שום פושעת.... מוזיקה ישראלית שולטת, וכל מי שיגיד אחרת..... טוב, בעייה שלו
ה החתולה במגפים New member 8/10/04 #14 שום פושעת....../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif מוזיקה ישראלית שולטת, וכל מי שיגיד אחרת..... טוב, בעייה שלו
שום פושעת....../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif מוזיקה ישראלית שולטת, וכל מי שיגיד אחרת..... טוב, בעייה שלו
I igonnakillu New member 9/10/04 #22 הי... אני רק עוד אחת שמחשיבה את אלן לחתיך עולמי! ד"א אני בת 15.7 ושמי אווה
D DARK ANGEL14 New member 9/10/04 #23 אוו היי אווה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif מצטערת על הקבלת פנים שיצאה לי פעם קודמת אני עדי,בת 14 וחצי השתלבות נעימה
אוו היי אווה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif מצטערת על הקבלת פנים שיצאה לי פעם קודמת אני עדי,בת 14 וחצי השתלבות נעימה
S Silly LoveSong New member 10/10/04 #24 *מתעלפת* הו אלן!!!!! עד כמה אפשר להיות כזה אלוהי?! ד"א, המחשב שלי מת (אני רצחתי אותו עם בעיטה, ומאז הוא לא רוצה לעלות..), ועכשיו אני בבית הספר. אז בינתיים תסתפקו בתמונה שכבר הועלתה כבר של עוד ישות אלוהית - ג'ייסון תעשה-לי-ילד אייזקס. *מתה*.
*מתעלפת* הו אלן!!!!! עד כמה אפשר להיות כזה אלוהי?! ד"א, המחשב שלי מת (אני רצחתי אותו עם בעיטה, ומאז הוא לא רוצה לעלות..), ועכשיו אני בבית הספר. אז בינתיים תסתפקו בתמונה שכבר הועלתה כבר של עוד ישות אלוהית - ג'ייסון תעשה-לי-ילד אייזקס. *מתה*.
מ מלאכית16 New member 10/10/04 #25 הוווו ג'ייסון *מתעלפת**מתה*../images/Emo110.gif זה למה לא מכים את המחשב. אני הבנתי את זה די מהר- ומאז אני וטרי חיים בהרמוניה מושלמת. אני בכלל חושבת שהמחשב שלי טיפה אנושי..הוא מתעייף לעיתים, ונהיה חולה לעיתים...והוא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו
הוווו ג'ייסון *מתעלפת**מתה*../images/Emo110.gif זה למה לא מכים את המחשב. אני הבנתי את זה די מהר- ומאז אני וטרי חיים בהרמוניה מושלמת. אני בכלל חושבת שהמחשב שלי טיפה אנושי..הוא מתעייף לעיתים, ונהיה חולה לעיתים...והוא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו