איזה טיפוס אתה?

niva99

New member
פיתגורס יקירי-זה רק משחק ..........

וכולם מוזמנים להצטרף!!!

חחחחחחחחחחחחח...

ואני חשבתי שבאמת מתפתח לו פה רומן סוער... סאמקקקקק...

niva99

New member
../images/Emo6.gif

כ
,עיניים,גרביים,טחול ,לבלב.
נקרעתי מצחוק.

אסנת 7

New member
אל תהיו כל כך בטוחים...

היייי אורן וניבה.. אל תהיו כל כך בטוחים. נהנתנית נהנתנית אבל כשזה מגיע לאהבה אני לגמרי 4 עם כל המשתמע מכך!!
אסנת

niva99

New member
שאלה לי אליך .

מתי (באיזה שלב בחיינו ?) ואיך נקבעים - אילו טיפוסים אנחנו נהיה?

אסנת 7

New member
שאלת המיליון דולר

היי ניבה, עניתי לך על כך בפורום NLP אני מעתיקה את התשובה לכאן: יש הטוענים שאנו בוחרים את האסטרטגיה הראשית (או הטיפוס) שלנו בין גיל 5-12 ויש כאלה שטוענים שאנחנו נולדים איתו. המחקרים האחרונים מצביעים (למרות שעדיין לא ניתנים להוכחה) על כך שאנחנו נולדים עם זה. (נעשו מחקרים רבים על תאומים עם ממצאים מרתקים, אם תרצי אשלח לך. ומחקרים אחרים לגבי עוברים בתקופת ההריון המוקדמת). גם אני התחבטתי הרבה בשאלה הזו (ודיון כזה עולה כמעט בכל סדנה) היום אני יותר יותר מאמינה שאנחנו באים לעולם עם מה שאני נוהגת לכנות "הכנה למזגן" והאסטרטגיה שלנו בסופו של דבר לא באמת תלויית בחירה. מה שכן, סביבת הגידול שלנו, הורים, חברה, חינוך, תרבות וכ"ו משפיעה באופן משמעותי על רמת התפקוד/איזון של הטיפוס שלנו. כאמור לכל טיפוס יש רמות תפקוד או התפתחות שונות, יש כאלה שמכנים את זה הצד "הגבוה" של הטיפוס והצד ה"נמוך" שלו, אני פחות אוהבת את המינוח הזה אבל זו אותה כוונה ואנשים שגדלו בבית בריא, תומך ומאוזן בד"כ משתמשים בצד החיובי יותר של הטיפוס שלהם ופחות מקובעים. אסנת

למעלה