איזה חמוד אבא

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
איזה חמוד אבא../images/Emo70.gif

(פעם שלישית שאני כותב את זה בגלל המחשב הטיפש שלי!) אז בקשר לאבא הוא נכנס אליי לחדר ועושה כזה - עופר יש באפי בערץ שלוש - חשבתי שתרצה לדעת.... אז מה אם זה בכלל היה אנג'ל? זה עדיין נחמד מצידו... הוא זיהה את הדמויות בגללי..... חחחחחחחחחחח

וואייי...|מעריכה| ../images/Emo54.gif

אבא שלי בחיים לא היה עושה את זה בשבילי! (חוץ מהעובדה שהוא בכלל לא מודע לחצי ממה שאני אוהבת לראות ביומיום כי הוא די לא גר איתי, אבל נו טוב. :) ) מה שכן, אמא שלי הייתה אומרת לי...היא בעצמה רואה...(אני מדברת על מכושפות שהיה פעם, זה מה שאני אוהבת. וגם המרוץ לאתמול וג'ואן מארקדיה...)

NitsNats©

New member
אמא לא רואה טלוויזיה |חלב||מיוחדת|

אבא רואה הכל. פעם הייתי רואה עם אבא שלי את הסדרה "אמילי" בערוץ 6... עם הילדה משנות ה20. ממש אהבתי את זה ואת הפרק הראשון ראיתי עם אבא ומאז ראינו יחד תמיד. ולפני שבועיים ראיתי עם אבא ג'ואן מארקדיה. ואני רואה עם אבא סרטים לעתים. סרטים זה טוב.

Only me16

New member
אוווייי../images/Emo70.gifאמילי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

אני מת על זה~!
וגם את חברה שלה! נוו איך קוראים לה...הבלונדינית.. סידרה יפה!! אהבתי גם את התקופה! ישנה כזאת...

PoWeRs ThAt Be

New member
שאווה! |טי-וי|

גם אצלי אימא לא רואה טיוי...
ואבא חוץ מספורט, חדשות, "הסנדק" (הסרט היחיד שהוא אי פעם ראה...
) ומידי פעם תוכנית בישול\מאחורי החדשות לא רואה כלום. אפילו חברים שלי מושחתים, הם חוץ מהרצועה היומית של אריזה משפחתית, הנסיך המדליק מבייל-איר, צער גידול בנות לא רואים משו נורמלי... אה, כן, יש אפקט הפחד ואחד שרואה אנג'ל. :X

מה?! ../images/Emo54.gif

זה מה שהחברים שלך רואים?! בושי להם!!!! זה לא נורמלי לראות רק את זה שיש את כל התכניות של ערוץ 3...

PoWeRs ThAt Be

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif |טי-וי|

כבר שנים שאני מנסה לשנות אותם ולגרום להם לראות באפי\אנג'ל\צ'ארמד\טרו קולינג\וכו'...
... אה! אבל הם רואים אקסמן, אבולושין, זה גם משו, לא? :)

למעלה