איזה טראק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה טראק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

infected mushroom-deeply disturbed(yahel remix) הולך לצאת עוד שבועיים ויש לי אותו איזה טראק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממליץ לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tsuyoshi

New member
חחחחח

אחי מה באת להגיד שזה טראק טוב או שיש לך אותו?~~?!? סתם....אני יוריד אותו עכשיו וניראה מה איתו בכל מקרה תודה על ההמלצה

gpeles

New member
הבנאדם הפך את הקטע לקטע האוס מרוח

אפשר לישון עם זה

Mike A

New member
ואוו! יש לך אותו!

אפשר להוריד אותו ב mp3.com
חוקי לחלוטין

gpeles

New member
בסך הכל

דיסק בכלל לא משהו, טראק ראשון זה edit לקטע המקורי מן radio edit, פחות או יותר כמו האורגינל טראק שני זה האורגינל טראק שלישי מיקס של violet vision די אמבינט כזה, בטח שלא טראנס טראק רביעי מיקס של yahel ממש לא אהבתי, יותר מידי מרוח, יותר מידי האוסי.. די הרס את הקטע המקורי למרות שכמו בדיסק הוואקלים מגניבים לאללה טראק חמישי דרך יפה לסיים את הדיסק מאוד נחמד, אבל עדיין אינפקטד ממש לא מיצו את הפוטנציאל שלהם בדיסק הזה, די מאכזב.. מבחינת הטראנס שום דבר חדש, נקווה לשמוע דברים יותר טובים בדיסק החדש

MidNight Flame

New member
הנה ה-PLAYLIST

Infected Mushroom - Deeply Disturbed 01 infected mushroom - deeply disturbed (edit) 02 infected mushroom - deeply disturbed (original) 03 infected mushroom - deeply disturbed (violet vision) 04 infected mushroom - deeply disturbed (yahel remix) 05 infected mushroom - drop out

Sputer

New member
מה אתם מדברים ??

הרמיקס של יהל בן זונה !! בכלל יהל השתפר יש לו דיסק טוב רצח תראו איך הוא עובד עם סאונד איזה יופי. ומי שרשם שאינפקטד לא מימשו את הפונטציאל שלהם על מה אתה מדבר ? למה יש כאן טרק חדש שלהם בכלל ? (חוץ מדרופ אאוט שהוא יפה רצח ואם לא אהבת אז אין בכלל על מה לדבר)

למעלה