איזה חמוד...

אורז

New member
איזה חמוד...

כשאומרים לבחור (או לבחורה) איזה חמוד, זה נעים אבל בעייתי. הרבה יותר מגניב להיות קול, חתיך, גברי וכו´. מאותה בעיה סובלת הפרסומת החדשה של מטרנה (באומן בר). הפרסומת היא באמת חמודה. הרעיון חמוד (התינוק שחוטף את המטריה), התינוק מאוד חמוד ובכלל הכל מאוד מאוד חמוד. וזהו, לא מעבר לזה. יכול להיות יותר גרוע כמובן, אבל כל פרסומת רוצה להיות הרבה יותר מזה!

real mcckoy

New member
אי אפשר

להגיד את זה יותר טוב ממה שאתה אמרת. הפרסומת היא מעולם האימהות, עולם התינוקות, וזה עולם.. נכון, חמוד. לכן הפרסומת שמוכרת מוצר "חמוד", כבר נכנסת לעולם ה"חמוד". ובעולם הזה נמצא מי שמפנים מסרים אחרים מהפרסום, מסרים שבאים יותר מכיוון יתרון המוצר. ברור שכל פרסום רוצה יותר מ"חמוד", אבל לפעמים יש רעיון ואין כסף.

CityBoy

New member
דקויות!

שמתם לב למילים של התינוק? הוא שר I´d love to be smart (אל תתפסו אותי במילה) ובכלל בסוף הפרסומת כתוב "מטרנה- לגדול חכם". אם אני זוכר נכון הם פעם הדגישו את העובדה שהילדים שלוקחים מטרנה יצאו חכמים יותר אבל זנחו את זה (אין לי מושג למה). מה שבטוח שפה הם רומזים את זה בצורה עבה, אפילו כשה"מטרה" של הפרסומת היא להציג שתינוקות גודלים מוגנים יותר עם מטרנה.

haddar

New member
אני לא יודעת איזה תינוק אתה היית

אבל תינוק קטן כל כך שיודע לקחת מטריה בזמן גשם... לא בדיוק טיפש :) לדעתי הם לא זנחו את זה בכלל. אחרת הם היו מחליפים את השיר מהפרסומת הקודמת.

למעלה