איזה טעם

ולי נראה שיש בזה הרבה נכון

מי מאיתנו לא רוצה שהבעל במקום להיזרק על הספה, היה יוזם יציאות, בילויים ורומנטיקה? הבעיה שהם בד"כ לא עושים זאת ולא נשאר לנו אלא להפוך לשרת בתרבות

אצלנו הכל הפוך

אני הנזרקת על הספה הוא שר התרבות בבית הוא קובע עם חברים הוא שומר על הקשרים החברתיים אני מצידי לא זזה הוא רק רוצה לבלות, לטייל להסתובב, לא להישאר דקה בביץ קוצים בתחת אפילו בחגים הוא זה שעובר על הספר טלפונים ואומר "חג שמח" לכל האנשים, כולל לחברות שלי. לא פלא שאנשים כל כך אוהבים אותו

לא סתם דבר

לדעתי עם האהבה לאוכל (בשר ובשר) ולספורט וכדורגל וכל זה הייתי גבר ערס

גבי 2005

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

בלי ללבוש את כובע השוביניזם נשים וגברים אינם שווים ברצונם מהקשר
בדרך כלל האישה אוהבת שהגבר יוזם... ובנוגע לדיסקוטקים אני יוצא למסיבות סטודנטים עם אנשים מאוד אינטיליגנטים,למקומות כאלה באים אנשים שאוהבים לרקוד ולאו דוקא ערסים

Tully Is Here

New member
הטעם שלנו די דומה,

אנחנו מאוד אוהבים לשבת בבית ולא לעשות כלום
יש לנו כמה מסעדות ופאבים קבועים שאנחנו הולכים אליהם, על קולנוע ויתרנו ואנחנו רואים בבית דברים ששנינו רוצים, אם יש משהו שלא מעניין אותו אז אני רואה לבד. אין לנו מישהו שמחליט, מי שנופלת עליו המוזה לצאת מציע, אבל אנחנו באמת לא בליינים גדולים.

טעם, באיזה מובן?

יש סוגים מסוימים ששנינו אוהבים, כמו מכות, קומדיה, אקשן, מדע בדיוני. ויש שלא, רומנטי, דרמה, אימה. נחשו מי אוהב מה?... לגבי מבלים זה משתנה לפי מצב רוח או שהוא נותן רעיון או אני.

lili81

New member
תלןי במה

הטעם במקום בילוי הו אותו טעם לפעמים לסרט לפעמים לבית קפה אבל שיוצאים למסעדה אני חייבת להיתחשב בו כי הוא אוכל :או פיצות או בשר על האש ולא בא בחשבון משהו אחר

למעלה