירה, עוזרת או עבודה). אבל סבלנות והדירה המתאימה תופיע. מבטיחה

lulit

New member
מילת הקסם, קאסי, אין ספק

אבל אני מוגבלת בזמן, ובגלל זה הפאניקה. מקסימום, אני באה לגור אצלך

lulit

New member
את לא מפחידה אותי בכלל

אני גננת בהכשרתי - אז כן, אני יודעת לטפל בילדים. בבישולים אני אלופה. לנקות אני ממש לא אוהבת (מי כן, בעצם?), אבל מבטיחה לך שיהיה נקי. מחר בשלוש אני אצלך

Nataly A

New member
אני רואה שאת גם די מחפשת באיזור

הקרוב אלי. אז אם אני אראה משהו מתאים - אני בהחלט אכתוב לך!

למעלה