איזה חמודיםםםםם

איזה חמודיםםםםם

מצאתי את התמונה הזאת שני חמודים התחפשו למוקי ופילוני אני לפחות נקרעתי מצחוק כשראיתי את זה

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח זה מהאתר של בולי והתאומים.. הם ידידים שלי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואייייייייייי

חיפשתי שעות אתמול איך ליצור איתם קשר כדי לבקש להעלות את זה או לא... תמסרי להם סליחה שזה בלי רשות פשוט אין שם אימייל כלום :/ ואם הם רוצים אני אמחק! :)

b e n

New member
טוב זה מאד שנוי במחלוקת..

מצד אחד, ליוצר התמונה הזכות הבלעדית לשכפל להעתיק לפרסם בפומבי ולעשות שימוש לטובה (כמובן לא לרעה) בתמונה שהיא זכות בלעדית שלו - וזה בלי צורך לרשום את התמונה כסימן רשום. עם זאת, אם למשל צילמו אותי, ובהקשר שהעלו את התמונה לרשת, אני מרגיש נפגע או יוצא מבוזה.. (אחחח איזה הסבר.. ממש עו"ד הפכתי להיות
) זכותי להגיש כתב תביעה נגד בעל זכויות התמונה, במקרה הזה מי שצילם, וגם, תפוז אנשים שאם אינני טועה ברגע שמעלים קבצים לשרת שלהם, חלה האחריות והזכויות הבלעדיות גם להן.

FunkyGiraffe

New member
אתה דורש לאטמה.

למה לשגע אנשים מבלי שאתה בעצם מכיר אותם או החלפת איתם אי פעם מילה? מה הקטע שלך? פרנציפ? להרגיז?

b e n

New member
אני ממש לא בקטע

של התנשאות, אבל אני מכיר קצת יותר ממך את הנושא הזה. אז כמו שכתבתי, שקט.

The Macker Girl

New member
בן,

תירגע. לא בקטע של ביקורת, אבל כמו שלך מותר לדבר גם לא מותר לדבר. תפסיקו להשתיק אחד את השני... אז כמו שאמרתי, תירגע.

b e n

New member
את יכולה לחקות אותי או "להיכנס"

בי גם, אבל אף אחד, בטח לא הוא ידבר אלי ככה ללא תגובה מצידי.

The Macker Girl

New member
אף אחד לא נכנס בך

אבל כבר שבוע אתה רק מעיר על כל דבר שנעשה פה. זה מעצבן את כולם, ובגלל זה הוא ענה לך. תפסיק לנסות לנהל את המקום הזה בשלט רחוק, ואף אחד לא "ידבר אלייך ככה", ואז לא תצטרך להגיע שום "תגובה מצדך".

b e n

New member
לא יודע, אבל כדאי

שתבדקי לפני כן. אני פה פחות מיממה. כן. שנית, למה לנהל משלט רחוק ? על מה את מדברת ? אולי את מסתכלת מהעיניים שלך, שבאמת רואות דברים, אבל תסתכלי גם מהצד שלי (כי כנראה שמהעיניים שלי לא תוכלי בדיוק) ותראי על מה אני מדבר. "תפסיק לנסות לנהל את המקום הזה בשלט רחוק".. באמת.

למעלה