איזה חרישה!

Vsilver NJ

New member
איזה חרישה!

שמתי לב שרוב הנושאים פה מסתכמים בפרל ג´ם, אבל, נו, יאללה... סתם בשבילי, אנא דרגו את ארבעת האלבומים הכי מוצלחים של ריבת הפנינים...! תודה! ג´וד.

e-shfiyut

New member
מה?? עוד פעם??!

נו טוב... 1. TEN 2. Vs. 3. Vitology 4. no code, ששמעתי היום פעם ראשונה, אז עוד לא ממש התחברתי אליו אבל הוא נשמע מצויין. להגנתי אציין, שלא שמעתי את YIELD אף פעם... סורי.

Valkyrie

New member
תמיד זה ten

תמיד תשימו את ten ראשון. למה מה קרה? 1. No Code 2. Yield 3. .Vs 4. Ten

DrunkGoat

New member
שמת אותו במקום רביעי רק בגלל..

שזה קול לא להיות כמו כולם? טן הוא אחד האלבומים היותר טובים של פרל ג´אם ושל העשור האחרון..

Valkyrie

New member
אני מגניב לחלוטין

כן, תראה אותי. מדרג דיסקים של פרל ג´ם בפורום של תפוז. אני מגניב.

DrunkGoat

New member
מה הקשר?

איזה שנון אתה. אתה באמת מגניב. הכוונה שלי הייתה לחלק הראשון של ההודעה שלך "תמיד תשימו את טן במקום הראשון" או משו כזה. אם אתה לא הכי אוהב את טן תדרג אותו במקום רביעי ותסתום את הפה.

Cheezus

New member
למען האמת גם אני לא הייתי שמה את טן

במקומות הראשונים..

זה בעייתי לדרג

מהרבה בחינות טן צריך להיות במקום הראשון ולו רק בגלל ההשפעה, המקוריות, והתנופה שהוא הביא. מעבר לכך, מדובר בעניין אישי. אני אישית גם אולי לא הייתי שם את טן כאלבום מס´ 1.

DrunkGoat

New member
אין לי בעיה עם זה..

הבעיה שלי הייתה עם "תמיד זה טן במקום הראשון.. למה מה קרה?" - אם לא היה בראש מעייניו של הבחור להראות כמה הוא הולך נגד הזרם, הוא היה פשוט שם את טן במקום שהוא חושב שראוי לו ולא מוסיף שטויות מיותרות.

GUIDANCE

New member
דבר ראשון זה לא "ריבת פנינים"

לפחות לא זאת הכוונה, הכוונה היא לריבה של סבתא של אדי וודר שקוראים לה פרל (PEARL´S JAM) וזאת עובדה, לא ניחוש... סתם FYI קטן
אצלי זה ככה: VS, VITALOGY, TEN, YIELD כולם באותו מקום! וחוץ מזה אני חולה על ההופעות שלהם ויש לי כמה וכמה כאלה.

למעלה