איזה טעם

s h i r k u s h

New member
איזה טעם ../images/Emo3.gif

האם הטעם שלכם דומה לטעם של בן/ת זוגכם
כשהולכים לסרט/מסעדה/אחר- מי בד"כ הדומיננטי בהחלטה לאן הולכים
האם זאת החלטה משותפת או שכל פעם מישהו אחר מחליט

Miss פטל

New member
הטעם במה? כי זה תלוי..

כשהולכים לסרט/מסעדה/אחר- מי בד"כ הדומיננטי בהחלטה לאן הולכים האם זאת החלטה משותפת או שכל פעם מישהו אחר מחליט? אנחנו מחליטים תמיד ביחד לאן הולכים, ואני בדרך כלל היוזמת בהתחלה.

S i r i u s

New member
כשמדובר באוכל שנינו אוהבים ג'אנק

ככה שמסעדות איטלקיות/מקדונלדס מתאימות. הוא מזמין דברים בשריים ואני צימחונים. בסרטים יש לנו טעם דיי שונה אבל מתפשרים

שנינו ביחד

בקטע של האוכל - אנחנו מתאימים יופי, שני חזירים שאוהבים בשר ובשר. הולכים למסעדות בשריות של אכול כפי יכולתך. ממתקים וגליות כנ"ל. אבל בקטע של בילויים הוא לא מת על סרטים וגם אני לא, אבל לפעמים בא לי ללכת. והוא אוהב טיולי גיפים ואני פחות. אבל לומדים להתגמש אחד כלפי השני.

maybesure

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo160.gif../images/Emo73.gif../images/Emo77.gif../images/Emo78.gif

לרוב לי יש יותר זמן לחפש מקומות בילוי מיוחדים כך שאת רוב האופציות אני מוצאת ונשאר רק להחליט יחד מתי הולכים: מסעדות (מעדיפה צמחוניות או חלביות אבל בהחלט מוצאת מה לאכול גם באחרות), הופעות, לרוב להקות ג'אז או מופעי מוזיקה אתנית. לפעמים הוא מקבל המלצה מחברים לעבודה אז אז הוא יוזם. סרטים לרוב בדי וי די, אז סרטי בנות-אני, סרטי בנים הוא, אבל אז הוא צופה בהם עם הילדים ובלעדי. נסיעות לחו"ל, הוא מטפל בהכל, בעצם העבודה שלו. כנ"ל לגבי חופשות בארץ, אני רק מודיעה שהגיע הזמן. טיולים, במידה שווה ההחלטה והתכנון. שופינג - לרוב אני.

ענתי 10

New member
הטעם שלנו שונה לחלוטין!!!

הוא מעדיף ללכת רק למסעדות בשריות ולראות סרטי אקשן/אימה/מדע בדיוני ואילו אני שונאת סרטים כאלה ולא מוכנה לראות אותם, בטח לא בקולנוע, אז על זה מתפשרים. אם הולכים לקולנוע (שנים כבר לא היינו) אז רואים משהו לפי טעמי, אבל ככה שגם הוא סובל את זה. לגבי מסעדות גם מתפשרים - הולכים למקומות שיש גם בשר וגם משהו יותר נורמלי (חלבי/צמחוני/בצקי) - אצלי הכל בדר"כ מתקבל בברכה וכמה שיותר מוזר - יותר טוב!

תשאילי לי מדי פעם את בעלך? ../images/Emo8.gif

הטעם שלו די מתאים לי. אני אוהבת גם בשרי וגם חלבי ואקשן לא כל כך אבל מד"ב כן.

על טעם ועל ריח

הטעם שלנו די דומה. אבל לצערי הוא אוכל בעיקר כדי לשבוע בעוד שאני נהנית מהחוויה. בשבילו מסעדה זה לא בילוי ובשבילי כן. לגבי החלטה על בילוי-אם אסמוך עליו לא נצא אף פעם מהבית. הבילוי המושלם בשבילו זה להיזרק מול הטלביזיה
אז מדי פעם אני יוזמת יציאה.

ענתי 10

New member
אז אולי תשאילי לי את את בעלך? ../images/Emo13.gif

כי: א) אוכל גם בשבילי זאת לא חוויה, אלא צורך בסיסי ואני לא רואה בכך שום הנאה (וגם אם אני יוצאת למסעדות אוכל זה הדבר השולי בשבילי) ב) גם אני אוהבת להזרק מול הטלביזיה
אז יאללה, אני משאילה לך את בעלי - ותגידי לבעלך שיבוא לפה!

../images/Emo6.gif חילופי זוגות?

משום מה נראה לי שאף אחת מאיתנו לא היתה מוותרת בקלות על האוצר שלה

יש לי סיפור מדהים ומצחיק לספר לכם

לפני שלוש שנים היה לי יומהולדת והיו לנו שכנים זוג צעיר לפני נישואים הם הציעו לבעלי לעשות לי מתנה ליומהולדת שנעשה סקס ברביעיה והם היו רציניים לחלוטין בעלי רצה לצחוק איתי ואמר להם שאין לו בעיה עם זה רק שידברו איתי הם באו לדבר איתי יום אחד ואני נכנסתי להלם רעדתי כולי, ואמרתי לו שאני פוחדת מהם ורוצה שהם יעברו מפה. היינו שכנים דלת מול דלת ולא ידעתי מה לעשות רק אחרי כמה ימים בעלי אמר לי שהוא ידע מזה הבעיה הייתה שהוא רצה לצחוק והם לקחו את זה ברצינות וכל הזמן אמרו לי שבעלי מסכים ואין לו בעיה עם זה ורק אני עוצרת את התהליך. בסוף זה עבר אבל זה היה רגע מביך ומבהיל, היום הוא מצחיק

../images/Emo6.gif אני כבר רואה איך בעלי מחוויר

לא נראה לי שהוא היה מבין את הבדיחה
באדי-סיפור מצחיק לקרוא אבל מתארת לעצמי את התחושה שלך אז...

הלכתי למות

גם בעלי לא בקטע אבל הוא רצה לצחוק ואמר שסבבה מבחינתו ושרק יקבעו איתי מתי איזה לחץ הייתי חבל"ז

dominogrose

New member
כשאני וחבר שלי יוצאים...

זה תמיד הולך ככה...:
לאן את רוצה לצאת?
לא יודעת... לאן בא לך..
מה שאת רוצה, רק תגידי.
אין לי משהו בראש, תחליט לאן הולכים?
באמת שלא איכפת לי, היום זה היום שלך. נלך לאן שבא לך!
אבל לא בא לי משהו מיוחד... *עוצר את הרכב בצד*
אז תחשבי מה בא לך, אני בינתיים פה... מנמנם... (טוב, מודה. את המשפט האחרון אני הוספתי, אבל הבנתם בערך את העיקרון...) ועכשיו כשאני חושבת על זה- מה זה קשור לשאלה של שירקוש?

ענתי 10

New member
חחחחחחח מזכיר לי -

יש לי ידיד בעבודה שאני בדר"כ אוכלת איתו צהריים. אין לנו מי יודע מה בחירה איפה לאכול - או בבורגר או בסטייקיה באור יהודה או בבית קפה בגני יהודה אבל זה די יקר, אז שומרים את זה לימים יותר טובים. אז כל יום מהבוקר אנחנו בדיונים: אני: נו, איפה אוכלים היום? הוא: לא יודע, איפה שבא לך אני: לא אכפת לי איפה, תחליט אתה הוא: לא יודע, לא אכפת לי איפה לאכול אני: אז נאכל בורגר?? הוא: לא רוצה בורגר, אכלתי מספיק כשהייתי בארה"ב!!! אני: נו אולי תגוון לי משהו? הוא: לא יודע, תחליטי מה שאת רוצה אני: נו אז אוכלים ב"אנטבה" (הסטייקיה) הוא: נווו עוד פעם לאפה?????? אני: מה אתה רוצה, תציע משהו אחר הוא: טוב, נו נאכל עוד פעם אותו דבר!!! כל הזמן אותו דבר!!!!! וחוזר חלילה כל יום מחדש, רק שלפעמים הוא מתחיל את השיחה. ומי אמר שזוגיות היא רק עם הבעל/חבר???

סו2

New member
../images/Emo45.gif לגמרי!

בדיוק אותו הדבר אצלי!!! מצחיק איך הם חושבים בצורה דומה!

גבי 2005

New member
../images/Emo24.gifשירקוש שנים לא ראיתי אותך...

יש דברים שניתן להתפשר עלהם ויש דברים שלא
לדוגמא זאת שאני יוצא איתה שונאת דיסקוטקים ,היא טוענת שדיסקוטק הוא מקום מלא עשן סיגריות ומלא ערסים שנועצים בה עיניים
לכן אפילו עם גרר לא אוכל לגרור אותה לשם
בנוגע לדברים אחרים אנחנו מאוד זורמים אחד עם השני . אך לעניות דעתי,אתן אוהבות שהגבר יוזם,ובאיזה מקום עמוק בתת מודע אתן מעריצות את זה

maybesure

New member
שוביניזם נודף מכאן

ה"אתן" שלך נשמע שוביניסטי, תקן אותי אם אני טועה. תחזור בעוד 20 שנה ונדבר על מי אוהב שמי יוזם מה.. כנראה במשבר ה 35 שלכם אתם פתאום מגלים כמה נוח להתמרח מול הטלויזיה והפיצוחים, ואז אם האשה בא לה לצאת - שתיזום.. והחברה שלך צודקת: דיסקוטקים מלאים ערסים ועשן סיגריות, והיא כנראה פשוט מגזע האינטיליגנטים.

למעלה