איזה יאוש

leelu

New member
איזה יאוש ../images/Emo4.gif

חשבתי שאני גרה במדינה מפותחת אבל מסתבר שבכלל לא!!!!!! הייתי בכל חנות אפשרית לחפש את האפקט של פיצוצים בתמונה הסברתי הראתי מה לא עשיתי אבל פשוט אין להם מושג על מה לעזזל אני מדברת הדבר היחידי שיש להם זה : Crackle they dont have eggshell crackle or step 1 and 2 mamas yeussssssss i gess i will wait for the order from israel but thank for all of you for your help from me Lee ps i am sorry that i need to write in english but it's realy hard to use the hebrew from this program so i will stay with the english if it's ok.

Lורליי

New member
מאיפה את?

יש לי את הסטפים.. קניתי ממזמן ואני לא משתמשת. אם תרצי אני מוכנה לשלוח לך.

Noga222

New member
לא להתייאש...

יש סניף של מייקלס בסביבה? אם כן, חפשי את זה.

Noga222

New member
ועוד אתר שיכול לעזור

באנגלית קוראים לזה גם CRACKLE GLAZE

t o b i

New member
נגה כל הכבוד../images/Emo70.gif ולילו- אלך תעזי

להישבר. בואי נתחלף- אני אדע ללמוד ביו.אס ואת בואי לפה לקנות סטפים!

מ ש כ י ת

New member
לי, תדפיסי את התמונה של החומר מהאתר

ותלכי אליהם עם זה. וגמני מוכנה להתחלף איתך, אתמול!!!

leelu

New member
בנות../images/Emo3.gif

משהו פה לא נראה לי אתם מביאות לי אתרים שיש בהם המון סטפים ואני לא מוצאת אפילו בחנות אחת כניראה שאני מחחפשת בחנות הלא נכונה ואל תידאגו בננות אני לא מהמתיאשות אנ אמשיך להילחם דרך אגב אתם ממש לא רוצות רוצות להתחלף איתי תאמינו לי אני נמצאת כרגע בעונת ההוריקנים ואמור להגיע אלינו אחד ביום ראשון אז אני חושבת שלא הייתם רוצות להתחלף איתי תאמינו לי ועוד דבר עשיתי עבודה לקחתי תמונה מעיתון לאישה והדבקתי אותה על חתיכת עץ (הדבקתי עם דבר לבן)והתמונה יצאה לי מקוטת ולא חלקה מה לא עשיתי נכון? אני מקווה שאתם לא מתיאשות מהשאלות שלי!!!!
תודה רבה לכן אני ממש ממש שמחה שמצאתי אותכם יקרות שלי ת ו ד ה

Noga222

New member
אל ייאוש.. תגהצי את התמונה!!!

ולא הבנתי למה את מתעקשת על חנות, כשאפשר להזמין מהרשת...

למעלה