איזה טקס יפה

איזה טקס יפה ../images/Emo104.gif

אני ממש אוהבת את הטקס הזה (בהר הרצל)- כל שנה מחדש... חוץ מזה שהיה מבאס לשבת לבד, אבל לפחות קיבלתי קצת תשומי מהכלבות שלי... בכלל יש כאן מישהו חוץ ממני???

שמעתי משהו

אבל זה היה חלש אולי זה היה מעומר , פה עוד לא נראה לי שהיו... אני גם מחכה לעלות על הגג לראות

יוני 04

New member
נצחתי בויכוח

הוא טען שהזיקוקים ההם היו פה ואני טענתי שזה של עומר יאללה שיהיו כבר זיקוקים!!!!

שמש א

New member
היו והרבה!!!

אנחנו ראינו ענקיים והמון זמן. נמשך איזה 10 דקות לפחות. אנחנו היינו בנסיעה מיתר לב"ש ונעמדנו בצד כדי להסתכל. באמת שהיה מרשים

יוני 04

New member
היו שני קטעים

הראשון היה קטן ואחרי מלא זמן הםעילו את הגדולים\ד"א מה לך ולמיתר? גרתי שם פעם

יוני 04

New member
מעוניינת בפרטים

אם לא איכפת לך כי אנחנו מכירים מלא אנשים ממיתר מי יודע אולי אנחנו מכירים

20ליאת

New member
אני חייבת לומר משהו לזכות עיריית

חולון. היו זיקוקים רצוץ איזה חצי שעה, משהו מטורף, זה פשוט לא נגמר. עלינו לגג הביניין של ההורים שלו, יש להם תצפית מצויינת, ראינו את הזיקוקים של כל גוש דן כמעט!

נכון שהם היו יפים??

זה היה אפילו יותר מחצי שעה. כמעט שלושת רבע שעה, והם היו פשוט חבל"ז. היו גם כאלה מעניינים בצורת לב ומזרקות של אש ומתחלפי צבעים, ומתפרצים לכל הכיוונים... והשנה גם פתחו את האיזור של החול ככה שהיה גם מלאן מקום ולא היה צפוף בכלל בכלל וישבתי לי עם שחר על הדשא של גולדה והסתכלנו. היה מהמם! אחר כך גם היה לי כיף כי בפעם הראשונה הצלחתי לראות מהבית זיקוקים שבאו מכיוון בת ים ככה שקיבלתי הצגה כפולה.

20ליאת

New member
יוני, איך הולך המשחק?

עם ההוא שהולך מתוק שינה. בעיקרון סיימתי את ה"פרק" הראשון (4 מסכים אם אני לא טועה)

יוני 04

New member
איפה את ואיפה אני

אני עדיין מחכה לעזרתך אני תקועה בפרק ה3 אז יאללה תעבדי על זה!!!!!!

d a p h n a

New member
אכן טקס יפה, היה

והזיקוקים היו מדהימים. הבית של ההורים שלי ממוקם כך שכשעולים על הגג, אין שום דבר שמפריע לראות את הזיקוקים של הר הרצל, כך שהיה לנו נוף ישיר עליהם, והיה ממש ממש יפה השנה!

TAPOZA

New member
ראינו זיקוקים במשך שעתיים..

לחובבי הזיקוקים יש מקום מדליק לשנה הבאה.... ממש לפני הכניסה לראש העין יש שביל עפר ועליה (גם ברכב רגיל) למבצר ערבי ישן אני חושבת בשם מגדל צדק זה מקום גבוהה ורואים את כל גוש דן נפגשו הח'ברה הדלקנו מדורה ועשינו ברביקיו ברקע מופע בעדיפות מועצות מקומיות וערים שונים מכל האזור אחד מתחיל אחד מסיים שווה ומומלץ

למעלה