איזה טיפול עברתי?

LAGRAFELD

New member
איזה טיפול עברתי?

שלום. קראתי כמה עמודים בפורום הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהרצינות, המקצועיות והחברות שאנשים הכותבים פה מפגינים. אני שואלת את עצמי אם תוכלו לעזור לי להבין משהו. לפני מספר חודשים עברתי סדנא "סודית" בהמלצת ידיד. הסדנא היא סודית היות והיא אינה מפורסמת באף מקום וניתן להרשם אליה רק בהמלצה ממישהו שהיה שם. בכל מקרה, המטפלת העבירה אותנו תהליך גם אישי וגם קבוצתי שהשפיע עלי עמוקות. בייחוד האישי. חלק ניכר מהטיפול היה לחיצות מאוד חזקות וכואבות בעזרת האצבע שלה, בעיקר בחזה אבל גם מתחת לבתי השחי. לחלק מהאנשים היא לחצה גם בברכיים או בלסת, אבל כולם בלי יוצא מהכלל קיבלו לחיצות בחזה. הכאב הפיסי חזק מאוד, ונשאר לכמה ימים, ואני מאמין שיש בו אלמנט אנרגטי, היות וזה ממש מרגיש כמו כוויות, לא כמו לחיצה מאצבע של אישה לא אגרסיבית בכלל. בכל מקרה, התוצאות עלי היו מדהימות. ואני ממש רוצה לדעת איזה טיפול עברתי. האם יש לו שם מה הפילוסופיה שעומדת מאחוריו וכו' אשמח אם מישהו יודע. אנא אל תייעצו לי לפנות אליה כי זה לא מתאפשר, - לא יכול לפרט. הרבה תודה למי שיגיב. .

ינוקא1

New member
זה הרבה פחות משנה איזה טיפול עברת.

קודם כל - תתרחקי מכתות "סודיות" כאלו ומגורואים למינהם כמו מאש. זה אנשים שרוצים לשלוט עליך ולגרום לך לאבד את עצמאותך ואת יכולת הבחירה שלך. זה שיש לאנשים "כוחות" זה לא משהו חדש , וזה שהיא יכולה לרפא או לעשות כל מיני דברים אחרים לא הופך אותה לאדם טוב יותר. מה שאת עברת זה סוג של הילינג , ואני מרגיש שהיו מעורבים בזה גם חוצנים. עצם הלחיצות זה לא מה שמשנה כאן , מה שמשנה זו האנרגיה של המטפל או המטפלת. חוצנים יכולים לרפא כל מיני דברים , אבל הם דורשים מחיר - והמחיר הוא האנרגיה הרגשית שלך , והם גם מנסים ליצור תלות. ההמלצה שלי היא שתברחי מזה בהקדם האפשרי וגם שתלכי להילר טוב ו"נקי" שינקה ממך את ה"טיפול" הזה.

LAGRAFELD

New member
ליוסף

תודה על תגובתך הסר דאגה מליבך. זה לא כת, לא ניסו לשלוט עלי ובטח ובטח לא ניסו לגרום לי לאבד עצמאות. זו היתה סדנא שעושים פעם אחת ואין לה מפגשי המשך. הכי רחוק מכת. קצת מפתיעה אותי התגובה שלך. עזוב את זה שהיא לא עניינית לשאלתי, היא גם מבוססת פרשנות מוטעית. אני לא אמרתי שזו כת, אני לא טענתי שהמטפלת היא אדם טוב יותר, אני לא דיברתי על חוצנים (וגם היא לא) והסגנון החד משמעי (כולל הסיום "המפחיד") של ההודעה גורמים לי לחשוב שאתה לא נקי. הייתי בודקת את עצמי לו הייתי אתה. ולעניין - אני אשמח אם מישהו כן יוכל פשוט להתייחס לשאלתי. מאוד מעניין אותי לדעת איזה טיפול עברתי. האם הוא מוכר לכם, האם יש קישור בו אוכל לקרוא עליו וכיו"ב. המון תודה.

עזבי אותי מנקיון!

אם לחזור שלב אחד אחורה כשאת מתארת את מה שתארת, סדנה סודית ללא פרסום ללא קבלות במילים אחרות יש ריח עבש שעולה מהדבר. כי כשמישהו קורא לעצמו "מרפא"הרי שהוא מתיר לעצמו חדירה לתחום הפרטיות של האחר (אחרת לא יווצר מגע וללא מגע אין טיפול/ריפוי), מי שלוקח לעצמו את הייפוי כוח לעסוק באנרגיות לשם ריפוי יש ועליו להתיר לצד המקבל להיות במקום של בחירה, בטרם קבלת הכוח שמופעל עליו. משום שהטיפול האמיתי קורה אצל המטופל ובהתרתו איך יתכן שלא מסרו לך את שם השיטה ואת מגינה על מי שעשה זאת ותוקפת את מי שמבקר זאת. והוא גם צודק..תזהרי.

שלום לך

ממה שפירטת ( יותר ממה שלא פירטת ) רב הנסתר על הנגלה בתיאור שלך, לא ברור אם זה היה מפגש קצר או סדנה של כמה ימים, לחיצות זה לא נשמע כמו טיפול אנרגטי השאלה אם זה הדבר היחיד שנעשה. וגם לא פירטת מה משך אותך לסדנה ומה הן אותן תוצאות מדהימות שחווית, כל אלה הינם פרטים חשובים בשביל לתת לך תשובה רצינית, בכל מקרה להבא הייתי מברר את כל העניינים האלה לפני סדנה\ טיפול ולא בדיעבד ואני אומר את זה כעיצה ולא כביקורת.

ורק עוד שאלת הבהרה אחת

רשמת בהודעה " חלק ניכר מהטיפול היה לחיצות מאוד חזקות וכואבות בעזרת האצבע שלה " ואחכ אתה אומר שזה כאב מאוד ואתה לא מבין למה כי האישה לא הייתה אגרסיבית בכלל, לפחות המתיאור הראשון שלך די ברור למ הזה כאב ובטח באזור בית השחי שהוא אזור שלא צריך ללחוץ עליו יותר מדי חזק בשביל שיכאב, בינתיים זה נשמע יותר כמו טיפול של איזון גופני נפשי שמבוסס יותר על עיסוי רקמות עמוק ולחיצות כואבות מאשר טיפול אנרגטי, טיפולים אנרגטיים מעצם טבעם הם בדרך כלל עדינים ולא אגרסיביים, חזקים או כואבים, זה לפחות מניסיוני.

LAGRAFELD

New member
למחפש אמיתי

היי תודה רבה על ההתייחסות העניינית לשאלתי. אנסה לענות כמה שיותר במדוייק. 1. זו סדנא של שלושה ימים. הגעתי אליה דרך זוג חברים נשואים שעברו אותה וחוו חוויה עמוקה מאוד. הזוג הזה הם אנשי עסקים מאוד מצליחים, מאוד עם רגליים על הקרקע וההמלצה החמה והנרגשת שלהם עשתה את שלה והחלטתי לנסות. 2. העניין עם הלחיצות הוא שהיא בסך הכל נוגעת באמצע החזה עם האצבע, קצת לוחצת. למחרת בבוקר כל המשתתפים דיברו על כמה המקום כואב. לי זה ממש הרגיש כמו כוויה. 3. ההשפעה המדהימה היתה... איך להגדיר את זה במילים... "תחושת רווחה גדולה, הקלה, חוויה של לפגוש את האותנטיות של עצמך.... והחזה נמלא באהבה גדולה וחזקה. לי כל התחושות האלה היו חדשות, הייתי די "רובוט" כל חיי. 4. אתה צודק שתמיד כדאי לברר לפני לקראת מה הולכים, אבל חלק מהעניין בסדנא הזו זה "לבוא נקי", בלי ציפיות, בלי ידע על התהליכים שהולכים לעבור. ההגיון שהיא הסבירה הוא שאצל רוב האנשים, תהליכים רגשיים / אנרגטיים / רוחניים מעוררים ציניות גדולה ורק מרחיקים אנשים מהחוויה. ויש בזה משהו. החלטתי לסמוך על זוג החברים שלי ו"לקפוץ למים". זה לא מקום נעול חס וחלילה, ואפשר ללכת הביתה בכל רגע נתון והיה גם מישהו שעשה זאת. 5. אשמח מאוד אם תסביר את כוונתך במשפט "בינתיים זה נשמע יותר כמו טיפול של איזון גופני נפשי שמבוסס יותר על עיסוי רקמות עמוק ולחיצות כואבות מאשר טיפול אנרגטי". האם אתה מתכוון שזה בעצם מסז'? אני לא כל כך חושבת שזה אפשרי. נקודות הלחיצה הן באמצע החזה ומתחת לבתי השחי, זה לא מקומות של שרירים או מקמות שמעסים, ואני דווקא חובבת מסז'ים
מוזר שאיש מהקהילה שלכם אינו מכיר את הטיפול הספציפי הזה. חרשתי גם את האינטרנט בניסיון למצוא תשובה לנושא - ואין. בכל מקרה, מקווה שדבריי יפילו לך איזשהו אסימון. הסקרנות... שבת שלום

שמות טיפולים

את יודעת, לא כל כך משנה איך קוראים לטיפול הזה. גם אם קוראים לו "הילינג" או "רייקי", או "הילינג עצמוני נחשי מטיפוס X", עדיין, כנראה שרק המדריכה שלך יכלה להביא את מה שהיא הביאה וגם אם תמצאי שם, עדיין הטיפול שלה ומה שקרה באותו הרגע הוא ייחודי. אם את מחפשת בית, מקום להתחיל ממנו על מנת לשחזר כזה רגע או לבדוק איכויות טיפוליות של סוג טיפול מסויים, יכול להיות שכדאי שתשתעשעי במחשבה שכל מטפל - בכל תחום (גם ברפואה הקונבנציונאלית...) מביא איתו משהו שאי אפשר לחקות, ושהרגע והכימיה משפיעים מאוד על איכות הטיפול. נשמע לי שהיית מאוד ברת מזל לחוות חווייה עוצמתית ואנרגטית כל כך, ומי ייתן והחווייה הזו תיקח אותך למקומות של חקירה אישית ולימוד העוצמות שיש בתחום ריפוי אנרגטי. זה באמת מדהים. בנוגע לידידיי ומשפחתי שכתבו לך פה להיזהר מסדנאות סודיות - עם המון הערכה ואהבה אליהם אני רוצה גם להגיד גם, שלא נשכח להיזהר מהכללות
בהצלחה רבה בדרכך! נשמע שממש נפתח לך נתיב...
עומר

אני אישית חושב שאם הרגשת טוב

אז יופי. בהחלט תתכן סדנה מצומצמת של אדם שאינו רוצה להחשף ברבים ורוצה לעשות את מעשיו באופן מוצנע. לפעמים כשעושים סנדאות חזקות (מה שנראה שעברת), המורים אינם רוצים משתתפים שאינם רציניים ושאינם יכולים לספוג את מה שעוברים בהן. יתכן וזו הסיבה לסינון המשתתפים. בחן את מכלול הדברים ובראשם התחושה מהמטפלת - האם יש לה ווייב טוב? אם אתה אתם שקול מצד אחד ורגיש מצד שני, תדע את התשובה. לגבי הטיפול עצמו - אם לא היית פונה לפורום הילינג אנרגטי, אלא לפורם רפואה סינית, הייתי אומר שזה אולי טיפול לחיצות סיני עמוק. היות ופנית לפורום הזה אני יכול לשער שיש שם איכות אנרגטית של המטפלת. בכל אופן כשהמורה שלי בהונג קונג מטפל הוא לוחץ בכל כוחו בגוף המטופל, עם כל המשקל, עד שהטופל צועק. זה מעלה כוויות לפעמים, תופס את הגוף ואחר כך יש פתיחה. אצלו זו טווינה. בארץ אף אחד לא ילמד אותך טווינה כמו שהוא עושה. בכל אופן נראה שיש שם שילוב. לגבי כוחות אופל
ואור
- לא נראה לי קשור. אבל לך תדע, חוכמתם שהם לא תמיד נגלים לעין, והם אף יכולים להסוות עצמם וללבוש צורות שונות,
,
,
,
. יום טוב

דרך אגב - לחיצות בחזה

בבית החזה, אגורות הרגשות שלנו - זהו מרכז האנרגיה של הלב (לא האיבר) - צ'אקרת הלב. מבחינה תאורתית - בקצרה - לפי תפישות מסויימות כל הסימפטומים הגופניים שלנו מתחילים בבעיות רגשיות, כך שלחיצות על החזה משחררות רגשות ופותחות את מרכז הלב. מה שמסביר את תחושת הרווחה שהיתה לך. ראה מקרים בטבע - גורילות שטופחות על חזן - במטרת להעלות את רוחן ולשחררה. נשים מכוננות שטופחות על החזה שלהן ויורקות אליו. אימהות (וגם אולי אבות רגישים
) שמשפשפות לילדיהם את בית החזה או בין השכמות שלהם, כשאלו בוכים. דרך אגב, גם לגדולים זה עוזר
. בנוסף לצד הרוחני של הלחיצות - לחיצות כואבות במקום בעייתי גורמות למוח לחשוב שיש בו בעיה, ולכן הוא ירצה לטפל בה, כך שהוא יעביר אליו את החומרים הדרושים לטיפול. בדרך זו גורמים למוח לטפל בגוף. זאת בלי קשר לפתיחות אלו ואחרות שהלחיצות עושות.

למעלה