איזה חרא...

freakmiky

New member
איזה חרא...

אני ועוד 3 שוחרים איחרנו היום למסדר בוקר ב-5 דקות (כרגיל, קורה לפחות פים בשבוע). מי שעולה על 58 של 7:40 יודע על מה מדובר - אין מקום! אני אקסטרני וגר בעפולה (אפילו קצת מעל עפולה, צריך לקחת אוטובוס שיכנס לתוך ת"מ בעפולה). אין לי אפשרות לקום יותר מוקדם, עכשיו אני קם ב-5:40 ומתחיל ללמוד בשעה 8:10, כך שזה לא נראה לי הגיוני שאני אקום בשעה 5:00. בקיצור, היום (חמישי) סיימנו ללמוד ב-11:30! אבל מה, המדריך אמר לנו למאחרים להישאר עד 17:00! סבבה, אנחנו נשארים מה לעשות. בערך בשעה 12:00 הוא אומר לנו לבוא אליו ב-13:00 והוא יחליט מה לעשות איתנו, סבבה. באנו ב-13:00, הוא איחר ב-10 דקות לפחות ואמר לנו 2 אפשרויות: להישאר עד 14:00 וביום שלישי להישאר עד 17:00 (מסיימים ב-14:45) או להישאר עכשיו עד 17:00. כמובן שהלכנו הביתה ב-14:00. רק מה, הוא גם אמר לנו שמה שנשארנו עכשיו .שעתיים וחצי לא נחשב, בגלל שאנחנו אמורים לסיים ללמוד היום בכלל ב-15:40. סעמק, איזה עצבים!!! נזכרתי למה אני שונא את הטכני!!! אנחנו באים לטכני בשביל להדפק!!!

Prince Yoni

New member
תקשיב לי

ותקשיב לי טוב! תערב את ההורים שלך בזה, בושה פשוט. ואם לא עוזר תדחוף את מה שכתבת פה למפקד בית הספר לתא האישי שלו. אני לא הייתי עובר על זה בשתיקה, התעללות בשוחר פשוט מאוד! גועל נפש!

צודק

בכלל המדריכים פה התחילו לתפוס מעצמם יותר מדיי, לחלק כפות לאחד אחד. גועל נפש של בית ספר.

spider001

New member
סעמאק כל פעם המדריכים האלה

מכניסים לי תפיוז מה הם עושים , כולם שקרנים זונות מזדיינות בטכני כל הצוות נראה לך המפקד יעשה משו הוא הבן של השקרנים. באו לדפוק אותך אתה י"ב? אל תעשה תעונש לך הביתה.

spider001

New member
אין בעיה אחי בכל מקרה

זה רק מילות ברכה כלפיי כל הצוות הזה זה לא הכל. אגב אחי, יש לך מושג מה מועד הקורסים הקרוב בטכני לשוחרים ?

ismeir

New member
אחי כנס מהר מהר מהר!

שמע אני גם גר ליד עפולה אני מאחר כמעט כול הזמן אני גם מתעורר ב 5וחצי בבוקר אבל מה? שאנינ מאחר לא עושים לי כלוםם! למה? כיא אני דיברתי עם הממ"ח וביקשתי:"אישור לאחר" עכשיו כול פעם שאני מאחר המדריכים יודעים את הסיבה ולא עושים לי כלום כבר שנה שניה....אבל מה לעשות זה הכי מוקדם שאני יכול להגיע כי אין לי יותר אוטובוסים יותר מוקדם! לך דבר עם האחראי או מדריך אני יודע.....בהצלחה!

freakmiky

New member
מי המדריך שלך?

למדריך שלי יש תשובה כזאת: "תהיה אינטרני אם אתה לא יכול להגיע בזמן", למישהו יש מושג מה אפשר להגיב על כך?

ismeir

New member
אההההה

אבל אני אקסטרני בכיתה י' אנ'לא יכול להיות איטרני.... קיצר תמציא לו איזה תרוץ לא יודע, בעיות במשפחה או משהו....חחחח

Pikachuu

New member
בכיין..

אני מכיתה ט יוצא לבית ספר ב6 מה אתה בחורה שאתה צריך שעה להתעורר?

freakmiky

New member
מתי אתה מתחיל ללמוד?

גם אני בכיתה ט' עליתי על אוטובוס בשעה 5:50, כלומר קמתי ב-5:00 (5:30 כבר יצאתי מהבית). אבל אז התחלתי ללמוד ב-7:25 ולא ב-8:10, כלומר אם אני מתחיל ללמוד ב-8:10 אז אני מסיים שיעור יותר ממה שהייתי מסיים אם הייתי מתחיל ללמוד ב-7:25, זאת אומרת שאני מגיע כשעה יותר מאוחר הביתה, וזאת אומרת שכביכול חסרה לי שעת שינה, ומכאן אני מגיע לעובדה - אין לי שום סיבה לקום שעה לפני בשביל לא לאחר פעם ב.. ב-2-5 דקות!

Pikachuu

New member
אז בקיצור

אתה בוחר לאחר , אל תבוא ותאשים אחרים , ברגע שאתה בוחר לאחר תקח את העונש שמגיע לך כמו גבר , ותפסיק להאשים אחרים.

freakmiky

New member
אנ ייודע :]

אבל אני אצטרך לקום כ-40 דקות לפני השעה שאני קם עכשיו.

למעלה