איזה חלום מבאס

Cheetah

New member
איזה חלום מבאס

חלום מאוד ארוך, בעצם זה שלושה חלומות שהתקשרו בינהם, ואני יכתוב רק חלקים קטנים מעניינים שקשורים לחלומות צלולים. - חלום מתחיל במעין בסיס, איזשהו איזור סגור, יש מלחמות בין כנופיות, בלאגנים שלמים, לי יש בעלי ברית ויש לי אוייבים, קנוניות ומשימות חשאיות, והרבה יריות משהו מאוד כיף. אוופ זה לא כל כך קל לקצר את זה... אבל אני מדלג קבוצה של אנשים, בעלי יכולות פסיכוקינטיות, תוקפים, שהמטרה המרכזית שלהם זה חבר שלי, אבל גם אני בדרך ואני נלחם נגדם. אני מצליח לדקור אותם עם סכין כמה פעמים אבל אין לזה השפעה, אני יודע מה הם עושים, הם משתמשים בעובדה שהם נמצאים בחלום כדי להגן על עצמם. אחר כך הם התחילו לתקוף אותי, לא יכלתי להילחם נגדם וניסיתי לברוח... לא משנה אני מדלג שוב. אני מגיע למעין ארמון מבמבוק של קיסר הוואי, אחרי שאני לוקח את עצמי לסיור, אחר כך אני הולך לראות את התאטרון בובות שהבן של הקיסר עושה... טוב אני יוצא מהמקום הזה, אחרי שקצת מציקים לי על ההעלבת הקיסר או משהו ואני מתעלם מהם. אז עכשיו אני הולך לכיוון המכונית, עכשיו ערב, אני הולך עם חברים שלי לכיוון המכונית, והם מדברים על מה שהיה בארמון בהוואי כאילו שעכשיו יצאנו מסרט באיזה קניון. אז חבר שלי מעלה את דברים שלא הסתדרו לו עם מה שקרה בארמון (קיסר? בובות? הוואי???), אז אני עונה לו... "מה אתה רוצה? זה היה חלום" אני כבר עומד ליד המכונית ניגשת אליי מישהי, היא שואלת "למה יש שם שמש?", היא מתכוונת לקניון/ארמון, אז אני מסתכל רואה שבחלנות שם יש אור שמש, והרי אני נמצא בלילה, טוב אז אני עונה לה על השאלה משהו מוזר... "טוב.. מה את רוצה שאני יעשה בקשר לזה?"... זה הצחיק אותה מאוד התשובה הזאת שלי... ועכשיו זה מצחיק גם אותי.... (החלום ממשיך עוד קצת, חוץ מזה שדילגתי על לא מעט דברים, אבל הם לא חשובים) חלומות צלולים פאסיביים זה מעצבן מספיק... אבל ככה שהחלום שלי בודק אותי אני נכשל בכל הבדיקות(אני יודע שאני חולם רק לא עושה שום דבר בקשר לזה... כמו שאמרתי בחלום).. ואז צוחקים עליי.. זה מעצבן. (מעצבן במבט לאחור, החלום עצמו היה נחמד, מעניין) ד"א אם אתם תוהים איך ידעתי שמדובר בשלוש חלומות ולא באחד, זה בגלל שהייתי מודע לגמרי למעברים שלהם... הפסקת חלום אחד, תקופת מעבר של כמה מחשבות והזיות מטושטשות.. ואני זוכר בדיוק איך נוצר החלום הבא... ולא עשיתי שום דבר עם הידע הזה.

דנה^^

New member
למה מבאס?

אם היית מנצל את הידע הזה, מה אתה חושב שהיית עושה?

Cheetah

New member
יש לי רשימה ארוכה של דברים שהייתי

..רוצה לנסות בחלום צלול אחד מהמטרות היתה לחקור את הדמויות המסויימות שנטו להשפיע המידה על החלימה שלי, או אפילו להדריך... וזאתי ששאלה אותי "למה יש שם שמש?" כרגע הצטרפה לרשימה. אבל אני חושב שבקרוב אני ינסה משהו שקשור ל"עמדות התאומות" שזה מאוד קשה להסביר את הרקע לזה, הסבר בערך נמצא בספר "אומנות החלימה" של קרלוס קסטנדה.. הממם הרעיון הכללי של זה הוא ללכת לישון בחלום באותה תנוחה ובאותו מיקום כמו התנוחה בה אני יושן במציאות.

דנה^^

New member
בקשר לזה..!!

לפני החלום הצלול השני שלי (באותו לילה) חלמתי שאני הולכת לישון במיטה בדיוק כמו שאני הולכת לישון רגיל.. זה אמור להגיד משו? מה היא בדיוק "עמדות התאומות"?

Cheetah

New member
המממ

אני לא יודע אם זה אומר משהו, נראה לי שלא, מכיוון שלא עשית את זה מתוך תכוונות למה חלמת שאת הולכת לישון אם זה היה חלום צלול? העמדות התאומות.... זה "סוד" מתקדם של איזה מכשף קדמון... זה שייך למערכת אמונות הדי מסובכת של "חלימה", אני ינסה את זה, וינסה להבין קצת יותר בקשר לזה, אני ממש לא מסוגל להסביר את זה כרגע, כי אני לא מבין ממש, מעבר לכך שהתרגיל השטחי כולל הליכה לישון בתוך חלום צלול ("חלימה") בדיוק לאותה תנוחה כמו במציאות.

דנה^^

New member
זה קצת יותר מסובך..

זה לא שהיה חלום צלול והחלטתי לישון, אלא היה חלום רגיל שבו הלכתי לישון, אחריו היה הצלול : ה"סוד" שעליו דיברת ממש מסקרן אותי! אתה מכיר אתרים בנושא? ובהצלחה!

למעלה