איזה חמודיםםםםם

The Macker Girl

New member
מבחינתי זה שבוע...

כי אני רואה הכל ביום אחד כשאני חוזרת. וזה לא עקרוני, כל ההודעות שלך מבקרות את השינויים והחידושים שנעשים פה. אז פשוט די.

b e n

New member
אויש, או שזה אנטי או שזה

שאנטי. בלי מה הקשר. שרשור אחד, את יכולה לומר שהוא "ביקור השינויים והחידושים שנעשים פה", שגם זה לא, וזה על הקישורים. לא יותר מזה. ומבחינתך זה שבוע, אז תתיחסי למציאות כמציאות. אני פה פחות מיום. לגביי עיניין האינטרנט שאולי עליו התחיל פה כל הדיון הזה, מה איכפת לך ? ראית דיברתי עם מיכל. כמובן, זכותך וזכות כולם להגיב כיון שזה פורום ציבורי. אבל מה הקשר לביקור ? דובר על אפשרות לתביעה על משהו שקרה פה בפורום, ויכול לקרות בפורום אחר, בקהילה אחרת, בשרת אחר, ובאתר אחר ! צליל, את מוזמנת להמשיך את הדיון, אני אקרא הכל, אבל אני מפסיק להגיב פה.

וואי תקשיבי...

תראי הודעה שלי מפעם, איזה שימוש באייקונים חחחח....
משום מה... ממש הצחיק אותי... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.aspforum=705&msgid=12108039&archive=1

דיייייייייייייייייי ../images/Emo11.gif

רציני לכולם! תפסיקו לריב על שטויות!!! לכולם יש אפשרות להביע דיעה אבל תדעו מתי לכבד ת'דיעות של אחרים גם. כל עוד אני מנהלת הפורום הזה לא יהפוך לריבים והכפשות תכבדו אותי בתור המנהלת שלכם... ותפסיקו !!!

double M

New member
אחי, זה אינטרנט.

ואלו שני ילדים עם חדק ומסיכה. חפרת רצח....

b e n

New member
צודק שזה אינטרנט אחי..

אבל בגלל שאנחנו בישראל אז יש פה חוקים.. ועם כל זה חיים.
חח

גלווששש

New member
אבל בכל זאת..

אני יודעת שאין לי זכות להתערב לכם בויכוח והכל.. אבל חלאס עם הצדקנות, כולה תמונה מצחיקה מה כבר רע יכול לצאת מזה? ומה שקורה פה בפורום זה דבר נהדר, אז למה לתת ביקורת לכל דבר שזז כאן?!

למעלה