איזה טיפוס אתם?? (שאלון)

noooga

New member
איזה טיפוס אתם?? (שאלון)

*נלקח מפורום 'סקרים ושאלונים' (א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב
3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי
2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש
3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה
2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב
3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

noooga

New member
יש לציין שזה שאלון לא משהו בכלל..

חבל שלא עברתי עליו לפני ששמתי אותו כאן, בפורום

chagiti

New member
עונה...

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה
4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו
3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש
3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה!
2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל)
2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת
5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה?
5. כנ"ל 4

Me../images/Emo3.gif

(א)מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב
" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב
3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי
1. תלוי מי
2. לא,אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן,חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם
מגובשת
1. יש לי הרבה חברים
2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד)אתם טיפוס של מוסיקה
1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת 4. המממ..סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי:(מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט(כדורגל)
2. קריאה ויצירה(ספרים) 3. פנאי(בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים
1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג,אני דואג לעתיד טוב
3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחייאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה
(אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 יאללה לכו..אני לא ערסית..LOL...

ממ... שבת עודמט

וצריך להתכונן נפשית לשיעמום של 24 שעות.... :p א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה
4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו
3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 אין בכלל כתה... (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה!
2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל)
2. קריאה ויצירה (ספרים)
3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת
5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!! הממ? וואלה? לא, אני לא פריקית גמלא פאקצה גמלא מפותחת שיכלית... הממממממממממממממממממ... [?] מה אין לי אישויותתתתתת?!!? :p

עונה...

2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש
3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל)
2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב
3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה?
5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

MK respect

New member
=]

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל
5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה
5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים
5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4
(ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל)
2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת
5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה?
5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

mayan174

New member
../images/Emo127.gifעונה :

2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור!
4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל)
2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב
3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4

למעלה